首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Life learning(sometimes called un-schooling or self-directed learning)is one of those concepts that are almost easier to explain
Life learning(sometimes called un-schooling or self-directed learning)is one of those concepts that are almost easier to explain
admin
2012-01-19
56
问题
Life learning(sometimes called un-schooling or self-directed learning)is one of those concepts that are almost easier to explain by saying what it isn’t, than what it is. And that’s probably because our own schooled backgrounds have convinced us that learning happens only in a dedicated building on certain days, between certain hours, and managed by a specially trained professional.
Within that schooling framework, no matter how hard teachers try and no matter how good their textbooks, many bright students get bored, many slower students struggle and give up or lose their self-respect, and most of them reach the end of the process unprepared to enter into society.They have memorized a certain body of knowledge long enough to rush back the information on tests, but they haven’t really learned much, at least of the official curriculum.
Life learners, on the other hand, know that learning is not difficult, that people learn things quite easily if they’re not compelled and forced, if they see a need to learn something, and if they are trusted and respected enough to learn it on their own timetable, at their own speed, in their own way.They know that learning cannot be produced in us and that we cannot produce it in others—no matter what age and no matter whether we’re at school or at home.
Life learning is independent of time, location or the presence of a teacher.It does not require mom or dad to teach, or kids to work in workbooks at the kitchen table from 9 to noon from September to June.Life learning is learner-driven.It involves living and learning—in and from the real world.It is about exploring, questioning, experimenting, making messes, taking risks without fear of making mistakes, being laughed at and trying again.
Furthermore, life learning is about trusting kids to learn what they need to know and about helping them to learn and grow in their own ways.It is about providing positive experiences that enable children to understand the world and their culture and to interact with it.
Life learners recognize that learning will not be difficult if they are______.
选项
A、clear about why to learn
B、careful to make a timetable
C、able to respect other people
D、cautious about any mistakes
答案
A
解析
细节题。由文章第三段中“Life learners, on the other hand, know that learning is not difficult, that people learn things quite easily if they’re not compelled and forced, if they see a need to learn something, and if they are trusted and respected enough to learn it on their own timetable, at their own speed, in their own way”可知,终生学习者认为学习并不难,如果人们不被 强迫学习,如果人们意识到学习的必要性,如果人们根据自己的时间表、 按照自己的学习速度、运用自己的学习方法并得到他人的尊重…,因此应 选择[A] 。[B] “认真制订学习汁划”,[C] “尊重他人”和[D] “留意错误”与文章 均不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ekjd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Text【C1】______avacationspotthat【C2】______theexcitementofabustlingcitywiththe【C3】______ofanislandparadise?Thenc
Text【C1】______avacationspotthat【C2】______theexcitementofabustlingcitywiththe【C3】______ofanislandparadise?Thenc
WhichofthefollowingdidthenewsettlersintroducetotheIndians?
TextNowadaysalmosteverycityhasanairport,【C1】______two,intheeaseofsomebigcities.Likearailwaystation,anairp
NowyouareanassociateprofessorintheDepartmentofHistoryintheCentralUniversityforNationalities.Inadditiontorese
You’rebusyfillingouttheapplicationformforapositionyoureallyneed.Let’sassumeyouonceactuallycompletedacoupleo
You’rebusyfillingouttheapplicationformforapositionyoureallyneed.Let’sassumeyouonceactuallycompletedacoupleo
You’rebusyfillingouttheapplicationformforapositionyoureallyneed.Let’sassumeyouonceactuallycompletedacoupleo
You’rebusyfillingouttheapplicationformforapositionyoureallyneed.Let’sassumeyouonceactuallycompletedacoupleo
Ifyouwanttostayyoung,sitdownandhaveagoodthink.ThisistheresearchfindingofateamofJapanesedoctors,whosayt
随机试题
A.肩外侧疼痛,并向肘部、前臂及手指放射,肩功能正常B.肩外侧面疼痛,串至三角肌止端,上臂外展外旋运动时疼痛加剧,肩峰下压痛明显C.肩关节疼痛,外旋时疼痛明显D.肩关节广泛性疼痛,肩部主、被动活动障碍E.肩外侧疼痛,肩关节外展60~120度时疼痛加
体内钾的主要排出途径是
患者,女,32岁,已婚。下腹疼痛反复发作2个月,午后潮热,手足心热,月经量少,舌红,苔薄黄,脉细数。其中医证型、首选方药是
属于阳实证的是属于阳虚证的是
A.燥邪伤津B.外感温热病初期C.里热炽盛,津液大伤D.阴虚证E.消渴病口渴咽干,夜间尤甚,兼颧红盗汗,舌红少津者,多属于
戴无菌手套时,下列操作不正确的是
________在流动资产中所占比重较大,必须加强管理与控制。()
张某一直想杀死李某,某日放毒蛇咬了李某,后见李某被毒蛇咬后痛苦状又生同情心,便叫救护车送医院,由于毒性太重李某最后还是死去。下列关于张某的行为描述正确的是()。
设n阶实对称矩阵A满足A2+2A=O,若r(A)=k(0<k<n),则|A+3E|=__________.
【B1】【B4】
最新回复
(
0
)