首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The anti-anxiety drugs are to help patients to
The anti-anxiety drugs are to help patients to
admin
2016-11-13
39
问题
The anti-anxiety drugs are to help patients to
Many people suffer from some form of extreme anxiety. Some experience occasional attacks of panic for no apparent reason. Others go around in a state of continual uneasiness. The usual way of controlling anxiety is with drugs, which cure none of the conditions described but do help patients manage their anxiety. Patients who take these drugs say that they are able to work, to sleep, and to go to places they had feared to visit. But the effects of the drugs on the human body, especially on the nervous system, have been unknown.
We have started a series of studies to identify the effects of the drugs on the brain and have gained some insight into the costs and benefits of the anti-anxiety drugs. They are valuable because they can reduce the effects of anticipated failure, frustration, and disappointment. But their value demands a price. Two effects of the drugs are obviously harmful. First, they weaken a person’s ability to react to changes; second, they fail to help a person deal with unexpected troubles. It is fairly sure that people will meet with problems they have never expected, so these harmful effects may make the price of anti-anxiety drugs too high.
选项
A、They reduce a person’s appetite to the minimum.
B、They can’t help a person deal with unexpected troubles.
C、They fail to enable a person to work and sleep.
D、They make a person more vulnerable to diseases.
答案
B
解析
短文中提到这些药物无法帮助人们处理意想不到的困难,B正确。A、D无原文依据;C与原文意思相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EBJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Theprocessofthedevelopmentofmodernizationcanbemeasuredbythelevelofpeople’sliving.Theunderlinedpartmeans______
WhichofthefollowingsentencesdoesNOTincludeanappositive(clause)?
Consideringhowmuchhangoverscostcountriesandcompanies,nottomentionthepainpeoplesuffer,youwouldthinksomeonewoul
Accordingtotheman,whydotheelderlynotlikeusingthecomputerizedbankingservices?
WhydidCentralAmericanchildrentrytoenterU.S.illegally?
ThecoldandrainyweatherinParishasnotstoppedJoeSchaeffer,anAmericantouristfromMilwaukee,Wisconsin,fromvisitingth
Shewastheonlyoneofthefewgirlswho______passedtheexamination.
Tobefrank,I’dsooneryou______agoodreviewyesterdayforthecomingtest.
SomeeducatorswarnedthatthelackofindependentlearningabilitywouldmakeChinesecollegestudentsunabletoachievehighe
随机试题
按照化学平衡移动的规律,温度()有利于放热反应的进行。
既可以用于支取现金,也可以用于转账的支票是()
健康足月男婴,6个月,体重8kg,采用人工喂养,该小儿每日除8%糖牛奶外,还需要喂水的量为
2008年,甲房地产开发企业(以下简称甲企业)开发某商品住宅小区项目。2009年,甲企业欲通过乙信托公司(以下简称乙公司)筹集开发项目所需资金。乙公司分析了该项目所在城市的房屋建设状况、销售情况等房地产市场状况及甲企业的经营状况,制定了投资额度安排。201
在河流上游开办的化工厂,该企业对生产排出的废物、废水没有采取任何治理措施,直接排放到河流中,这属于()。
法国画家德拉克洛瓦的代表作《自由引导人民》是_______构图的典范。
以权责发生制为核算基础,下列各项不属于本期收入或费用的有()。
简装书比精装书售价明显较低。因此,如果图书馆只购置简装书,不购置精装书,就可以用同样的钱购置更多的书,从而不但节省开支,又更能满足读者的需要。以下哪项如果为真,则最不能削弱上述论证?
HowtoapproachReadingTestPartFour•ThispartoftheReadingTesttestsyourvocabulary,•Readthewholetextquicklytof
"Ido."ToAmericansthosetwowordscarrygreatmeaning.Theycanevenchangeyourlife.Especiallyifyousaythematyourow
最新回复
(
0
)