首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
A sense of humor helps us from several aspects. As awareness of the benefits of humor increases, most of us want to get all the
A sense of humor helps us from several aspects. As awareness of the benefits of humor increases, most of us want to get all the
admin
2015-06-09
53
问题
A sense of humor helps us from several aspects. As awareness of the benefits of humor increases, most of us want to get all the laughs we can. It seems that almost every day there is another new discovery about the power of humor to help us physically, mentally, emotionally, and spiritually.【R1】____________.
【R2】____________Many people mistakenly believe that we are born with a sense of humor. They think that when it comes to a sense of humor, "either you’ve got it or you don’t." This is false. What is true, however, is that the ability to laugh and smile is actually something we are born with. For example , we laugh when we are tickled under the arm, even without thinking about how to react.
A sense of humor can be developed in our life. The parts of the brain and central nervous system that control laughing and smiling are mature at birth in human infants, but that is not the same thing as having a sense of humor. (After all, when a baby laughs in his small bed we don’t rush over and say, "That kid has a great sense of humor." )【R3】____________. Don’t be nervous before others and try to laugh at yourself—then you will make them laugh too.
A sense of humor means more than telling jokes. Humor includes a lot more than laughing and joke telling.【R4】____________. More than jokes, a sense of humor requires being willing and able to see the funny side of life’s situations as they happen. In fact, one of the best definitions of a sense of humor is " the ability to see the non-serious element in a situation".
A sense of humor helps people to better enjoy life. There may be a thousand different ways to express your sense of humor, but joke telling is only one of those ways. As more is discovered about how humor benefits our life, more people will be able to see and enjoy the humor when they are in a difficult situation.【R5】____________.
A. A sense of humor is not an inborn ability
B. A sense of humor can be expressed in two ways
C. Your sense of humor is something you can develop over a lifetime
D. Every system of the body responds to laughter in some important or positive way
E. Life depends on air, food and water, but it is made easier to live with a good sense of humor
F. Many people are worried about no good sense of humor because they aren’t good joke tellers
G. Some people doubt their intelligence and emotion because they aren’t good at telling stories
【R5】
选项
答案
E
解析
此句为全文总结句。上一句提到在人处于困境时,可能希望享受幽默,幽默有益生活。E项意为活着要靠空气、食物和水,但是有幽默感会活得更轻松。承接上文,故本题选E。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Esdq777K
本试题收录于:
中学英语题库特岗教师招聘分类
0
中学英语
特岗教师招聘
相关试题推荐
Everybodyknowshowtolearn.Learningisanaturalthing.Itbeginsthe【C1】_______weareborn.Ourfirstteachersareourfamil
Mostpeoplefeellonelysometimes,butitusuallyonlylastsbetweenafewminutesandafewhours.Thiskindoflonelinessisn
Bicyclesharingsystemsarealsoknownasyellowbicycleprograms,whitebicycleprograms,publicbikesorfreebikes.Theyare
Irecentlywenttoacharityparty.AttheendofthevisitourhosttoldusthatthefollowingMondaywashisbirthday.Heaske
It’soneofourcommonbeliefsthatmiceareafraidofcats.Scientistshavelongknownthatevenifamousehasneverseenac
Solongasteachersfailtodistinguishbetweenteachingandlearning,theywillcontinuetoundertaketodoforchildrenthatw
Alittleboyinvitedhismothertoattendhisschool’sfirstteacher-parentmeeting.Tothelittleboy’s【C1】________,shesaids
A7-year-oldboyfromTennesseeisbeinghailed(称赞)aheroafterhesavedhisbabysisterfroma【C1】________thatdestroyedthei
Ihearthetallgirlwearingglassesisyournewclassmate.She’sfromAmerica,______?
Idon’tknowthehomework______today.
随机试题
某公司去年有员工830人,今年男员工人数比去年减少6%,女员工人数比去年增加5%,员工总数比去年增加3人。问今年男员工有多少人?
社会工作专业伦理守则是社会工作者在工作中需要遵守的基本准则。社会工作者小强在实际工作中遇到了一些困难,其中对服务对象应有的态度和行为方面有所困惑。下面有关社会工作专业伦理守则的国际惯例内容表述中可以帮助小强的应该是()。
管理的二重性是指管理的()。
清气化痰丸治疗烦躁不眠的加减应用去黄芩,加入的药物是
患儿,男,2岁。自幼青紫,发热、咳嗽2天,今晨哭闹后突然出现抽搐入院。体温37.8℃,咽充血,心前区隆起,胸骨左缘闻及心杂音,双肺无干湿哕音,指(趾)端发绀明显,胸部X线检查,肺段凹陷,肺心血影缩小,肺野透亮度增加,呈网状肺纹理“靴形”心。护理此患儿要
当基金发生涉及托管人及托管业务的重大事件时,托管人应当在事件发生之日起()日内编制并披露临时报告书,并报中国证监会及地方监管局备案。
()提出了定位论。
如何变反对者为支持者。
必须毫不动摇地鼓励、支持和引导非公有制经济发展。这是因为,非公有制经济()。
一、注意事项1.申论考试,与传统作文考试不同,是对分析驾驭材料的能力与对表达能力并重的考试。2.作答参考时限:阅读资料40分钟,作答110分钟。3.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“申论要求”依次作答。二、给定材料在2004年
最新回复
(
0
)