首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For many given task in Britain there are more men than are needed. Strong unions keep them there. In Fleet Street, home of some
For many given task in Britain there are more men than are needed. Strong unions keep them there. In Fleet Street, home of some
admin
2010-06-30
56
问题
For many given task in Britain there are more men than are needed. Strong unions keep them there. In Fleet Street, home of some of London’s biggest dailies, it is understood that when two unions quarrel over three jobs, the argument is settled by giving each union two. That means 33 percent over-manning, 33 percent less productivity than could be obtained.
A reporter who has visited plants throughout Europe has an impression that the pace of work is much slower here. Nobody tries too hard. Tea breaks do matter and are frequent. It is hard to measure intensity of work, but Britons give a distinct impression of going at their tasks in a more leisurely way.
But is all this so terrible? It certainly does not improve the gross national product or output per worker. Those observant visitors, however, have noticed something about Britain. It is a pleasant place.
Street crowds in Stockholm. Paris and New York move quickly and silently heads down, all in a hurry. London crowds tend to walk at an easy pace (except in the profitable, efficient city, the financial district).
Every stranger is struck by the patient and orderly way in which Britons queue for a bus. If the saleswoman is slow and out of stock, she will likely say, "Oh dear, what a pity The rubbish collectors stop to chat and call the housewives "Luv". Crime rises here as in every city but there still remains a gentle tone and temper that is unmatched in Berlin, Milan or Detroit.
In short, what is wrong with Britain may also be what is right. Having reached a tolerable standard, Britons appear to be choosing leisure over goods.
What happens when quarrels over job opportunities arise among British unions?
选项
A、More jobs will be provided by the union.
B、Thirty three percent of the workers can’t be employed.
C、More people will be employed than necessary.
D、The unions will try to increase productivity.
答案
C
解析
在文章第一段中提到:there are more men than are needed,... when two unions quarrel over three jobs,the argument is settled by giving each union two.接下来作者又进一步说明:33 percent over-manning,33 percent less productivity than could be obtained.故应选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E7Pd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
A=RotherhitheB=BarnesC=WillesdenD=King’sCrossWhichcity...usedtohavelotofproblemssuchasdrugs,streetcri
A=RotherhitheB=BarnesC=WillesdenD=King’sCrossWhichcity...usedtohavelotofproblemssuchasdrugs,streetcri
A=RotherhitheB=BarnesC=WillesdenD=King’sCrossWhichcity...usedtohavelotofproblemssuchasdrugs,streetcri
Whenaconsumerfindsthathispurchasehasafaultinit,whatisthefirstthingheshoulddo?
A=TheImperialPalaceB=TheTempleofHeavenC=PotalaPalaceD=JokhangTempleWhichpalaceortemple...isthespiritualc
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
随机试题
为鼓励出口贸易,现在世界上的绝大多数国家
射线通过一个物体后产生了衰减,与衰减强度大小无关的是
引起支气管哮喘持续状态的物质是
某企业拟在A省B市C区开办零售药店,因此向B市食品药品监督管理局提出筹建申请,提交相关材料。食品药品监督管理局对申报材料进行审查后,作出了同意筹建的决定,并在验收合格后向其颁发了药品经营许可证。药品经营许可证核定的经营范围是“中成药、中药饮片、化学药制剂、
某化学教师在一次化学测验中设计了下列试题,并对部分学生的考试结果进行了统计和分析。【试题】胶状液氢(主要成分是H2和CH4)有望用于未来的火箭运载和空间运输系统。实验测得:101kPa时,1molH2完全燃烧生成液态水,放出285.8kJ
若一组数据中出现模糊不清的数据时,则不能计算()。
一个发展中国家减少贸易限制的决定,比如降低进口关税,是怎样影响它在世界资本市场上的借款能力的?
假设线性表的长度为n,则在最坏情况下,冒泡排序法的时间复杂度是
以下叙述中错误的是
A、Becausehedidsomethingwrongandwaspunishedforthat.B、Becausehisfatherwantedtogivehimachancetoshowhistalent
最新回复
(
0
)