首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dear Mr. Brown. Thank you for your letter of 6 September regarding Mr. John Green who has been employed by this company for t
Dear Mr. Brown. Thank you for your letter of 6 September regarding Mr. John Green who has been employed by this company for t
admin
2019-02-01
68
问题
Dear Mr. Brown.
Thank you for your letter of 6 September regarding Mr. John Green who has been employed by this company for the past 10 years.
Mr. Green served his apprenticeship(学徒)with Vickers Tools Ltd. in Manchester, followed by a three-year course of engineering for Production Engineers. He is technically well-qualified and for the past five years has been our Assistant Works Manager responsible for production and related business in our Sheffield factory. In all his job duties he has shown himself to be hard-working, responsible and in every way a very dependable employee.
I can strongly recommend Mr. Green as I feel sure that if he were to be chosen to manage your factory in Nairobi he would bring to his work a true atmosphere of teamwork, which would be found necessary and helpful by all who would work with him.
Sincerely yours,
Tom Smith
What kind of course did Mr. Green take? A three-year course in engineering for______.
选项
答案
Production Engineers
解析
根据线索词course和A three-year course in engineering for定位到第二段第一句。该句提到,Mr.John Green最初在位于曼彻斯特的维氏工具有限公司做学徒,然后为了做生产工程师学习了三年的工程学课程。题干中的A three-year course in engineering for与原文基本一致,只是将course后面的介词of变为了in,意义完全相同,所以原文中for后面的宾语就是本题的答案。由此确定空格处应该填入Production Engineers。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EDcK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
______he’llcometothemeetingisn’tclear.
WhydidMetcalfwritethisletter?Metcalfwrotethislettertocomplainabout______inthisrestaurant.HowdidMaxreactt
Since1979,Chinahasadoptedthesignificantpolicyof(11)totheoutsideworldintheforeigneconomicrelationsandtrade,
Withoutcomputer,we______greatprogressinthelastdecades.
Whatisthisletterabout?Thisletterisabout______forStarwaysLtd.WhenwillguestsarriveonFridayfrom13thMaythro
Thetravelerthoughtthathe______.Thefirstdayhedidnothavehislunchbecausehedidnot______.
A、Inarestaurant.B、Inahotel.C、Inaplane.D、Inahospital.B本题考查的是地点。题目询问“你认为女士在哪里工作?”关键单词是roomservice(客房服务部),这是旅馆业的常用语,再结
A、It’scomfortable.B、Yes,Ilikeitverymuch.C、No,itisexpensive.D、No,Idon’tthinkIneedit.AHowdoyoulikethechair
June15,2006DearSir,Yourshipmentoftwelvethousand"Smart"watcheswasreceivedbyourcompanythismorning.However,w
Thefire______(put)outalreadybeforetheBremenarrived.
随机试题
在“司马光砸缸”的故事中,司马光小时候看到一个小孩掉进水缸后,他没有按常规让人脱离水,而是打破水缸,尽快让水脱离人。这一故事给我们的哲学启示是:
(Thoseofus)whoworkinchemical(laboratories),shouldhave(their)lungs(checked)quiteregularly.
A.急性早幼粒细胞性白血病B.慢性淋巴细胞性白血病C.急性单核细胞性白血病D.急性淋巴细胞性白血病E.慢性粒细胞性白血病牙龈肿胀
简述吸气性呼吸困难的临床特点。
与病人沟通时,不符合护理用语要求的是( )。【历年考试真题】
如题图所示为《周礼·考工记》中的王城规划,其中凸显中国古代建筑共性特点的部位是()。
发生货币危机的国家在汇率制度方面的共同特点是()。
需要()
众筹行为:指通过互联网发布筹款项目、实施方案、投资回报的资金募集方式,其构成要素包括有创造能力但缺乏资金的发起人,对筹资者的故事或回报感兴趣的支持者,在两者之间发挥连接作用的互联网平台等。下列属于众筹行为的是:
Sheis______farthemostactivememberinourgroup.
最新回复
(
0
)