首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Many of the tech industry’s biggest companies, like Amazon, Google, IBM and Microsoft, are jockeying to become the leader for ar
Many of the tech industry’s biggest companies, like Amazon, Google, IBM and Microsoft, are jockeying to become the leader for ar
admin
2017-08-31
65
问题
Many of the tech industry’s biggest companies, like Amazon, Google, IBM and Microsoft, are jockeying to become the leader for artificial intelligence (A.I.). In the industry’s term, the companies are engaged in a "platform war."
A platform, in technology, is essentially a piece of software that other companies build on and that consumers cannot do without. Become the platform and huge profits will follow. Microsoft dominated personal computers because its Windows software became the center of the consumer software world. Google has come to dominate the Internet through its ubiquitous search bar. If true believers in A.I. are correct that this long-promised technology is ready for the mainstream, the company that controls A.I. could steer the tech industry for years to come. "Whoever wins this race will dominate the next stage of the information age," said Pedro Domingos, a machine learning specialist and the author of "The Master Algorithm," a 2015 book that contends that A.I. and big-data technology will remake the world.
In this fight—no doubt in its early stages—the big tech companies are engaged in tit-for-tat publicity stunts, circling the same start-ups that could provide the technology pieces they are missing and, perhaps most important, trying to hire the same brains. Fei-Fei Li, a Stanford University professor who is an expert in computer vision, said one of her Ph.D. candidates had an offer for a job paying more than $1 million a year, and that was only one of four from big and small companies.
For years, tech companies have used man-versus-machine competitions to show they are making progress on A.I. In 1997, an IBM computer beat the chess champion Garry Kasparov. Five years ago, IBM went even further when its Watson system won a three-day match on the television trivia show "Jeopardy!" Today, Watson is the centerpiece of IBM’ s A.I. efforts.
By 2020, the market for machine learning applications will reach $40 billion, IDC, a market research firm, estimates. And 60 percent of those applications, the firm predicts, will run on the platform software of four companies—Amazon, Google, IBM and Microsoft. Intelligent software applications will become commonplace, said Jeff Dean, a computer scientist who oversees Google’s A.I. development. "And machine learning will touch every industry."
Google can steer the tech industry in the future on premise that
选项
A、it has controlled the Internet.
B、A.I. has prepared to be the mainstream.
C、it has won in the information age.
D、A.I. and big-data technology have become mature.
答案
B
解析
根据题干关键词定位到第二段。根据If true believers in A.I.are correct that this long-promised technology is ready for the mainstream,the company that controls A.I.could steer the tech industry for years to come.可知如果笃信人工智能的人是正确的——这种早就 被寄予厚望的技术即将成为主流,那么在未来的岁月里,掌握该技术的谷歌可能会在科技 行业占据主导地位。故B项为正确答案。做对此题的关键是正确理解this long-promised technology指的是人工智能技术;联系上下文可知the company指的是谷歌公司。A项“它 (谷歌)控制了互联网”、C项“它(谷歌)在信息时代获得了胜利”和D项“人工智能和大数 据技术变成熟”均是对文章片段的断章取义,均不符合题意,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EnIZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
"MoneyMattersonCampus"isarecentlyreleasedstudyonfinancialliteracyamongyoungadults.Itsupportsprovidingstudents
"MoneyMattersonCampus"isarecentlyreleasedstudyonfinancialliteracyamongyoungadults.Itsupportsprovidingstudents
"MoneyMattersonCampus"isarecentlyreleasedstudyonfinancialliteracyamongyoungadults.Itsupportsprovidingstudents
Theproblemwithtoday’shousingcrisis,politically,isthatitisjustnotallthatvisible.AttheendoftheSecondWorldWa
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions1-5,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoac
Itusedtobesostraightforward.Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsoftheirres
Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatiscreatingdistinctiveconsumerandculturalpatterns
Itusedtobesostraightforward(直接的).Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsofthe
Inhis"Odyssey",Homerimmortalizedtheideaofresistingtemptationbyhavingtheprotagonisttiedtothemastofhisship,to
随机试题
倾斜度大的斜面一般都用()表示。
在决定群落性质和控制群落环境方面不起主要作用的是()
患者,男,6l岁。2个月前出现肛门周围疼痛,肛门左侧皮肤出现发红、肿胀及触痛,偶有黄色分泌物排出。体检:胸膝位9点、距肛门3cm处见一红色乳头状突起,略红肿。压之有少量脓性分泌物排出。直肠指诊:在直肠左壁可扪及一硬结及条索样管状物。根据所述病情,该患者
尿道球部完全断裂发生尿外渗,尿液可渗到
A.化学药品注册分类1类B.化学药品注册分类2类C.化学药品注册分类3类D.化学药品注册分类4类E.化学药品注册分类5类改变国内已上市销售药品剂型但不改变给药途径的化学药品制剂属于
A、LeFortⅠ型骨折B、LeFortⅡ型骨折C、LeFortⅢ型骨折D、不对称性骨折E、纵行骨折自鼻额缝向两侧横过鼻梁、眶内壁、眶底、颧上颌缝,沿上颌骨侧壁达翼突
根据《中华人民共和国森林法》,下列森林、林木、林地使用权可以依法转让,也可以依法作价入股或者作为合资、合作造林、经营林木的出资、合作条件,但不得将林地改为非林地的有()。
Mostofusthinkthat,workisthecentral,dominatingfactoflife.Wespendmorethanhalfourconscioushoursatwork,prepar
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______adviceofhisfriends,hedecidedtogothereafter5
Whathappenedthatnight?Fromthecontext,wecanhaveanideathat911means______.
最新回复
(
0
)