首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every other week, new studies appear that either criticize or praise the roasted bean. Are there grounds for concern under the f
Every other week, new studies appear that either criticize or praise the roasted bean. Are there grounds for concern under the f
admin
2011-02-08
36
问题
Every other week, new studies appear that either criticize or praise the roasted bean. Are there grounds for concern under the fragrant foam?
Some people believe that coffee bean can lower the incidence of some diseases. First, the disease is diabetes. A study of 14, 000 people in Finland which is the world’s greatest per-capita consumer of coffee found that women who drank three to four cups a day cut their risk of developing diabetes by 29 percent. For men, it was 27 percent. Researchers aren’t sure why, but suspect that the antioxidants in coffee help deliver insulin to the body’s tissues. Second, it can lower cancer. In Japan, a study of 90, 000 people revealed those who drank coffee every day for ten years were half as likely to get liver cancer. Meanwhile, German scientists have identified an active compound in coffee that boosts enzymes thought to prevent colon cancer. Finally, it can also lower Parkinson’s disease. Researchers in Hawaii monitored the health of more than 8, 000 Japanese-American men for 30 years and discovered that those who drank a cup of coffee a day had less than half the incidence of Parkinson’s disease. A possible clue as to why: caffeine promotes the release of dopamine, a substance involved with movement and usually consumed in Parkinson’s sufferers.
On the contrary, there’s hot debate on whether drinking coffee is a cardiac risk. A Greek study of more than 3, 000 people found coffee drinkers has higher levels of bad substances in their blood than non-drinkers. But Harvard researchers looking at the health of coffee drinkers over 20 years could not localize any extra coronary problems. Nevertheless, a study of 2, 028 Costa Ricans found those with a gene variant that processes caffeine four times slower than average, and who also drank two to three cups of coffee a day, upped their heart-attack risk by 36 percent. As this group metabolises caffeine slower, it remains in the body for longer — possibly pushing up blood pressure.
For most of us, the humble cup of coffee is simply a harmless and enjoyable way to kick — start the day or give us an excuse for some time out. No more, no less. However, it is important to remember that different people exhibit different tolerance levels to caffeine — it is, after all, a drug.
According to the second paragraph, which of the following statements is true?
选项
A、In Finland, the study indicates women who drink coffee will be healthy.
B、In Japan, the study indicates people who drink coffee can get cancer.
C、There is an active compound in coffee that can cut the risk of getting colon cancer.
D、People who drink coffee are easy to get Parkinson’s disease.
答案
C
解析
A项意为在芬兰,研究表明喝咖啡的女性身体将是健康的。根据第二段第三句“A study of…women who drank three to four cups a day cut their risk of developing diabetes by 29 percent.”可知,喝咖啡可以降低患糖尿病的几率,没有提及喝咖啡一定健康,A项不符合文意;B项意为在日本,研究表明喝咖啡的人会患癌症,根据第二段第七句“In Japan…those who drank coffee every day for
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ehxd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Asaresultofrisinguniversitycosts,whataremanystudentsfindingitnecessarytodo?
Aneweraisuponus.Callitwhatyouwill:theserviceeconomy,theinformationage,theknowledgesociety.Italltranslates
Themoretimescientistsspenddesigningcomputers,themoretheymarvelatthehumanbrain.Tasksthatstumpthemostadvanced
SoftwarepiracyproblemsexistandhavebeenexacerbatedinrecentyearsduetoISoverload,decentralizedpurchasing,budgetc
【B1】ThefreeenterprisesystemhasproducedatechnologycapableofprovidingtheAmericanconsumerwiththelargestandmostva
ApersonbecomespartoftheChristiancommunitythroughbaptism--itisamatterofchoice【C1】______birth.TheChristiancommun
WhydomanypeoplecriticizeTVprogramsintheU.S.?
Inthe18thcentury,NewYorkwassmallerthanPhiladelphiaandBoston.TodayitisthelargestcityinAmerica.Howtoexplain
highlands
hatredandpassion
随机试题
关于采用轴线法布设建筑物方格网的说法,正确的有()。
对外贸易量是指
在Excel2003中,在A1单元格输入2,在A2单元格输入5,然后选中A1:A2区域,拖动填充柄至A8单元格,则得到的数字序列是__________。()
感染性废弃物包括哪些?
慢性呼吸衰竭最早、最突出的表现是()。
现金流量表是主要用于考察项目的()。
截面尺寸为370mm×740mm的砖柱,计算高度为5m,采用MU10黏土实心砖、M7.5水泥砂浆砌筑。若已知砖柱承受轴心压力,体积配筋率ρ=0.250%,配置网状钢筋为φb4冷拔低碳钢丝,fy=430N/mm2,钢筋网竖向间距s=180mm,网格尺寸a
毛泽东指出,近代中国社会的阶级结构是“两头小、中间大”,其中“两头”是指()
Foryears,digitalnewsconformedtoonesectionofthe1984prophecyofthetechnologyguruStewartBrand—that"informationwan
Whatisthemainideaofthispassage?
最新回复
(
0
)