首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Eating a diet high in processed (加工过的) food increases the risk of depression, a study suggests. What’ s more, people who ate ple
Eating a diet high in processed (加工过的) food increases the risk of depression, a study suggests. What’ s more, people who ate ple
admin
2019-05-17
46
问题
Eating a diet high in processed (加工过的) food increases the risk of depression, a study suggests. What’ s more, people who ate plenty of vegetables, fruit and fish actually had a lower risk of depression, the University College London team found.
Data on diet among 3500 middle-aged civil servants were compared with their emotional state five years later, a British journal reported. They split the participants into two types of diet—those who ate a diet largely based on wholefood (全天然食物) , which includes lots of fruit, vegetables and fish, and those who ate a mainly processed food diet, such as sweetened desserts, fried food, processed meat, refined grains and high fat dairy products. After accounting for factors such as gender, age, education, physical activity, smoking habits and chronic (慢性的) diseases, they found a significant difference in the future depression risk with the different diets.
Those who ate the most wholefood had a 26% lower risk of future depression than those who ate the least wholefood. By contrast, people with a diet high in processed food had a 58% higher risk of depression than those who ate a diet low in processed food.
Study author Dr. Archana Singh Manoux pointed out there was a chance that the finding could be explained by the lifestyle factor they had not accounted for. He also pointed in a paper that a Mediterranean diet was associated with a lower risk of depression, but the problem with that is if you live in Britain, the likelihood of eating a Mediterranean diet is not very high.
Dr. Andrew McCulloeh, chief executive of the Mental Health Foundation, said, this study adds to an existing body of solid research that shows the strong links between what we eat and our mental health.
He added people’ s diets are becoming increasingly unhealthy. The UK population is consuming less nutritious, fresh produce and more saturated fats and sugars.
The passage is mainly about______.
选项
A、the increasingly unhealthy diet of the UK population
B、the link between processed food and depression
C、the relationship between physical and mental health
D、the emotional state of the British People
答案
B
解析
第一段“Eating a diet high in processed food increases the risk of depression…people who ate plenty of vegetables,fruit and fish actually had a lower risk of depression…”就点明了文章主旨,摄入过多加工食品的人患抑郁症的风险要高于那些摄入大量蔬菜、水果和鱼类的人。再结合下文的研究可知,本文是围绕“加工食品与抑郁症之间的关系”展开的。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E4JC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A、Hewaslateforschoolonthefirstday.B、Hehadafunnyface.C、Hewasthefirstpersonshemetatschool.D、Helikedtosho
FightingAgainstWaterForcenturiesDutchengineershavebeenfightingawaragainstwater.Theirmainenemyisthesea.A
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
Thesuggestionthatthemajor______theprizeswasacceptedbyeveryone.
Thereseemstobeno_______totheusesofcomputers.
Thepatientfeltmuchbetter,sothedoctor________himtotakeaholidaybythesea.
Manyoftheworld’spollutionproblemshavebeencausedbythecrowdingoflargegroupsofpeopleintothecities.Tosupplyfor
A、Onthesecondfloor.B、Atamen’sstore.C、Inthewomen’sdepartment.D、Inadepartmentstore.D
我觉得他学不好英语的原因是缺乏毅力。
毫无疑问,每个人都有选择自己生活方式的权利。
随机试题
—I’mverytired.—Wereallyshouldstop______andgotobed.
A.病人期待明确的诊断,并得到良好的医护对待B.医生指导病人用药以及治疗中的注意事项,部分合作,但医生还是主角C.医患关系平等,共同分享信息,讨论治疗方案D.医生完全按照患者的要求行事E.医患关系严重紧张共同参与型医患关系表现为
某大学教师王女土明晨将行冠脉搭桥术,今晚影响其睡眠的首要因素最可能是
某药物在胃中易被破坏,而且对胃有刺激作用,需包衣的种类为
男性患者,72岁,有慢性支气管炎、阻塞性肺气肿病史20年。胸闷、气短加重1周,血气检查:pH7.29,PaCO278mmHg,PaO258mmHg,HCO3-32mmol/L,BE5mmol/L。据此结果该患者酸碱失衡的类型最可能是
需要预测某宗房地产2002年的价格,已知该类房地产1997~2001年的价格及其逐年上涨速度如表3-8-2中第二列和第三列所示则()。
阅读下列材料,回答问题。某小学要进行一次全校性的书法比赛,希望给同学们提供一次充分展示自己的机会。这次活动是为了激发学生的积极性,发展学生的能力,在学生中形成集体荣誉感和奋发向上的精神。此活动深受广大师生的欢迎,各位老师和学生都给予了充分重视,积
自然界中,物种间的相互依赖给相关物种带来许多好处,但是当其中一个物种受到灾害影响时也会影响相关物种。因此,依赖昆虫授粉的植物可能会因为授粉昆虫被杀虫剂杀伤而数量减少,面临灭亡。这段话主要说明()。
除了ISDN和CableModem外,ADSL也是一种宽带接入方式。它采用不对称的传输模式,其数据下载速度比数据上传速度要______得多。
A、Gettingalongwellwithcolleagues.B、Payingattentiontoeverydetail.C、Planningeverythinginadvance.D、Knowingtheneeds
最新回复
(
0
)