首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] They who know nothing listen more [B] Women support is essential [C] Women who create pink-collar industry [D] Women: backbo
[A] They who know nothing listen more [B] Women support is essential [C] Women who create pink-collar industry [D] Women: backbo
admin
2013-06-26
68
问题
[A] They who know nothing listen more
[B] Women support is essential
[C] Women who create pink-collar industry
[D] Women: backbone for e-commerce
[E] Men: pretended fashion experts
[F] Men: technology savvy in fashion business [G] New form of gender equality
41. ______
According to a 2010 report from comScore, women spend more time online than men, and they’re overrepresented in social networking, gaming, photos, blogs, and retail. Not only do women spend time online, they spend money, too—female customers make up 61% of online transactions. In a TechCrunch article on the topic, Silicon Valley venture capitalist Aileen Lee called women the "rocket fuel" of e-commerce. "Especially when it comes to social and shopping," Lee explains, "women rule the Internet. "
42. ______
Hence the surge in " pink-collar" start-ups—businesses in traditionally feminine industries like fashion, beauty, and shopping. But women aren’t the only tech entrepreneurs with their eyes on female customers. From the men behind Pinterest to the dudes who started Shoe Dazzle, smart men are defying gender stereotypes in the pursuit of great business and jumping at the chance to cash in on pink-collar opportunities.
Nils Johnson is one of the three male co-founders of Beautylish, a beauty-focused social network. What attracted three men to the female-dominated cosmetics industry? " Most engineers are guys, so they think about products for guys," Johnson explains. " When we thought about the intersection of technology and beauty, we saw a large opportunity in a market that was significantly underserved. "
Josh Berman and Diego Berdakin are another great example: The duo took their expertise in technology and proximity to the heart of Hollywood and identified a huge opportunity to revolutionize e-commerce. The result was Beachmint, a designer-curated social-commerce site, which catered exclusively to women. " The founders never pretended to be fashion experts," says Ara Katz, Beachmint’s Head of Creative and Partnerships. "Their strengths are in technology and operations. "
43. ______
When I asked Johnson whether he and his founders had ever encountered criticism, he groaned. "Totally. It’s reverse discrimination. They say, ’ Why don’t you address something that scratches your own itch? ’" But Johnson adds, " I made it clear that I was going tohire the best people. " In many cases, that hiring philosophy means actively seeking to hire women, and some male founders are making strategic choices to recruit women to join their founding teams. Of course, these male entrepreneurs make it clear that their co-founders aren’t just window dressing. In addition to their personal knowledge of the female market, women have have brought valuable skills to their ventures.
44. ______
These pink-collar male entrepreneurs aren’t letting gender hold them back. In fact, they even see some benefits of their outsider perspective. " It can be hard for entrepreneurs to not think their personal experiences are a proxy for the market," explained Topolovac. "Because I come to the table without emotional attachment to the answers, it’s made me a better listener. "
45. ______
Women are the economic engines of some of the Internet’s hottest markets from e-commerce to social media. It’s no wonder then that savvy entrepreneurs—both men and women—are developing ways to better serve the female market. And as with any growing industry,it takes teams of both genders to truly succeed. Just as we need more women to bring their unique perspective to traditionally male-dominated fields, so too will pink-collar industries benefit from smart, innovative men.
选项
答案
D
解析
第一段主要讲的是女性在互联网经济中扮演的重要角色。研究报告显示,比起男性来,女性上网的时间更长,花在聊天、购物、拍照、博客上的时间都比男性长。她们是网购的生力军。用第一段的最后一句话概括这一段的大意就是,“women rule the internet”,女性统治互联网。因此,最能够概括第一段大意的小标题是[D]Women:backbone for ecommerce。backbone一词的意思是“中流砥柱”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EOd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Accordingtothepassage,CraigConway______.PeopleSoftclaimsthattheOracle’stakeoverofPeopleSoft
AllSumeriancitiesrecognizedanumberofgodsincommon,includingtheskygod,thelordofstorms,andthemorningandevenin
Studythefollowingtablecarefullyandwriteanarticleonthechangesofpeople’sdailyexpensesinXcity.Inyourarticle,y
Thecommunicationsexplosionisonthescaleoftherail,automobileortelephonerevolution.Verysoonyou’llbeabletorecord
Untilthelate1940s,whentelevisionbeganfindingitswayintoAmericanhomes,companiesreliedmainlyonprintandradiotop
Untilthelate1940s,whentelevisionbeganfindingitswayintoAmericanhomes,companiesreliedmainlyonprintandradiotop
Honestyisperhapsnotonlythenoblestqualityofmankindbutalsoanessentialqualityofenterprises.Therehasbeenadiscus
Dinosaurswerereptileswhichbecameextinctabout65millionyearsago.Themost【C1】______questionaboutdinosaurshasalwaysb
Dinosaurswerereptileswhichbecameextinctabout65millionyearsago.Themost【C1】______questionaboutdinosaurshasalwaysb
Therehasbeenadiscussionrecentlyontheissueofcommunicationinanewspaper.Writeanessayofabout200wordstothenewsp
随机试题
补体系统的激活必须参与的成分是:()
小儿的结核病最早可以出现PPD试验阳性时间()
尿道口溢出脓液常见于下列哪种疾病
位于县城的某卷烟厂为增值税一般纳税人,主要生产销售同一牌号规格的卷烟,2018年有关经营业务如下:(1)全年共销售卷烟5000标准箱,取得不含税收入26000万元,销项税额共计为4395万元,与卷烟配比的销售成本为5350万元。(2)全
材料:一般人常常以为对任何问题不求甚解都是不好的,其实也不尽然。我们虽然不必提倡不求甚解的态度,但是,盲目地反对不求甚解的态度同样没有充分的理由。不求甚解这句话最早是陶渊明说的。他在《五柳先生传》中写道:“好读书,不求甚解;每有会意,便欣然忘食
下列哪一项不能参加助理医师资格考试?()
研究人员通过基因工程技术将特定基因引入作物,使其能够编码合成Bt毒蛋白,该蛋白能杀死侵袭的害虫。某地广泛种植转基因Bt棉花,有效控制了棉铃虫的危害,但与此同时,另外一种害虫——盲椿象却泛滥成灾。对此,研究人员认为,盲椿象泛滥并非是转基因Bt棉花导致的,而是
计算机操作系统通常具有的5大功能是
—Howareyoufeelingnow?—______.
A、TourEcuador’sAndesMountains.B、Earnanannualincomeof$2,800.C、Purchaseaplottobuildahomeon.D、Sendtheirchildren
最新回复
(
0
)