首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They have proven to be safe. B、They help fight against smoking. C、They are not sold as tobacco products. D、They bring a large
A、They have proven to be safe. B、They help fight against smoking. C、They are not sold as tobacco products. D、They bring a large
admin
2018-05-08
16
问题
Good morning. Today I’d like to talk about electronic cigarettes.[22]Electronic cigarettes are battery-operated devices designed to deliver nicotine with flavorings and other chemicals to users in vapor instead of smoke. They can be manufactured to resemble traditional tobacco cigarettes, cigars or pipes, or even everyday items like pens or USB memory sticks: newer devices, such as those with fillable tanks, may look different. More than 250 different e-cigarette brands are currently on the market. While e-cigarettes are often promoted as safer alternatives to traditional cigarettes, which deliver nicotine by burning tobacco, little is actually known yet about the health risks of using these devices.
Cigarette smoking remains the leading preventable cause of sickness and mortality, responsible for over 400,000 deaths in the United States each year. E-cigarettes are designed to simulate the act of tobacco smoking by producing something that looks and feels like tobacco smoke and delivers nicotine but with less of the toxic chemicals produced by burning tobacco leaves.[24]Because they deliver nicotine without burning tobacco, e-cigarettes appear as if they may be a safer, less toxic alternative to conventional cigarettes. Although they do not produce tobacco smoke, e-cigarettes still contain nicotine and other potentially harmful chemicals. Nicotine is a highly addictive drug, and recent research suggests nicotine exposure may also prime the brain to become addicted to other substances. Also, testing of some e-cigarette products found the vapor to contain toxic chemicals. The health consequences of repeated exposure to these chemicals are not yet clear.
Some people believe e-cigarette products may help smokers lower nicotine addiction while they are trying to discontinue their tobacco use. However, at this point it is unclear whether e-cigarettes may be effective as smoking-cessation aids. There is also the possibility that they could perpetuate the nicotine addiction and thus interfere with quitting.
Because e-cigarettes are not currently marketed either as tobacco products or as devices having a therapeutic purpose, they are not regulated by the FDA In addition, there is currently no regulation of the liquids that are used in e-cigarettes. So, there are no accepted measures to confirm their purity or safety.
22. What do we learn about e-cigarettes?
23. How many deaths are caused by cigarette smoking in the US every year?
24. Why do e-cigarettes appear to be safer than conventional cigarettes?
25. Why are e-cigarettes not regulated by the FDA?
选项
A、They have proven to be safe.
B、They help fight against smoking.
C、They are not sold as tobacco products.
D、They bring a large amount of profits.
答案
C
解析
由于电子香烟目前并没有作为烟草制品或者治疗性设备出售,没有受到FDA的监管,故选C项。录音提到由于信息不足,电子香烟是否安全这一问题还没有答案,因此A项“电子香烟被证实是安全的”不正确。录音明确提到目前还不清楚电子香烟是否有戒烟的作用,而且有可能电子香烟还会继续使人对尼古丁上瘾,从而影响戒烟的效果,故B项“电子香烟有助于禁烟”也不正确。D项“电子香烟能带来高额利润”未在录音提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ENT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、In236BC.B、IntheMiddleAges.C、IntheAgricultureAge.D、IntheIndustrialRevolution.B
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannouncinghisrunforthepresidencylastmonth,JebBushhassetan
A、Theyalwaysgotogetherhand-in-hand.B、Alcohol-dependentteenswillnotdependonnicotine.C、Itisoneofequaldependence.
A、Theyworryaboutthesalarycut.B、Theyshowfavortotakingtheleave.C、Theythinkwomenshouldbenefitmore.D、Theyfeelmo
A、Bycollectingdonationsfromitsbelievers.B、Bypromotingtheironlinereligionservices.C、Byrentingouttheirchurchesfor
A、Singingcouldleadtonewwaysoflearningaforeignlanguage.B、Teachersshouldn’tusemusicallthetimetoteachlanguage.
全球规模最大的人口大迁徙搭上了共享经济(thesharingeconomy)的便车,数十万中国人在一年一度的春节回家过年的旅途中转向拼车(carpooling)服务。在本周日开始的春节假期期间,全国各地将出现大规模人口迁移,车站和道路将人满为患,数千万
A、Paper.B、Stone.C、Mud.D、Grass.A文中提到“Mostsocialwaspsmakenestsofpaper.Thefemalesproducethepaperbychewingupplantfi
A、Advertisingcoupon.B、15-inchvideoscreen.C、Restaurantcoupon.D、Promotionalvideo.A选项提到的都是优惠券或商品,要注意录音中是否出现相关词汇。录音提到,交易完成后
A、Quietandconfident.B、Boldandloud.C、Shyandenergetic.D、Trickyandtimid.B选项均为描述人的个性特征的形容词词组,问题可能与某人的性格特点有关。题目问我们对外向的人有什
随机试题
男性,25岁,汽车撞击右髋部4小时,有尿意但不能自主排尿。体检:血压110/80mmHg,脉搏94次/分,腹软、下腹部隆起伴轻压痛、肠鸣音正常、右髋部肿胀、皮下淤血。直肠指检前列腺尖部浮动,X线摄片示:双侧耻骨上下支骨折。导尿时F24号导尿管可无阻力全
某老人行走时突然跌倒,神志不清,即送医院。经检查发现一侧上下肢瘫痪,口斜眼歪,一侧瞳孔直径5mm,另一侧瞳孔直径3mm,其原因是
××省属亚热带温湿气候,夏季最高气温40℃,冬季最低气温一10℃。6~7月为梅雨季节,年平均降雨量在1234mm以上。11月至次年3月空气湿度较大,经常大雾弥漫,能见度极差。省内公路、铁路、内河航运十分便利。该省现有的大地控制网受地壳变动和社会建设发展等
重力坝按坝体高度分为高坝、中坝和低坝,其中高坝的高度大于()m。
梁桥轻型墩中,()、施工简便、外形美观、过水性良好,适用于地基土软弱的地区。
观察(x3)’=3x2,(x5)’=5x4,(sinx)’=cosx,由归纳推理可得:若定义在R上的函数f(x)满足f(-x)=-f(x),记g(x)为f(x)的导函数,则g(-x)=().
眼手协调活动是婴儿认知发展过程中的重要里程碑,也是手的真正探索活动的开始。()
王某是某市一国有公司的经理,张某是该企业的副经理。2005年,该公司进行产权制度改革,将国有公司改制为管理层控股的股份有限公司。其中,王某、张某及其他15名干部职工分别占40%、30%、30%股份。在改制过程中,国有资产管理部门委托某资产评估所对该公司的资
【B1】【B15】
Physicalfitnessistheresultofmanyfactors—goodmedicalcare,propernutrition,adequaterestandrelaxation,andsensiblep
最新回复
(
0
)