首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Television carries more national advertising than any others in the United States. The same is true in some smaller countries su
Television carries more national advertising than any others in the United States. The same is true in some smaller countries su
admin
2011-04-26
51
问题
Television carries more national advertising than any others in the United States. The same is true in some smaller countries such as Spain and Portugal, where it is the only medium reaching a general national audience. In many countries, Sweden and Denmark, for example--the stateowned television accepts no advertising. In many other countries the amount of commercial time is extremely limited, as in France, Germany, and Italy. Soviet state-owned television began accepting a limited amount of advertising in 1988.
The chief reason for the population of television among United States advertisers is that it it reaches a vast number of people at the same time. While it can cost well over 100,000 dollars, a 30- second commercial on network television can be seen and heard by as many as 25 million viewers. For manufacturers who must make prospects aware of their products and convince them of its benefits immediately, there is nothing as efficient as television advertising.
Because it employs motion as well as words, graphics, sound, and music, television is a valuable medium for products that lend themselves to demonstration. No other medium is effective in showing how quickly an automobile can accelerate or how well a brand of wristwatch will stand up under abuse and continue to run. Similarly, it is an ideal medium such as long-distance telephone calls.
The writer of this passage is ______ about the benefits of TV advertising.
选项
A、optimistic
B、unconcerned
C、enthusiastic
D、positive
答案
D
解析
本文作者指出,美国电视广告业非常繁荣,原因是观众多,效果好,它比其他媒体广告更加有效,是一种理想的广告媒体。从此我们可以判断作者对电视广告带来的结果是持肯定态度的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EwqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
ItwasMonday,Mrs.Smith’sdogwashungry,buttherewasnotanymeatinthehouse.Consideringthattherewasnobetterwa
Somepeoplethinkthemoreexpensiveaproductis,thebetteritwillbe.(但事实并非如此).
Inolddays,whenaglimpseofstockingwaslookeduponassomethingsoshockingastodistracttheseriousworkofanoffice,s
NotuntilMr.SmithcametoChina______whatkindofcountrysheis.
Isit______youwerebornthatdecidesyournationality?
Whilemakingtremendousachievementsatcollege,Asian-Americanstudents______.Whydo"bothexplanations"(Line1,Para.3)w
Thefindingsshowingeneraltermsthatcontractionofthebrainbegins______inpeopleinthecountrythaninthetowns.
HolidaycelebrationsintheUnitedStatesoften______.Mary’sbirthmother______.
Choosethecorrectstatement.Whichhappenedlast?
InmanyAmericanfamilies,parentsfeelthatchildrenshouldmakeimportantdecisions______.
随机试题
患者,男,60岁。5年前患有动脉粥样硬化。4天前,早晨起来感到头晕,左侧上下肢活动不自如,病情渐重,次日,左侧上下肢瘫痪。应诊断为
根据《合同法》,合同价款或者报酬约定不明确,且通过补充协议等方式仍不能确定的,应按照()的市场价格履行。
某外商投资企业2008年发生了下列事项:1.该企业作为子公司,采用了由母公司统一配置的以英语为文字界面的会计核算软件,于是以母公司的规定为由,以英语作为会计记录的唯一文字,并向我国政府部门报送的会计报表也采用英语。2.向个体户甲采购农副
下列在生产环节应征收消费税的有()。[2010年真题]Ⅰ.金银饰品Ⅱ.化妆品Ⅲ.实木地板Ⅳ.卷烟Ⅴ.进口应税消费品
某PC生产商20××年产品总销售量10000部,其中5000部以正常价格10000元/部销售,其余5000部在搞促销活动期间打9折销售,其间有一部因质量问题退回。经核算,该生产商20××全年销售成本5000万元,销售费用500万元,财务管理费用300万元,
如果m是方程x2+1-3x=0的一个根,那么分式的值是()。
宋某驾车停在路口等候红灯时,行驶在后面的梁某因刹车不及时撞向宋某的车,宋某的车受到冲击,撞向停在其前面的陈某的车,造成陈某的车辆受损。下列选项中,说法正确的是()。
不属于外部感觉的是
Whydoestheauthorthinkthatencodingproperlyisveryimportant?______.Anoteinthepocketcanhardlyserveasareminder
查询建立后,查询文件的扩展名是______。
最新回复
(
0
)