首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The English author, Richard Savage, was once living in London in great poverty. In order to earn a little money he had written t
The English author, Richard Savage, was once living in London in great poverty. In order to earn a little money he had written t
admin
2009-10-15
55
问题
The English author, Richard Savage, was once living in London in great poverty. In order to earn a little money he had written the story of his life, but not many copies of the bock had been sold in the shop, and Savage was living from hand to mouth. As a result of his lack of food he became very ill, but after a time, because of the skill of the doctor who had looked after him, he got well again. After a week or two the doctor sent a bill to Savage for his visits, but poor Savage hadn’t any money and couldn’t pay it. The doctor waited for another month and sent the bill again. But still no money came. After several weeks he sent it to him again asking for his money. In the end he came to Savage’s house and asked him for payment, saying to Savage, "You know you owe your life to me and I expected some gratitude from yon."
"I agree," said Savage, "that I owe my life to you, and to prove to you that I am not ungrateful for your work I will give my life to you." With these words he handed to him two copies entitled THE LIFE OF RICHARD SAVAGE.
选项
A、A Poor English Writer
B、A Skilled Doctor
C、A Life for a Life
D、The Life of Richard Savage
答案
C
解析
题干问:“这篇文章最好的标题应足什么?”文章讲述了作家没有能力偿付看病的钱,所以用名为《理查德.萨维奇的一生》的书来抵账的故事。故事的重点是最后萨维奇用什么方法来支付他的医疗费。所以这篇文章的标题选A Life for a Life,即“一命换一命”或“—生换一生”比较合适。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ecfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityoftheenvironment(环境)inhospitalsmayplayanimportantroleinhelp
【B1】【B19】
Themanlearned______thattherewouldbeaconcertlastFriday.Thewritermainlyshowsushis______.
ThechildrentheCouncilranbusesforinthepastwerethose______.WhowilltakepartintheCouncil’snewplan?
Whydidthefilmbecomesuccessfulatthebeginningofthiscentury?
Accordingtothepassage,alargenumberofchildrencanbesavedonlywhen________。Whenthemixtureisused,itisimportant
WhydidthegirlinviteUncleSmithtodinner?
Whichofthefollowingstatementsistrue?ThestudiesoftheAmericancompanyshowthat______.
Thephrase"inthesecondhalfofthe20thcentury"means_________.Themainideaofthispassageisthat_________.
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)onthemarket.Itseemstomethatthereare(36)
随机试题
女性,33岁,婚后5年不孕,痛经,进行性加重,妇科检查:宫骶韧带处可触及痛性结节2个,右侧附件区可触及8cm×7cm×6cm大小肿块,活动差,最有效的确诊和治疗方法是
30m跨的预应力混凝土屋架,采用后张法施工,预应力筋为钢筋束,锚具应选用()。
施工总承包单位与分包单位依法签订了“内墙抹灰工程分包协议”,在建设单位组织竣工验收时发现内墙抹灰工程质量不合格。下列表述正确的是()。
下列各项中属于投资活动现金流入的是()。
()具体列举了商业银行的可疑交易标准。
Y公司本月销售A设备情况如下:(1)现款销售10台,售价100000元(不含增价税,本题下同)已人账;(2)需要安装的销售2台,售价20000元,款项尚未收取,安装任务构成销售业务的主要组成部分;(3)分期收款销售4台,售价40000元,第一期款项2
请回答下列有关遗传的问题。(1)人体X染色体上存在血友病基因,以Xh表示,显性基因以XH表示。下图是一个家族系谱图,请据图回答:①若1号的母亲是血友病患者,则1号的父亲的基因型是_______。②若1号的双亲都不是血友病患者,则1号母亲的基因型是_
2013年1月真题一个国家的文化在国际上的影响力是该国软实力的重要组成部分。由于软实力是评判一个国家国际地位的要素之一,所以如何增强软实力就成了各国政府高度关注的重大问题。其实,这一问题不难解决。既然一个国家的文化在国际上的影响力是该国
设随机变量X与Y相互独立,下表列出了二维随机变量(X,Y)的联合分布及关于X与Y的边缘分布中的数值,试求未知参数ai(i=1,2,3,…,8).
A、776years.B、2,277years.C、1,205years.D、2,774years.D
最新回复
(
0
)