首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
One of the greatest problems for those settlers in Nebraska in the last quarter of the previous century was fuel. Little of the
One of the greatest problems for those settlers in Nebraska in the last quarter of the previous century was fuel. Little of the
admin
2016-08-13
41
问题
One of the greatest problems for those settlers in Nebraska in the last quarter of the previous century was fuel. Little of the state was forested when the first settlers arrived and it is probable that by 1880, only about one-third of the originally forested area remained, down to a mere 1 percent of the state’s 77, 000 square miles. With wood and coal out of the question, and with fuel needed year-round for cooking, and during the harsh winter months for heating, some solution had to be found.
Somewhat improbably, the buffalo provided the answer. Buffalo chips(干粪块)were found to bum evenly, hotly, and cleanly, with little smoke and interestingly, no odor, Soon, collecting them became a way of life for the settlers’ children who would pick them up on their way to and from school, or take part in competitions designed to counteract their natural reluctance. Even a young man, seeking to impress the girl he wanted to marry, would arrive with a large bag of chips rather than with a box of candy or a bunch of flowers.
Which of the following does the author not express surprise at?
选项
A、The children needed competitions to them.
B、The buffalo chips gave off no smell.
C、Buffalo chips were the answer to the settlers’ fuel problem.
D、Young men took bags of buffalo chips to their girl friends.
答案
A
解析
文中未提及此项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E6iC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
FireandWaterShundagarhisavillageonIndia’seast-facingcoast.Itisavillageofsimplemudandgrasshousesbuilton
CalifornianMichaelSchwabesaidgoodbyetothegaspumptwoyearsago.Heleasedanelectriccar.Schwabesayshegetsmoreout
Ofalltheproblemsfacingmodernastronomers,perhapsthemostfascinatingoneis"canintelligentlifeexistelsewhere?"Since
Ofalltheproblemsfacingmodernastronomers,perhapsthemostfascinatingoneis"canintelligentlifeexistelsewhere?"Since
Shedecidedtotakeasecondcoursesinceshe______thefirstone.
Ifwe______sooner,wemighthavegotthere.
Luckily,thebacktiresoftheircarstayedontheroad.Otherwise,theyoungcouplewouldhavedrivenrightintoapittwentyf
UncleSamisatall,thinman.He’sanoldermanwithwhitehairandawhitebeard.Heoftenwearsatallhat,abowtie,andth
Banksarenotordinarilypreparedtopayoutallaccounts:theyrelyondepositors(储户)nottodemandpaymentallatthesametime
Thesentence"______White______hissisteriscomingtoourhelp."iswrong.
随机试题
男性,68岁,20年前有“肝功能异常”史,高血压15年,4年前患心肌梗死。突发呕血500ml,黑便2次,共500g,查体:血压110/70mmHg,脉搏96次/分,巩膜明显黄染,腹部膨隆,腹部移动性浊音阳性。可能的诊断为
近中舌侧倾斜、孤立的下颌磨牙,设置环形卡环时,卡臂尖应位于基牙的部位是
关于凝集反应,说法正确的是
居住区规划中,按我国气候区划分,主要考虑日照、防寒、保温与防风沙的侵袭者为下列哪类地区?[2007第53题][2003年第49题]
非吸气型泡沫喷头可采用的泡沫液是()。
符合负债类账户记账规则的是()。
下列各项中,应计提固定资产折旧的有()。
在教学过程中起主导作用的是()。
马克思说:“法律不是压制自由的措施,正如重力定律不是阻止运动的措施一样。法律是肯定的、明确的、普遍的规范。在这些规范中自由获得了一种与个人无关的、理论的、不取决于个别人的任性的存在。法典就是人民自由的圣经。”可见,自由需要法律的确认和保障。试述法律确认和保
传统的交换机作为第二层设备,只能识别并转发(26)地址,要支持VLAN间的通信只能借助于具有(27)功能的网络设备。具有这种功能的设备有路由器和三层交换机。当用路由器解决VLAN通信时,路由器得到一个VLAN包后,根据目的IP地址,获得目的MAC地址及相应
最新回复
(
0
)