首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Three British Muslim men were found guilty of
Three British Muslim men were found guilty of
admin
2015-06-27
51
问题
Three British Muslim men were found guilty of
[28D] A court in London has found three British Muslim men guilty of conspiracy to murder by plotting to blow up planes bound for North America.
It would have been the most devastating attack since 9 - 11 had it succeeded. Prosecutors alleged [28D]the plot had been to smuggle liquid bombs onto at least seven trans-Atlantic airlines and then detonate them midair. But the plotters had been under surveillance and were arrested before they could carry it out. [29B]Their arrests led to travel chaos and restrictions on carrying liquids onto planes that persist to this day. The verdicts will come as a huge relief to the British authorities after the massive investigation into the plot and two costly trials.
选项
A、conspiring to murder some North Americans.
B、planning an attack which is more devastating than the 9. 11.
C、smuggling liquid bombs through airlines.
D、plotting to blow up 7 trans-Atlantic planes.
答案
D
解析
新闻开头提到“伦敦一法庭发现三名英国穆斯林男子犯有密谋谋杀罪。这三名男子计划在飞往北美的飞机上实施爆炸行为”;后面又说“该阴谋计划向至少7架跨大西洋航班偷运液体炸弹,在半空中将其引爆”。由此看出,[D]是对原文的同义转述,同时排除[A]、[C]。[B]是对It would have been the most devastating attack since 9-11…的错误理解。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ELXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AccordingtotheHadleyCentre,whatisgoingtohappenbythe2050s?
American【D1】______willnotreturntothemoonasplannedifUSCongresspassesPresidentObama’sproposedbudget.Obama’sb
WashingtonUniversityinSaintLouis,Missouri,isamedium-sizeduniversity.Ithaseleventhousandstudents.Twelvepercentof
Forshopaholics,thepost-【D1】______periodmeansonlyonething:sales.Acrossthecountry,pricesareslashonclothing,【D2】__
Mr.Whiteworkswithachemicalsimport&exportcompany,buthe______fortheindustrialfair,sinceheisonleave.
Muchas______,Icouldn’tlendhimthemoneybecauseIsimplydidn’thavethatmuchSparecash.
Accordingtothestudy,thetemperaturebythe2050swouldresultinthefollowingEXCEPT
Bothpartiespromisedto______theircontracttobesignedthefollowingday.
Choosingfoodsthat______yourbodyandbraincanhelppreventordelaydiseases.
MybrothermetherattheGrandTheateryesterdayafternoon,soshe______yourlecture.
随机试题
英国古典经济学家亚当.斯密以制针为例说明以下哪一点的好处( )
A/止血药B/抗凝血药C/抗贫血药D/抗血栓药E/酸碱平衡调节药肝素属于
未经批准擅自开办医疗机构或者非法行医构成犯罪的应承担的是
总承包单位在收到总监理工程师对分包的批准通知后,应尽快与分包单位签订分包协议,并将协议副本报送()备案。
YANGON--MyanmarhasofficiallyacceptedanofferoftheUnitedStatestosendhumanitarianaidtothecountry’scyclonevictims,
案例:某老师讲完溶液的均一性、稳定性后,有位学生提出了这样一个问题:“氯化钠溶于水形成氯离子和钠离子,并在不停地做无规则运动,我们喝了一口该盐水后,由于分子(或离子)运动的不规则性,会不会造成我们喝的那一口盐水中钠离子数量少于(或多于)氯离子数量
《图画展览会》的曲作者是()。
当要求被试在序列记忆任务中不断重复无关的发音时,即时系列回忆的数字广度就减少了,这种现象是
关于IP数据报报头的描述中,错误的是()。
YouwillhearareportpresentedbyajournalistfromTokyo.Foreachquestion(23-30),markoneletter(A,BorC)forthecorrect
最新回复
(
0
)