首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Depressing reports about how quickly the world’s tropical forests are being felled are commonplace. But depressing reports about
Depressing reports about how quickly the world’s tropical forests are being felled are commonplace. But depressing reports about
admin
2013-08-03
60
问题
Depressing reports about how quickly the world’s tropical forests are being felled are commonplace. But depressing reports about the state of the trees that are still standing are much rarer. In fact, a new study from the International Tropical Timber Organisation(ITTO), an offshoot of the United Nations, claims to be the first exhaustive survey of tropical-forest management ever undertaken. Its findings, although grim, do contain a kernel of hope.
The ITTO examined "permanent forest estate" , meaning land that the governments of its 33 members have formally set aside for forests, and is therefore subject to some form of regulation or protection. The category includes both national parks and timber concessions, in both public and private hands. It covers 814m hectares, and accounts for roughly two-thirds of the world’s tropical forests.
The concept is important, explains Duncan Poore, one of the authors of the report, because it is not always possible, or desirable, to protect every last grove against encroaching farms or homes. Instead, governments should concentrate on maintaining the forests that are the most commercially and scientifically valuable. Yet the ITTO’s researchers found that only 15% of the permanent forest estate has a management plan, and less than 5% of it is sustainably managed. That still amounts to an area the size of Germany, the report notes, and represents a dramatic improvement since 1988, when an earlier and less extensive survey found that only one country in the tropics—Trinidad and Tobago—had any well-run forests at all. But relative to the area of forest that has disappeared over the same period, the well-managed area is negligible.
The crux is bad government. Poor countries do not always have good forestry laws. Even when they do, they rarely have the capacity to enforce them. It is no coincidence that Malaysia, the country with the highest proportion of prudently managed forest in the study, is also one of the richest. Countries with the worst run forests, meanwhile, are war-torn places such as Congo and Cambodia.
More surprising, perhaps, is the difference the report found between forests where logging is allowed, and those that have been earmarked for conservation. Some 7% of "production" forests, it turns out, are in good shape, compared with just 2.4% of "protection" forests. As Dr Poore points out, it is easy to undertake to preserve a forest, but difficult to do so in practice. Timber concessionaires at least have an incentive to look after their property, while ill-paid and ill-equipped forestry officials often have neither. Exploiting forests may prove the best way to preserve them.
The management of forestry has something to do with a country’s
选项
A、politics.
B、economy.
C、culture.
D、education.
答案
B
解析
推断题。由题干中的forestry定位至第四段。由该段第二句和第四句可以推断,对于森林的妥善管理与一国政府的财政状况有关,故[B]为答案。文章中没有提到政治因素,或者文化、教育对森林管理的影响,排除其余三项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EbLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthenations.Theythinkthatifcountriesplaygamestoget
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthenations.Theythinkthatifcountriesplaygamestoget
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtocare【C1】____
TheMastersofBusinessAdministration(MBA),thebestknownbusinessschoollabel,isanintroductiontogeneralmanagement.Th
In"Hewouldoftendiscussthingswithme,askingmyopinionanddisagreeingwhenhesawmattersdifferently."askingmyopinion
WriteonANSWERSHEETTWOacompositionofabout200wordsonthefollowingtopic:TheFirstDayofMyUniversityLifeMar
Theproject,______whichtheboardfinallyassented,turnedouttobeacompletefailure.
Youaresuchawetblankettosaysuchdepressingwordsonthisexcitingoccasion.Theunderlinedpartmeans______.
Asweallknow,thickforestsarethenatural______forbirds,animalsandinsects,andwemustforbidcuttingtreeswithoutany
Whenyou’redrivingonamotorway,youmustobeythesignstellingyoutogetintotheright______.
随机试题
A、扩大胃的贮纳容量B、研磨、粉碎、混合和推进食物C、保持胃的形状及位置D、减慢胃排空E、促进胃的吸收胃容受性舒张的主要作用是()
男,35岁。黄疸已1个月,右上腹轻微胀痛,食欲不振,经内科治疗无效。查体:肝大,胆囊增大,血胆红素17μmol/L,凡登白直接反应阳性,转氨酶70单位,碱性磷酸酶45单位,AFP>50ng/ml,可能诊断是
A.外界因素B.患者因素C.医师因素D.药师因素E.护士因素使用了质量不合格的药品属于()
外国人作品在中国境外首先出版后,30天内在中国境内出版的:
某建筑物的建筑面积5000m2,坐落的土地面积为2000m2,土地价格1500元/m2,用成本法测算出的该建筑物的重建价格为1600元/m2,市场上该类房地产的正常房地价格为1800元/m2。该建筑物的现值是()。
提炼对目标人群最有吸引力的优势竞争点,并通过一定的手段传达给消费者,然后转化为消费者的心理认识,是品牌营销的一个关键环节。()
有黑、白、蓝三种颜色袜子各7双,装在一个纸盒里,现从纸盒中任意取出袜子,为了确保至少有2双不同颜色的袜子,至少要取出()只袜子。
无论是古代的邮驿系统,还是现代的邮政系统.书信从寄信人到收信入手中,都需要经过一个时间、空间的旅行,它的特点是慢。而这种慢又________了人们的情感体验方式和书信体验方式。正是因为书信的________,古人的时空感知才变得遥远而漫长,而等待、盼望、忐
对所有的产品都进行了检查;没有发现假冒伪劣产品。如果上述断定为假,那么以下哪项也一定是真的?Ⅰ.有的产品尚未经检查,但发现了假冒伪劣产品。Ⅱ.或者有的产品尚未经检查,或者发现了假冒伪劣产品。Ⅲ.如果对所有的产品都进行了检查,则可发现假冒伪劣产品。
AudienceofWritingAudienceisaveryimportantconceptforwriting.Youneedtoanalyzeyouraudienceintermsofthefoll
最新回复
(
0
)