首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Scientists find that hard-working people live much longer than average men and women. Career women are healthier than housewives
Scientists find that hard-working people live much longer than average men and women. Career women are healthier than housewives
admin
2019-01-05
55
问题
Scientists find that hard-working people live much longer than average men and women. Career women are healthier than housewives. Evidence shows that people without a steady job are in poorer health than jobholders.
Why is work good for people’s health? It is because work keeps people busy away from loneliness. Researches show that people may feel unhappy, worried and lonely when they have nothing to do. Instead, the happiest are often those who are busy with their work. Many high achievers who love their careers feel that they are happiest when they are working hard. Work serves as a bridge between men and the world around them. By work people have the chance to come into with each other. By collective activity they find friendship and warmth. This is helpful and beneficial to health. The loss of work means the loss of everything. It affects one in spirit and emotion and is inclined to make him ill.
Besides, work gives one a sense of fulfillment and a sense of achievement. Work makes one feel his value and status in society. When a writer finishes his writing or a doctor successfully operates on a patient or a teacher sees his students grow, they are happy beyond words and they may have a feeling of endless satisfaction.
From the above we can come to the conclusion that the more you work, the happier and healthier you will be. Let us work hard and study and live a happy and healthy life.
What will happen to those who have lost their work?
选项
A、They are likely to be in poor health.
B、They will lose everything at home.
C、They can live as long as those who work.
D、They will have more time to make new friends.
答案
A
解析
第二段最后两句提到,失去工作就意味着失去了一切,这会影响人的精神和情绪,往往会导致疾病的发生。简而言之,没有工作可能导致人生病,使身体健康状况变差。题干中的have lost their work是对原文中The loss of work的同义转述,A)中的are likely to be in poor health是对原文中is inclined to make him ill的同义转述。由此确定A)为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ElaK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、BecauseTurkeyisherfavoritecity.B、Becausethat’stheplacetheyfallinlove.C、Becausethat’stheplacewhereherparent
A、Employerandemployee.B、Husbandandwife.C、Salesmanandcustomer.D、Doctorandpatient.DM:Tellmeyourproblem,Mrs.Fores
WhatdoesDramadonprevent?____________________.WhyCan’tapersondriveacarwhiletakingthemedication?Becausethemedicat
Thedirectorinformedusthatthe(equip)______willbearrivinghereintwoweeks.
Hewantedtoknowiftheresultofthenegotiation(announce)______.
WhatDocc:andbcc:Mean?Emailwritinghasbecomealargepartofmoderncommunication,particularlyinbusiness.Theworl
Weobjectedto(have)______themeetingwithouther.
()《每日新闻》基金会少数民族奖学金()美国广播公司弗兰克·雷诺兹夏季实习计划和奖学金
Whatdoes"tobeprompt"meaninthispassage?TheAmericangotangryafterbeingkeptwaitingfornearlyanhourfortheappoi
A、Personnelmanager.B、Engineer.C、SecretarytoGeneralManager.D、Salesman.C从Amy的回答“IworkedfirstasasecretarytotheGener
随机试题
In______,Shakespearehasnotonlymadeaprofoundanalysisofthesocialcrisisinwhichtheevilscanbeseeneverywhere,but
(2012年第83题)腹部外伤中最容易受损的器官是
一胎龄34周早产儿目前生后3周,为预防缺铁性贫血护士应提醒家长为小儿补充铁剂的时间是
已知某单层工业厂房的I形截面边柱,有吊车,从基础顶面算起下柱高6.7m,柱的控制内力N=853.5kN,M=352.5kN·m,截面尺寸如下图所示。混凝土强度等级为C35,采用HRB335钢筋,对称配筋。安全等级为二级,环境类别为二类。
在房地产开发投资过程中,需要投资者具备的经验和能力有()。
职业评定是一个综合的过程,涉及身体、心理和职业适应性三个方面,其中不包括对残疾人的()进行评定。
(江苏2011B—80)35.8,57.12,(),1113.24,1317.30,1719.36
当臭氧达到一定浓度之后,会对人体造成严重的伤害。当人们吸人臭氧之后,臭氧就会因为其强氧化作用而使呼吸道产生烧灼感,造成呼吸系统充血或发炎,儿童、老人和患有呼吸道疾病的人受到臭氧的伤害尤为严重。据专家统计,在欧洲,臭氧污染导致欧洲人的死亡率增加了2%到12%
已知f(x)=,则∫01x2f(x)dx=________.
A、正确B、错误B
最新回复
(
0
)