首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most children at the tender age of six or so are full of the most impractical schemes for becoming policemen, firemen or train d
Most children at the tender age of six or so are full of the most impractical schemes for becoming policemen, firemen or train d
admin
2011-01-05
54
问题
Most children at the tender age of six or so are full of the most impractical schemes for becoming policemen, firemen or train drivers when they grow up. But when I was that age, I could not be bothered with such mundane ambitions. I knew exactly what I wanted to do, I was going to have my own zoo. My friends and relatives, who had long found me strange because I showed little interest in anything that did not have fur or feathers, accepted this as just another manifestation of my strangeness. They felt that, if they ignored my often repeated remarks about owning my own zoo, I would eventually grow out of it.
As the years passed, however, to the bewilderment of those friends and relatives, my resolve to have my own zoo grew greater and greater, and eventually, after going on a number of expeditions to bring back animals for other zoos, I felt the time was ripe to acquire my own.
From my latest trip to West Africa, I had brought back a considerable collection of animals which were living, temporarily I assured her, in my sister’s suburban garden in Bournemouth. But after a number of unsuccessful attempts to convince local councils in various areas to support my plans, I began to investigate the possibility of starting my zoo on the island of Jersey in the English Channel.
I was given an introduction to a man named Hugh Fraser who, I was told, was a broad-minded, kindly soul. He would show me around the island and point out suitable sites. So, I flew to Jersey and was met by Hugh Fraser, who drove us to his family home, probably one of the most beautiful old houses on the island. There was a huge walled garden with lots of outbuildings all built in the beautiful local stone which was the colour of autumn leaves glowing in the sunshine. Turning to my wife, I said; "What a marvellous place for a zoo. "
If my host had promptly fainted on the spot, I could not have blamed him. The thought of creating the average person’s idea of a zoo, with all the grey cement and iron bars, in such a lovely spot was horrible. To my astonishment, however, Hugh Fraser did not faint, but merely cocked an enquiring eyebrow at me and asked whether I really meant what I said. Slightly embarrassed, I replied that I had meant it, but added hastily that I realised that it was impossible. Hugh said he did not think it was as impossible as all that.
He went on to explain that the house and grounds were too big for him to keep up as a private individual, and so he wanted to move to a smaller place in England. Would I care to consider renting the property for the purpose of establishing my zoo? I could not imagine more attractive surroundings for my purpose, and by the time lunch was over, the bargain had been sealed.
How did the writer’s friends and family react to his childhood ambition?
选项
A、They did not take it seriously.
B、They encouraged him to pursue it.
C、They tried to talk him out of it.
D、They tried to interest him in other things.
答案
A
解析
第一段最后一句提到他们认为如果他们ignore我建立自己的动物园的想法,我就会最终从这个幻想中走出来。“ignore”的意思与“do not take it seriously”相同。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EDVK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
(1)Overthepastdecade,therehasbeenaseachangeinChina’seconomicpolicies.Likeotherdevelopingcountrieswhichareat
(1)You’rebusyfillingouttheapplicationformforapositionyoureallyneed;let’sassumeyouonceactuallycompletedacoup
NewwordsentertheEnglishlanguageallthetime.Infact,Englishhasalwaysbeeninastateof【T1】________.Andinrecentyea
StayPositiveWhenFacingDifficultiesEveryonefacesdifficultiesfromtimetotime.Sometimesthedifficultiescomefroms
TheMassUrbanizationoftheWorld’sPopulationReasons.the【T1】________reason—newjobsareinoraroundmajorcities
TheMassUrbanizationoftheWorld’sPopulationReasons.the【T1】________reason—newjobsareinoraroundmajorcities
Becauseofhispoorhealth,ittookhimalongtimetothrow________hisbadcold.
ReadingFasterTheonlywaytoreadfasteristoreadfaster,anditisaserioussuggestion.【T1】________onspeedreadi
Thepublicopinionwasthatthetimewasnot________fortheelectionofsucharadicalcandidateasMr.Jones.
Then________wehadbeenlookingforwardto.
随机试题
无黄疸患者血清ALP明显升高,应考虑
A.软骨发育不良B.佝偻病C.21-三体综合征D.18-三体综合征E.苯丙酮尿症患儿,1岁,表情呆滞,眼距宽,眼裂小,鼻梁低,口半张,舌伸出口外,右侧通贯手,最可能的诊断是
工程咨询服务投标中“公司实力介绍”应包括()等内容。
所有财政活动都体现着()与其他经济主体之间的经济关系,这种经济关系在不同的社会制度下具有不同的性质。
关于网络计划的说法,正确的是()。
国际工程市场具有的特点是()。
在一次画展中,一幅价值百万元的名画被盗了。窃贼确定是一同前来观展的周祥、吴尚、郑重、王强、佟方五个人中的一个,他们在接受警方调查的时候,都各说了三句话。周祥:我没有偷名画;我从小到大没偷过任何东西;是王强偷的。吴尚:我没有偷名画;我家里
传奇小说产生在()。
It’sdifficulttoimagineaworldwithoutantibiotics.Theycurediseasesthatkilledourancestorsincrowds,andenableanynu
子程序通常分为两类:()和函数,前者是命令的抽象,后者是为了求值。
最新回复
(
0
)