首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Several hundred million years ago, plants similar to modern ferns covered vast stretches of the land. Some were as large as tree
Several hundred million years ago, plants similar to modern ferns covered vast stretches of the land. Some were as large as tree
admin
2017-05-11
77
问题
Several hundred million years ago, plants similar to modern ferns covered vast stretches of the land. Some were as large as trees, with giant fronds bunched at the top of trunks as straight as pillars. Others were the size of bushes and formed thickets of me undergrowth. Still others lived in the shade of giant club mosses and horsetails along the edges of swampy lagoons where giant amphibians swam.
A great number of these plants were true ferns, reproducing themselves without fruits or seeds. Others had only the appearance of ferns. Their leaves had organs of sexual reproduction and produced seeds. Although their "flowers" did not have corollas these false ferns(today completely extinct)ushered in the era of flowering plants. Traces of these floras of the earliest times have been preserved in the form of fossils. Such traces are most commonly found in shale and sandstone rocks wedged between coal beds.
Today only tropical forests bear living proof of tile ancient greatness of ferns. The species that grow there are no longer those of the Carboniferous period, but their variety and vast numbers, and the great size of some, remind us of the time when ferns ruled the plant kingdom.
What does the passage mainly discuss?
选项
A、Plant reproduction.
B、An ancient form of plant life.
C、How to locate fossils.
D、Tropical plant life.
答案
B
解析
主旨题。这篇文章主要讨论的就是远古时代的一种植物,故答案选D;A“植物繁殖”,如果以此为标题,文章说的就应该是植物是怎样繁殖的,那么说的植物就应该是很多种不同种类的植物是怎样繁殖的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ERFO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Whatissospecialaboutintuitivetalent?Extensiveresearchonbrainskillsindicatesthatthosewhoscoreashighlyintuitive
____springsnotoutoftrueanddeepadmiration,butmoreoftenoutofaself-seekingwishtoidentifywithsomeoneimportantor
FrictionbetweenAmerica’smilitaryanditscivilianoverseersisnothingnew.America’s220-yearexperimentinciviliancontrol
Thescientistshaveabsolutefreedomastowhatresearchtheythinkitbestto_____.
Thereisastoryofaverywickedmanwhodies.Beforehedied,hewas【C1】______theworstbecausetherewere【C2】______sinshehad
InJuly,almostunnoticedbythenationalpress,adeadlybirdvirusarrivedonapheasantfarminSurrey.ExpertsfromtheDepa
Eachyear,millionsofpeopleinBangladeshdrinkgroundwaterthathasbeenpollutedbynaturallyhighlevelsofarsenicpoison.
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmallerscale,facespracticallyev
Theentireworlddeploresthistragicsituationandagreesthatswirlactionisneeded.
Alwaysatthebeginningofanyparticularhunttherewasonesolemnceremonytoperform:anearnestconsultationbetweenallthe
随机试题
非法人组织解散的法定事由有()。
流行性脑脊髓膜炎收入院,护士接待过程中,不妥的是
()将银行视为一个整体来衡量操作风险,只分析银行整体的操作风险水平,而不对其构成进行分析。
下列著名游览地中,属于丹霞地貌的有()。
下列词语中划线字的读音,完全相同的一组是()。
在我国,广大人民直接行使民主权利。()
2013年3月17日,第十二届全国人民代表大会第一次会议在人民大会堂闭幕。国家主席习近平在大会上发表重要讲话。他强调,实现全面小康、富强民主文明和谐的社会主义现代化国家的奋斗目标,实现中华民族伟大复兴的中国梦,就是要实现()。
下列行为中,不以重婚罪论处的是()
假定有以下程序段n=0fori=1to3fori=-4to-1n=n+1nextjnexti运行完毕后,n的值是
Isthistheradioyouwish_________?
最新回复
(
0
)