首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Government funded. B、Political. C、Private. D、None of the above. CWhat organization is "Child Hope U.S.A."? 信息明示题。由文章中的The priv
A、Government funded. B、Political. C、Private. D、None of the above. CWhat organization is "Child Hope U.S.A."? 信息明示题。由文章中的The priv
admin
2009-08-19
59
问题
About 25 million children in developing countries have no homes. So they live on city streets. Another 75 million children live at home but work on the streets. United Nations Children’s Fund says most of these children do not receive education or health care. The private organization known as "Child Hope U.S.A." is trying to do something to help these children. The group has many goals. Child Hope U.S.A. wants to halt the spread of AIDS and the use of illegal drugs among children. It wants to protect young girls from being mistreated sexually. It wants to teach children how to protect themselves, how to survive conditions on the streets and how to feel good about them. Child Hope U.S.A. is trying to establish educational programs for the children. It is working with local groups to get their help in protecting the rights of street children. And, it is trying to make international development groups more informed about street children. Some children begin living on the streets when they are five years old or younger. Four-year-olds can be found selling goods on the street comer or begging for food and money. Some of these children have lost their families because of wars or natural disasters, such as earthquakes and floods. Some are helping their families earn enough money to survive. Studies show that more than one million children live and work on the streets in the Philippines. Seven million children live on the streets in Brazil. About 250 thousand children live on the streets in Mexico. About ten million Mexican children work on the streets. Child Hope U.S.A. works closely with international children’s groups, government agencies and other national and local groups. It has offices in Brazil, Guatemala, the Philippines, Britain, Canada and the United States. Child Hope U,S.A. also works to improve child labor laws. In 1992, Pakistan approved new laws to control child labor. The laws make it illegal for companies to lend money to families and let children repay the loan by working in factories. Yet, about eight million children still are working in Pakistan to repay loans. We will talk more about the problems of children in developing countries next week.
选项
A、Government funded.
B、Political.
C、Private.
D、None of the above.
答案
C
解析
What organization is "Child Hope U.S.A."?
信息明示题。由文章中的The private organization known as "Child Hope U.S.A.”... 可知,该组织是私人机构,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EEdK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Televisionwasinventedin1939.Intheearly1950s,itenteredintoourhousehold.Sincethen,millionsofchildrenhavegrown
Televisionwasinventedin1939.Intheearly1950s,itenteredintoourhousehold.Sincethen,millionsofchildrenhavegrown
Father’sDayis【T1】______allaroundtheworldtosaythankyoutodads.AnoldEnglishproverbtellshowimportantfathersare.
Father’sDayis【T1】______allaroundtheworldtosaythankyoutodads.AnoldEnglishproverbtellshowimportantfathersare.
Morethanadozenstudentsinthatschool______(send)abroadtostudymedicinelastyear.
Beforehisdeathlastyear,ProfessorJohnsondecidedthathe_______leave$2,000,000tohisuniversity.
Goodevening,ladiesandgentlemen!Firstofall,letmethankyoufor【T1】_____ustosuchagreatChristmasparty.We【T2】_____the
Imaginethis:yourparentsgoawayonbusiness,butyouhavetostayathomealone.Wouldlifebeaseasyaswhenyourparentsare
A、15dollars.B、20dollars.C、25dollars.D、50dollars.C对话中女士问男士她要付多少钱,男士回答这周该商品在促销,它们已经降到了25美元。
随机试题
简述法人解散的情形。
此类问题应尽可能_______解决。[在原地]
某社区护士欲采用漂白粉消毒传染病患者的排泄物。恰当的消毒时间是
外阴炎之湿热下注证,治疗的首选方剂是
患者,女,49岁,既往有轻度高血压,1年前曾有3月余自觉心脏落空感,并有心绞痛病史。近期连续加班熬夜后,今晨出现胸闷、心慌、胸部压迫性疼痛,诊断为稳定型心绞痛。根据患者诊断结果,可首先给予()。
威客是指通过互联网把自己的智慧、知识、能力、经验转换成实际收益的人,他们在互联网上通过解决科学、技术、工作、生活、学习中的问题从而让知识、智慧、经验、技能体现经济价值。根据上述定义,下列各项中属于威客或威客模式的网站是()。
下面程序段的输出结果为packagetest;publicclassClassA{intx=20;staticinty=6;publicstaticvoidmain(String
下列语句中错误的是
Asapopularsayinggoes:"【C1】______"Goodhealthenablesoneto【C2】______andachievewhathe【C3】______.Withgoodhealthweca
A—GNP(GrossNationalProduct)B—percapitaGNPC—outputvalueD—exercisemacro-controlE—improveecon
最新回复
(
0
)