首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Reading to oneself is a modern activity which was almost unknown to the scholars of the classical medieval worlds, while during
Reading to oneself is a modern activity which was almost unknown to the scholars of the classical medieval worlds, while during
admin
2013-03-23
75
问题
Reading to oneself is a modern activity which was almost unknown to the scholars of the classical medieval worlds, while during the fifteenth century the term "reading" undoubtedly meant reading aloud. Only during the nineteenth century did silent reading become commonplace.
One should be cautious, however, of assuming that silent reading came about simply because reading aloud is a distraction to others. Examination of factors related to the historical development of silent reading reveals that it became the usual mode of reading for most adult reading tasks mainly because the tasks themselves changed in character.
The last century saw a steady gradual increase in literacy and thus in the number of readers. As readers increased, so the number of potential listeners declined, and thus there was some reduction in the need to read aloud.
As reading for the benefit of listeners grew less common, so came the flourishing of reading as a private activity’ in such public places as libraries, railway carriages and offices, where reading aloud would cause distraction to other readers.
Towards the end of the century there was still considerable argument over whether books should be used for information or treated respectfully, and over whether the reading of material such as newspapers was in some way mentally weakening. Indeed this argument remains with us still in education. However, whatever its virtues, the old shared literacy culture had gone and was replaced by the printed mass media on the one hand and by books and periodicals for a specialized readership on the other.
By the end of the century students were being recommended to adopt attitudes to books and to use skills in reading them which were inappropriate, if not impossible, for the oral reader. The social, cultural, and technological changes in the century had greatly altered what the term" reading" implied.
What is the writer of this passage attempting to do?
选项
A、Explain how present day reading habits developed.
B、Change people’s attitudes to reading.
C、Show how reading methods have improved.
D、Encourage the growth of reading.
答案
C
解析
答案暗示可在第二段结尾句Examination of factors related to the historical development of silent reading reveals that it became the usual mode of reading for most adult reading tasks mainly because the tasks themselves changed in character.根据通篇文章,我们知道A、B太偏,D项没有谈到。因此,答案
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EihK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
MoreattentionwaspaidtothequalityofproductioninFranceatthetimeofReneCoty.CharlesDeschanclwasthenthefinancia
Crimeplaguesoursociety,almostallaroundusinourdailylives.Dailywehearmanyinstancesof【C1】______crimessuchasmurd
Itisappropriateonananniversaryofthefoundingofauniversitytoremindourselvesofitspurposes.Itisequallyappropria
Itisappropriateonananniversaryofthefoundingofauniversitytoremindourselvesofitspurposes.Itisequallyappropria
Thegoodnewsisthattoday’steenagersareeagerreadersandprolificwriters.Thebadnewsis【C1】______theyarereadingandwr
Inordertoworkheretheforeignerneedsaworkpermit,whichmustbeapplied【C1】______byhisprospectiveemployer.Theproblem
Sometimesyouhavetotravelveryfartogainperspectiveonthingsinyourowncountry.Recently,ItaughtaUNICEF-sponsoredc
Cheatingisnothingnew.Buttoday,educatorsandadministratorsarefindingthatinstancesofacademic【C1】______onthepartof
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.Weliveinaconsumersociety,wherethereisanenor
Whydidthemanhavesomethinglikeaheatrashintheface?
随机试题
思维的特点是______和______。
心血虚证与心阴虚证的共见症状是
患者,男性,46岁。上班乘坐公交车时总是担心会出现危险,尤其是车厢内人员拥挤的时候,症状加重,出现心悸、头晕、出汗、发抖、胸闷、好像透不过气来。该症状为
按照交易标的期货可以划分为商品期货和金融期货,下列属于金融期货的是( )。
从经济意义上看,信用的条件是()。
社会工作者小李计划向某社区基金会申请项目资助。在项目申请书中,小李应说明的内容有()。
论述资本主义绝对地租形成的条件、原因源泉。
为降低成本,华强生公司考虑对中层管理者大幅减员。这一减员准备按如下方法完成:首先让50岁以上、工龄满15年者提前退休,然后解雇足够多的其他人使总数缩减为以前的50%。以下各项如果为真,则都可能是公司这一计划的缺点,除了:
下列存储管理方案中,允许动态扩充内存容量的方案是()。
•Readthetextbelowaboutcustomercare.•Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyinc
最新回复
(
0
)