首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Speech for Visitors to the Museum 1. History of the museum Water and availability of raw material —made the site suitable for【T1
Speech for Visitors to the Museum 1. History of the museum Water and availability of raw material —made the site suitable for【T1
admin
2017-02-18
40
问题
Speech for Visitors to the Museum
1. History of the museum
Water and availability of raw material
—made the site suitable for【T1】______ 【T1】______
In the twelfth century
a. some of the water wheels were first【T2】______【T2】______
b. local craftsmen first built an iron forge
By the seventeenth and eighteenth centuries
the region’s rivers supported【T3】______watermills 【T3】______
The nineteenth century—industrial villages became very【T4】______【T4】______
a.【T5】______ engine was invented【T5】______
b. railways came
c. centres of industry moved into【T6】______【T6】______
2. Plan of the museum
The standing place: the【T7】______【T7】______
Ticket Office
a. To the right of the entrance
b. No need to go because the group tickets have been booked
Toilets
Past the Ticket Office
The car park
In front of the visitors
The Gift Shop
a. To the left, by the entry gate
b. Get copies of the【T8】______【T8】______
The main Workshop
a. the big, stone building beyond the car park
b. where the【T9】______is 【T9】______
c. where all the metal was smelted and the tools were cast .The Showroom
a. In the top right-hand corner
b. Where samples of all the tools ages ago are【T10】______【T10】______
The Grinding Shop
a. In the top left corner
b. Where the tools were sharpened and finished
【T6】
Speech for Visitors to the Museum
Good afternoon everybody and welcome to Riverside Industrial Village. To start your visit I’m just going to give a brief account of the history of the museum before letting you roam about on your own. I won’t help you long. OK?
Now from where we’re standing you’ve got a good view of the river over there. And it was because of this fast-flowing water that this site was a natural place for manufacturing works. (1)The water and the availability of raw material in the area, like minerals and iron ore, and also the abundance of local fuels, like coal and firewood, (1)all made this site suitable for industry from a very early time. Water was the main source of power for the early industries and (2)some of the water wheels were first established in the twelfth century, would you believe? At that time, local craftsmen first built an iron forge just behind the village here, on the bend in the river. (3)By the seventeenth and eighteenth centuries the region’s rivers supported more than a hundred and sixty watermills—and many of these continued to operate well into the nineteenth century. (5)But then the steam engine was invented and then the railways came and (6)the centres of industry were able to move away from the rivers and the countryside and into the towns. So, (4)industrial villages like this one became very rare. So that’s the history for you. If you’d like any more information, you can ask me some questions, or you can read further in our excellent guide book.
Now I’m going to give you a plan of the site and I’d just like to point out where everything is and then you can take a look at everything for yourself. (7)Now we’re standing at the entrance, see it at the bottom, and immediately to our right is the Ticket Office. You won’t need that because you’ve got your group booking, but just past it are the toilets—always good to know where they are. In front of us is the car park, as you can see, and to the left, by the entry gate is the Gift Shop. (8)That’s where you can get copies of the guide, like this one here. Now, beyond the car park all the buildings are arranged in a half circle with a yard in the middle. The big, stone building at the top is the main Workshop. (9)That’s where the furnace is and where all the metal was smelted and the tools were cast, as you’ll be able to see. Now, in the top right-hand corner, that building with bigger windows is the Showroom, (10)where samples of all the tools that were made through the ages are on display. In the top left corner is the Grinding Shop, where the tools were sharpened and finished.
Right, if anyone wants a guided tour then I’m starting at the Engine Room. If you’d like to come along, this way please, ladies and gentlemen.
选项
答案
towns
解析
本题与工业村搬去的地方有关。空格前的介词into提示空格处应填入名词或名词短语。录音提到,由于蒸汽机和铁路的出现,工业中心从河边以及乡村搬到城镇,因此答案填入towns。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F0JK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Oneofthemostcommonhumanfearsisscarcity.Manypeopleareafraidofnothavingenoughofwhattheyneedorwant,andsoth
Takingphotographsisstrictly______here,asitmaydamagethepreciouscavepaintings.
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Youandyourfriendswanttotakeatriptotheseasid
ManywordsintheEnglishlanguageareFrenchin______.
A:Areyougoingtoseeafilm?B:I’mnotsure.I______gofishinginstead.
Susandoesn’twanttoworkrightawaybecauseshethinksthatifshe______ajob,sheprobablywouldn’tbeabletoseeherfrie
DifferentMedia
Ayearago,monetaryunionlookedasifitwasheadingforcertaindeath,withtheEuropeanbankingsysteminapparentmeltdown
A、Redesigningpackaging.B、Reducingpackaging.C、Addingpackaging.D、Removingpackaging.B本题考查细节。由句(7)可知,男士提到他们也许可以减少包装,并且宣传自己的环
BBC’sweatherforecastisa_______program.
随机试题
求.
艺术家的灵感是一种()
男性,45岁,因胃溃疡行胃大部切除术。术后出现顽固性呃逆,首先考虑
铜绿假单胞菌可产生的多种致病物质是
封闭式基金在封闭期内不能追加认购或赎回,投资者只能通过证券经纪商在二级市场上进行基金的买卖。()
人们把“菜篮子”工程的成功经验概括为:要想填满“菜篮子”,必须搞好“菜园子”和“菜摊子”,只有搞好“菜同子”和“菜摊子”才能填满“菜篮子”,这表明()。
党的十七大报告提出,科学发展观的核心和本质是以人为本。()
大学生心理问题有其深刻的社会根源。家庭教育中,一些家长在应试教育背景下,重视智力教育,忽视综合素质培养,心理问题的“病根”从中学甚至童年时期就已种下。社会现实中,市场经济带来的激烈竞争和紧张生活,与大学生人际交往上的不适应,情感生活的不如意,就业形势的严峻
北方航空公司实行对教师机票六五折优惠,这实际上是吸引乘客的一种经营策略,该航空公司并没有实际让利,因为当某天某航班的满员率超过90%时,就停售当天优惠价机票,而即使在高峰期,航班的满员率也很少超过90%的。有座位空着,何不以优惠价促销它呢?以下哪一项如果是
Everyonewasobligatedtoadapttheirwaystotheseoverarchingrules,astheywerecommonlyunderstood,andanyonecouldreason
最新回复
(
0
)