首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To help people understand horses better. B、To help people enjoy a family atmosphere. C、To help people have fun above other thi
A、To help people understand horses better. B、To help people enjoy a family atmosphere. C、To help people have fun above other thi
admin
2012-10-21
63
问题
Camp memories last forever! We make sure they are unforgettable!
Shadow Ridge Summer Camps offer so many exciting things for campers to do. Unlike the other camp programs that include horses as a small part of their program, at Shadow Ridge horses ARE the program! We are 100% horse from stable management, nature walks, and track rides to bedroom furnishings.
Horses help us achieve many of our aims. Girls can learn to develop responsibility, self-confidence and personal connections in their lives while having fun. Using horses as a wonderful tool for education, our camps offer an interesting place for growth and learning.
Imagine each girl having her very own horse to spend time with and a best friend to love and take care of. Each camper is responsible for a horse for the week. Our riding program provides a lot of riding and lesson time. Campers will learn how to take care of the horse and the tack, as well as how to ride. Days are filled with horse-related activities to strengthen the connection between each girl and horse, as the girls learn to work safely around the horses.
At Shadow Ridge we try to create a loving, caring family atmosphere for our campers. We have “The Bunkhouse” (4 girls), the “Wranglers Roost” (4 girls), and “The Hideout” (2 girls) in our comfortable 177-year-old farm house. All meals are home-cooked, offering delicious and healthy food for the hungry rider.
Our excellent activities create personalized memories of your child’s vacation. Each child will receive a camp T-shirt and a photo album (usually 300-500 pictures) of their stay at camp.
Our camps are offered during June, July and August, 2007, for small groups of girls aged 13-16 years, not only from Canada but also other parts of the world.
We will send you full program descriptions at your request.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What is the main purpose of the passage?
27. What do we know about the camp programs at Shadow Ridge?
28. What is the main aim of programs at Shadow Ridge?
29. Who is the passage mainly written for?
选项
A、To help people understand horses better.
B、To help people enjoy a family atmosphere.
C、To help people have fun above other things.
D、To help people achieve an educational purpose.
答案
D
解析
选项均以To help people开头表明,本题考查目的。短文中提到,马可以帮助我们达到很多目的,女孩可以培养自己的责任感、自信心和人际关系等,接着提到把马当作a wonderful tool for education,由此可知,Shadow Ridge的活动主要以教育为目的,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ENb7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Psychologistsarefindingthathopeplaysasurprisinglyvitalroleingivingpeopleameasurableadvantageinrealmsas【B1】____
Cottonproductionhasbeen________thedeclinetheseyears.
Anindividualnervecellusuallyhasalargecellbodyanda__________nucleus.
The________ofaculturalphenomenonisusuallyalogicalconsequenceofsomephysicalaspectinthelifestyleofthepeople.
Becauseadegreefromagooduniversityisthemeanstoabetterjob,educationisoneofthemost_______areasinJapaneselif
ThereportedmortalityratesfromcontemporaryAfricanfaminesareinaccurate,duepartlytothedifficultiesofcollectingsuch
ThesuddendeathofthatTVpersonality______apublicdebateonthestricterpunishmentofdrunkdriving.
Hisspeech______withthereleaseofareportontheNewEnglandeconomy.
A、Inshorthand.B、Inshortphrases.C、Indirectquotations.D、Inthestudent’sownwords.D选项均以In开头表明,本题可能考查方式方法。短文中提到了为避免剽窃现象而采
A、Enthusiastic.B、Doubtful.C、Peaceful.D、Cautious.BHowdoesawomanprobablyfeelinaconversationwithaman?
随机试题
每块骨骼肌都包括_______和_______两部分。
下列属于烷化剂类抗肿瘤药物的为对烷化剂的作用特征描述不正确的是
A.泻南补北B.扶土抑木C.滋水涵木D.培土生金E.佐金平木
某公路在施工过程中发生了以下事件:事件1:施工过程中发生下列事件,承包人提出索赔要求:(1)开工后由于征地拆迁的问题,施工受到当地群众的阻挠。(2)基坑开挖的时候,发现地下水位过高,挖土排水困难,增加了基坑支护费用。
(2017年)影响供给的主要因素是()。
纳税人下列经营业务的收入,可以分期确认收入并据以计算企业所得税应纳税所得额的有()。
用竹签等把切好的羊肉块连贯起来做成羊肉串,是叫“穿羊肉串”呢,还是叫“串羊肉串”呢?这两种说法现在都有,在卖羊肉串的店铺里,有写作“手工穿羊肉串”的,也有写作“手工串羊肉串”的。据考证,“穿”和“串”虽然都有“连贯”的意思,但二者的区别还是很明显的。这段
打开窗体时,触发事件的顺序是
A、 B、 C、 A本题图片显示的是三种不同的职业。由句中No.3MiddleSchool(第三中学)和students(学生)两处可推知句子主语的职业是教师,选[A]。
A、Twenty.B、Twenty-four.C、Twenty-six.D、Twenty-eight.C推断题。根据文中提到的ThestudybytheUniversityofOxfordandtheLondonSchoolo
最新回复
(
0
)