首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Comedy’s legendary Monty Python members—you know, "I’m a lumberjack(伐木工)and I’m okay," the Killer Rabbit, the Dead Parrot—were t
Comedy’s legendary Monty Python members—you know, "I’m a lumberjack(伐木工)and I’m okay," the Killer Rabbit, the Dead Parrot—were t
admin
2015-09-26
42
问题
Comedy’s legendary Monty Python members—you know, "I’m a lumberjack(伐木工)and I’m okay," the Killer Rabbit, the Dead Parrot—were tired of seeing their legendary sketches pirated and fuzzily posted on YouTube, free to whoever wanted a quick laugh. So they posted their own, higher-quality versions on YouTube—also free—but let fans know that complete DVD versions were available for purchase. Sales rose 23,000 percent. "Free worked, and worked brilliantly... People are making lots of money charging nothing. Not nothing for everything, but nothing for enough that we have essentially created a country-sized economy around the price of $0.00. " Anderson, 48, the editor of Wired magazine, discussed the allure of zero with Jesse Kornbluth.
In the 20th century, "free" meant giving away one thing to create demand for another. Get a free cell phone, for example, by buying a monthly plan. What is "free" now?
Yes, 20th-century "free" was about real objects made of atoms. Real costs were involved, so the consumer paid one way or another. In the 21st century, "free" is digital bit with marginal costs. For all practical purposes, they really are free.
In the digital economy, someone pays, but increasingly it’s not you. Google and Wikipedia, for example, don’t show up on your credit card. So how do you pay? Not with money, but with your time and attention. Some resources, of course, are scarce and getting scarcer; you pay for those. Digital goods and services, because they can be reproduced and distributed at almost no cost, are abundant.
Once you’ve given content away on the Web, can you get people to pay? Absolutely. Use "free" to get an audience, then segment your user base so you have a free version and a premium one. The Wall Street Journal created a clever hybrid—some free articles, some available only to paid subscribers.
I get the sense that—when it comes to news, anyway—we’ll soon have two classes of Internet users: 1)people who have money and will pay for quality reporting and analysis, and 2)people who are less well-off or care less about quality and will accept any information that’s free. So the elite will be better informed, and others may get trashier media.
I’m simply observing what happens in economics when marginal costs fall. In economic terms, "free" is the law of gravity. I don’t tell the apple to fall; it just falls. I don’t tell water to flow downhill; it just does. In that way, it’s simple; As costs approach zero, "free" prevails.
The author seems to be mainly concerned with______.
选项
A、the development of the websites
B、the division of people according to the required information
C、the trend that "free" is the future of a radical price
D、how to get the free information
答案
C
解析
主旨题。此题考查对全文的理解。通篇传达的是作者对“免费”概念的关注,[C]符合题干要求,故为正确答案。[A]“互联网的发展”是文章的背景,故排除;[B]“按照信息需求划分使用者”是“免费”概念下的做法,故排除;[D]“如何获取免费信息”并不是文章的焦点,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EvXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thetownplanningcommissionsaidthattheirfinancialoutlookforthenextyearwasoptimistic.Theyexpectincreasedtax_____
Oneoftheaimsofteachingscienceis,throughlearning,toenablestudentstodevelopacompletepersonalitybycreativity,ho
Smoking,whichmaybeapleasureforsomepeople,isaserioussourceofdiscomfortfortheirfellows.【C1】______,medicalautho
Smoking,whichmaybeapleasureforsomepeople,isaserioussourceofdiscomfortfortheirfellows.【C1】______,medicalautho
BBC’sweatherforecastisa______programme.
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolvedaroundtheearth.An【C1】______7%did
IfyouhavereallybeenstudyingEnglishforsolong,it’sabouttimeyou______abletowritelettersinEnglish.
WhichofthefollowingisNOTmentionedasadifferencebetweentheone-bedroomandtwo-bedroomapartments?
WhichofthefollowingisproperdescriptionformembersofCongress?attitudetowardsBushadministration?plans?
Theclubwill______newmembersthefirstweekinSeptember.
随机试题
案例:国际商业机器公司(InternationalBusinessMachinesCorporation,IBM)是一家拥有40万中层干部、520亿美元资产的大型企业,其年销售额达到500亿美元。利润为70多亿美元。它是世界上经营最好、管理
贺某,男,45岁。平素嗜酒10余年,每日饮酒8两,近半月来腹大坚满,脉络怒张,胁腹刺痛,面色暗黑,面颈胸臂有多个血痣,呈丝纹状,手掌赤痕,口渴不欲饮,舌质紫红,脉细涩。此证属于
大量气胸患者,语音震颤( )
甲乙为好朋友,甲欲与丙投资设立中外合资经营企业,但是甲有某种考虑,遂找到乙,与乙达成协议,约定甲实际出资,而以乙的名义出资与丙成立了大地有限责任公司。有关该约定的法律效力的说法正确的是:()
根据《完税价格办法》规定的估价原则,海关可以在境内获得的数据为基础估定完税价格,但不得使用以下价格()。
导游人员与散客相识后,应尽快记住散客的姓名、体态和容貌,并设法了解散客的性格、特征和习惯行为。()
人类本质上的沉重感,主要源自于责任、期盼和压力。因而,承受便是生命的一种需要和方式了。我们不可能也决不能无任何负载地来往于世,作为人必须有所承受,承受我们需要承受的东西。在理想的王国里,我们承受亲人故人寄予的热望和要求;在生活路途上,我们承受着来自世俗的各
中国的专利申请平均每年以48%的速度增长。中国的专利实施只占专利总量的20%—30%,与国外达80%的实施率相比,专利差距很大。在中国专利申报总量中只有15%来自于企业,而发达国家的专利申请80%来自于企业。这段话支持了这样一种观点,即(
在现代天文宇航技术高度发达的今天,天文望远镜可以遥望几百亿光年以外的宇宙,人们已经登上月球;在现代生物科学进步的今天,人们已经可以分析人体细胞和DNA的细部特征。但是,还是有许多的人相信“上帝”存在,相信“灵魂”的存在与“转世”。这说明()
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout,welookedforoperations.Weknowthatcorrelation
最新回复
(
0
)