首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The use of chemicals in almost all areas of life has become a commonplace phenomenon. There is growing evidence, however, that c
The use of chemicals in almost all areas of life has become a commonplace phenomenon. There is growing evidence, however, that c
admin
2015-02-12
43
问题
The use of chemicals in almost all areas of life has become a commonplace phenomenon. There is growing evidence, however, that chemicals in the environment, including pesticides, may contribute to some illnesses. While studies are still being conducted, preliminary conclusions point to the verdict that such chemicals are indeed negatively impacting those humans to whom they are exposed.
Children are especially vulnerable to toxic substances. Pound for pound, they eat, drink and breathe more than adults, all of which exposes them more heavily to those chemicals to which most individuals encounter on a daily basis. Furthermore, their bodies are still in developing stages, exacerbating the negative effects of those chemicals which negatively impact them.
Of 50 types of pesticides commonly used in American schools, a study conducted by the National Coalition Against the Misuse of Pesticides found that many caused negative reactions in laboratory animals. Such negative effects included kidney and liver damage, cancer, and neurological and reproductive problems.
These implications of these findings are far-reaching. Given the variety of harmful effects attributed to those pesticides tested, one must pause and consider whether it is wise to continue their use in the nation’s schools, where children will be constantly exposed to them. Activists have lobbied for the elimination of such use with a degree of success, and recent findings, if supported by further analysis and confirmation, may help further the cause. A long term solution or alternative, however, remains elusive.
In the short run, however, there may be some measures that can be taken to mitigate the harmful effects of dangerous pesticides. The American Medical Association’s Council on Scientific Affairs concluded in a 1997 report that given the "particular uncertainty ... regarding the long-term health effects of low-dose pesticide exposures," it is "prudent" for adults and children to limit their exposure and to "consider the use of the least toxic chemical pesticides or non-chemical alternatives."
Children are more likely than adults to suffer the negative effects of pesticides because ______.
选项
A、children absorb more pesticides than adults, proportionally
B、pesticides are used more in areas with children
C、the pesticides used in schools are more dangerous than other pesticides
D、adults know more about pesticides than children
答案
A
解析
属事实细节题。相关信息在第二段第二句:同样是一磅的东西,孩子们吃的、喝的以及呼吸的都要多于成年人,所有这一切使得他们更严重地受到那些大多数人每天都要接触的化学制品的负面影响。由此可知,选项A符合文意。其他选项都无法从文中推出。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Eb74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Backwhenwewerekids,thehoursspentwithfriendsweretoonumeroustocount.Thereweremarathontelephoneconversations,al
WhileAmericanshavebecomeevermoredependentuponelectricityintheirdailylives,acrucialpartofthesystemthatsupport
TheDisturbingStateofAmerican’sHealthIfAmericanshavebeenslowtorealizethedisturbingstateofourcollectiveheal
DogandHumanHealthPeoplewholettheirdogssleepwiththemorallowthemtolicktheirfacesarenomorelikelythanoth
TheRelationshipBetweenOurPersonalityandSiblingsForalongtime,researchershavetriedtonaildownjustwhatshapes
GlobalEconomyatLowEbbCausesAmericanRateofUnemploymentUpswingFormanyyears,unemploymentintheUnitedStateswas
TheFinanceInstabilityCausesaHugeHazardSincetheGreatRecessionbeganinDecember2007,Deere,theworld’slargestma
Beingagoodparentishardernowthatithaseverbeenbefore.Inpressurizedmodernlives,demandstobeafulfilledindividua
AccordingtoDr.NoraVolkow,theuse,ofdrugsPauluscouldaccuratelypredicttherelapsersbecause
Arecenttelevisioncommercialbegins【C1】______theannouncement,"Johnnywasjustbeatenupbythebiggestkid【C2】______theblo
随机试题
人民法院、人民检察院和公安机关对于符合逮捕条件,有下列哪些情形的犯罪嫌疑人、被告人。可以监视居住?()
张老师在使用word编制试卷时,需要将试卷中所有的“不正确”三个字都加上着重号。若要批量完成这个任务,可使用Word软件中的()。
__________是TCP/IP簇网络层的核心,是Internet能够有效运行的基础。
女性,56岁。慢性肝炎病史20年患者。双上肢皮肤可见小动脉末端分支性扩张形成的血管痣,大小约2cm。应诊断为
下列属于钢筋连接方法的是()。
下列关于小导管注浆支护设计的要求中,正确的有()。
下列各项不属于物流基本功能的是()。
设f(x)在(一∞,+∞)上有定义,x0≠0为函数f(x)的极大值点,则().
关于无线微波扩频技术,以下______是错误的。
Manyphrasesusedtodescribemonetarypolicy,suchas"steeringtheeconomytoasoftlanding"or"atouchonthebrakes",mak
最新回复
(
0
)