首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The new US health-insurance rules are designed to help those caught in Medicare’s "doughnut hole", offer seniors more preventati
The new US health-insurance rules are designed to help those caught in Medicare’s "doughnut hole", offer seniors more preventati
admin
2013-10-22
58
问题
The new US health-insurance rules are designed to help those caught in Medicare’s "doughnut hole", offer seniors more preventative(预防性的)care, and limit how much of their customers’ money health-insurance companies can keep for overhead and profit.
The new rules include:
* A provision that limits what health insurers can do with the money their
customers send in as premiums(保险金).
The rule requires that insurers spend at least 80 percent of this money on the customers themselves. The companies must either spend this money to pay insurance claims or use it for activities that improve customers’ health.
For policies that are sold to large groups instead of small companies and individuals, the number is even higher: 85 percent. The remaining 15 or 20 percent of the money can be used for a company’s salaries, marketing and overhead—or kept as profit.
Previously, there was no federal restrictions on insurance companies’ spending. The federal government says some insurers kept 30 or even 50 percent. Insurance companies say this could cause them to cut back on the services they offer, or even pull out of states where administrative costs are higher. State officials also worry that the companies might cut the fees they pay to insurance brokers. That, they fear, would eliminate key middlemen who help individuals navigate a complicated insurance system.
* A provision that provides prescription-drug discounts for seniors in Medicare’s "doughnut hole".
The doughnut hole is a controversial gap in the Medicare prescription-drug benefit passed in 2003. In 2010, for instance, Medicare paid for part of the cost of drugs, until the total cost of the drugs hit $ 2 830.
After that, seniors were responsible for 100 percent of the cost of their drugs, until they had spent $ 3 610 of their own money. That was the other side of the doughnut hole, and federal insurance kicked in again. This provision will give Medicare recipients stuck in the doughnut hole a 50 percent discount on the price of brand-name prescription drugs. Health-care activists are worried, however, that drugmakers will jack up their prices. In that case, customers would receive 50 percent off that higher number, which might not be much less than what they were paying before.
What is the purpose of designing the new US health-insurance rules?
选项
A、To limit the amount of money sent in by the customers.
B、To help those who have trouble in finance.
C、To give old people more preventative care.
D、To help companies keep more customers’ money for overhead and profit.
答案
C
解析
细节辨认题。由定位句可知,美国新出台的医疗保险制度的目的有三个方面:一是帮助那些陷入医疗保险制度面包圈漏洞中的人,二是为老年人提供更多的预防性的护理,三是限制保险公司使用保险人的投保金作为公司的日常开支和利润。故正确答案为C)“为老年人提供更多的预防性的医疗措施”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EzS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Avoidtheparty.B、Attendtheparty.C、Gohome.D、Repeathimself.BM:Ifyouhaven’tmentionedtheirdinnerparty,Iwouldhav
A、Itiscomparedwithanoperatinglight.B、Itiscomparedwithagame.C、Itiscomparedwithabraindrainmachine.D、Itiscom
A、California.B、Florida.C、Texas.D、Georgia.B事实细节题。女士介绍BuickCentury的车况,开了四万三千英里,主要是叔叔的岳母每年冬天开车到佛罗里达州跑的里程,因此可知老夫人每年冬天开车去佛罗里达。
Travelingcanbefunmadeasy.Avacationtriptoanotherpartofthecountryisespecially【C1】______whenthetravelingcond
Writingkeepsusintouchwithotherpeople.Wewritetocommunicatewithrelativesandfriends.Wewriteto【B1】______ourfamily
ClimateChangeMayMakeInsect-BorneDiseasesHardertoControlClimatechangecaninfluencehowinfectiousdiseasesaffect
A、Howtofacemisfortune.B、Howtofacesuccess.C、Howtokeepapositiveattitude.D、Howtoimaginepositively.C题目询问文章谈论的主题是什么
Icaughtaglimpseofthetaxibeforeit______aroundthecornerofthestreet.
Ifonecompanypaysnoattentiontothequalityofproduct,it_____________(注定要被挤出这个行业).
A、Frankiscomingbyair.B、LilyisgoingtopickupFrank.C、Lilyhasclassesattwo.D、Frankwillarriveintheevening.A
随机试题
下列不是左心衰竭呼吸困难特点的是
(2014年国家司法考试真题)就瑞成公司与建华公司的合同纠纷,某省甲市中院做出了终审裁判。建华公司不服,打算启动再审程序。后其向甲市检察院申请检察建议,甲市检察院经过审查,做出驳回申请的决定。关于检察监督,下列哪些表述是正确的?()
委托人应当授权一名熟悉本项目情况、能在规定时间内作出决定的( ),负责与监理人联系。
若企业采用售后回购方式融入的资金全部作为流动资金使用,则其所售商品的回购价与销售价之间的差额应计入()。
运动技能形成规律可分为三个阶段,它们是()。
日前,被称为“法国大展”的“名馆名家名作”纪念中法建交50周年特展在国家博物馆展出。这是一次重量级的展览,10幅名作都是从法国各大国立博物馆_______的精品之作,_______了法国从文艺复兴到当代的艺术精华。依次填入画横线部分最恰当的一项是
设f(x)在区间[a,+∞)上存在二阶导数,且,其中a,b均为常数,则=___________.
Thehighestanxietymomentintheholidayseasonmustbethemomentjustbeforeyourlovedonesunwraptheirgifts.Theribbonc
Thistimelastyearthreeoutoffour16to24-year-oldswerewearingthewhitebandofMakePovertyHistory.Whateverthecampa
Whatisthewoman’sattitudetowardstheGreenPeacecampaigns?
最新回复
(
0
)