首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every second, 1 hectare (公顷) of the world’s rainforest is destroyed. That’s equivalent to two football fields. This Manning rate
Every second, 1 hectare (公顷) of the world’s rainforest is destroyed. That’s equivalent to two football fields. This Manning rate
admin
2012-12-13
62
问题
Every second, 1 hectare (公顷) of the world’s rainforest is destroyed. That’s equivalent to two football fields. This Manning rate of destruction has serious consequences for the environment. Much of Canada’s forestry production goes towards making pulp (纸浆) and paper. If these paper products could be produced in some other way, Canadian forests could be preserved. Recently, a possible alternative way of producing paper has been suggested by agriculturalists and environmentalists: a plant called hemp.
Hemp has been cultivated by many cultures for thousands of years. For centuries, it was essential to the economies of many countries because it was used to make the ropes and cables used on sailing ships. Nowadays, ships’ cables are usually made from wire or fibers, but scientists are now suggesting that the cultivation of hemp should be brought back for the production of paper and pulp. According to its supporters, four times as much paper can be produced from land using hemp rather than trees.
However, there is a problem: hemp is illegal in many countries of the world. This plant is a species of cannabis (大麻), related to the plant from which marijuana (大麻毒品) is produced. In the late 1930s, a movement to ban the drug marijuana began to gather force, resulting in the eventual banning of the cultivation not only of the plant used to produce the drug, but also of the commercial fiber-producing hemp plant. Any American growing the plant today would soon find himself in prison—despite the fact that marijuana cannot be produced from the hemp plant, since it contains almost no THC (the active ingredient in the drug).
In recent years, two major movements for legalization have been gathering strength. One group of activists believes that all cannabis should be legal—both the hemp plant and the marijuana plant. They argue that marijuana is not dangerous or addictive. The other legalization movement is concerned only with the hemp plant used to produce fiber; this group wants to make it legal to cultivate the plant and sell the fiber for paper and pulp production. This second group has had a major triumph recently: in 1997, Canada legalized the fanning of hemp for fiber. For the first time since 1938, hundreds of farmers are planting this crop, and soon we can expect to see pulp and paper produced from this new source.
Why was hemp banned in the United States?
选项
A、Because it can produce marijuana.
B、Because it is poisonous.
C、Because it is related to the marijuana plant.
D、Because it is harmful to human body.
答案
C
解析
文章第三段提到“This plant is a species of cannabis, related to the plant from which marijuana is produced.”这种植物是大麻的一种,与能够制成大麻毒品的作物有关。这里我们需要明确的是并非所有称之为“大麻”的植物都能被制成毒品,hemp就是这样。尤其文章第三段更进一步明确指出“marijuana cannot be produced from the hemp plant”,所以,说hemp能够产生大麻毒品、有毒或对人体有害,都是没有依据的说法,因此,本题选择C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EDw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Healthandsafetyconditionsintheworkplace.B、Rightsandresponsibilitiesofcompanyemployees.C、Commoncomplaintsmadeby
A、Shewantstotakethemostdirectway.B、Shemaybelateforthefootballgame.C、Sheisworriedaboutmissingherflight.D、S
Manyspeciesofanimalhavenow______fromthefaceoftheearth.
Itishardtoensurethatpeopledoing______jobsreceiveequivalentratesofpay.
Hebasicallyhastwo______:hecanhavethesurgery,orhecangiveupplayingfootball.
Mostcollegesbelievestudentsshould______totuitioncosts,somethingthatiscommonelsewhereintheworldbutwouldmarka
A、Mariafellill.B、Hedidn’thavethetime.C、Hecouldn’tstandfootball.D、Mariadidn’tlikethegame.D对话中男士提到Mariacouldn’t
A、England’sFootballeroftheYear.B、AsoccercoachinWestGermany.C、Amedalistforhissportsmanship.D、AmemberoftheOrde
A、Thecompanywillbeatothercompaniesinbusiness.B、Thefailureofthefootballteamwasjustasexpected.C、Thecompanywill
ImaginebeingaslaveinancientRome.Nowrememberbeingone.Thesecondtask,unlikethefirst,iscrazy.If,asI’mguessing,
随机试题
根据公路工程陆上作业安全技术要求,对机械车辆在危险地段作业时的要求错误的是()。
现代意义上的政党最早出现于()
操吴戈兮被犀甲。被:
项目经理部应在确定施工方案的初期就要确定需要分包的工程范围,决定分包范围的因素主要有()。
古代诗词复习课上,教师引导学生总结诗词的修辞手法。下列与“无边落木萧萧下,不尽长江滚滚来”所用修辞手法相同的是()。
读图(地球公转示意图),回答下列各题。地球运行到A点时,正值“二分二至”中的___________日,日期在___________月___________日前后。
根据以下资料,回答111-115题2007年1-6月,农村居民8类消费性支出中,第三高的是:
欧洲主权债务危机爆发之后,由于欧洲债务问题不断蔓延,而且变成了一个长期的问题,欧洲联合中存在的统一货币政策与分散财政政策的内在矛盾也难以在短期内解决,市场上出现了看空欧元的情绪,有人甚至认为欧元将在未来不长时间内发生分裂和崩溃。然而我们应当看到,联合已经成
设X1,X2,…,Xn,…相互独立,则X1,X2,…,Xn,…满足辛钦大数定律的条件是().
Tasteissuchasubjectivematterthatwedon’tusuallyconductpreferencetestsforfood.Themostyoucansayaboutanyone’sp
最新回复
(
0
)