首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The government is to ban payments to witnesses by newspapers seeking to buy up people involved in prominent cases 21 the trial o
The government is to ban payments to witnesses by newspapers seeking to buy up people involved in prominent cases 21 the trial o
admin
2014-09-27
50
问题
The government is to ban payments to witnesses by newspapers seeking to buy up people involved in prominent cases 21 the trial of Rosemary West.
In a significant 22 of legal controls over the press, Lord Irvine, the Lord Chancellor, will introduce a 23 bill that will propose making payments to witnesses 24 and will strictly control the amount of 25 that can be given to a case 26 a trial begins. In a letter to Gerald Kaufman, chairman of the House of Commons media select committee, Lord Irvine said he 27 with a committee report this year which said that self regulation did not 28 sufficient control.
29 of the letter came two days after Lord Irvine caused a 30 of media protest when he said the 31 of privacy controls contained in European legislation would be left to judges 32 to Parliament. The Lord Chancellor said introduction of the Human Rights Bill, which 33 the European Convention on Human Rights legally 34 in Britain, laid down that everybody was 35 to privacy and that public figures could go to court to protect themselves and their families. "Press freedoms will be in safe hands 36 our British judges," he said.
Witness payments became an 37 after West was sentenced to 10 life sentences in 1995. Up to 19 witnesses were 38 to have received payments for telling their stories to newspapers. Concerns were raised 39 witnesses might be encouraged to exaggerate their stories in court to 40 guilty verdicts.
选项
A、binding
B、convincing
C、restraining
D、sustaining
答案
A
解析
binding此题属于语意搭配题。选项[A]binding表示“有约束力的”,例如:a binding contract/agreement。上文提到了the Human Rights Bill(人权法案),可与binding搭配,故[A]binding是正确答案。选项[B]convincing表示“有说服力的”,例如:His explanation isconvincing.选项[C]restraining表示“制止,抑制”;选项[D]sustaining表示“支撑,继续”,这两个选项一般都不用于这样的结构。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F6Rd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
【61】Notlongago,weAmericanshadaprettygoodideaofwhatfamilymeant.Buttoday,withpeoplelivingtogetherinsomanyd
【61】Notlongago,weAmericanshadaprettygoodideaofwhatfamilymeant.Buttoday,withpeoplelivingtogetherinsomanyd
【61】Notlongago,weAmericanshadaprettygoodideaofwhatfamilymeant.Buttoday,withpeoplelivingtogetherinsomanyd
Thefamilyinthewesternworldhaschangedgreatlyduringthelasttwocenturies.Beforethenineteenthcentury,families
Political答案在独白第四句:Hestudiedpoliticalscience...(他在哈佛大学学习政治学)。
Edward细节题。根据“Edward’schancesofbecomingpresidentmayhavediedwhenhiscarhadanaccident,killingthepassenger.”可知正确答案。
1952本题考查考生对于具体信息的听辨能力。原句为“BorninLosAngelesin1952,Mr.Rittsgrewupinaprosperousfamilythatownedafurniturebusiness.”
Whatisthetargetgroupforthisyear’s"NoTobaccoDay"?
WhatisFreud’scontributionstopsychology?
WhatisFreud’scontributionstopsychology?
随机试题
教师申诉制度
女性,32岁,双眼上睑下垂1个月,半月前出现复视,以上症状晨起较轻,劳累或傍晚加重,神经系统检查未能发现异常。
哪类属于高温、高湿作业
患者,患肝炎多年,近20天来腹胀大如鼓,脘腹撑急,烦热口苦,渴不欲饮,面目皮肤发黄,大便秘结,小便黄赤,舌边尖红,苔黄腻,脉弦数。诊为
产褥感染不可能的护理诊断
如果会计信息的省略或者错报会影响财务报表使用者据此做出决策,该信息就具有重要性。()[2015、2010年真题]
下列关于地理知识的说法正确的是()。
海洋是陆域通过流域的自然延伸。在海洋开发活动中,海洋捕捞、海上运输、海洋矿产开发和海水养殖等生产环节是在海域和流域共同完成;而海盐业和海水利用等则完全是在陆域上完成所有生产环节。此外,现代科学技术发展在推动海洋科技进步、海洋产业发展的同时,海洋高新技术的发
简述集合犯的概念、特征和处断原则。
中共中央总书记、国家主席、中央军委主席习近平在给首届数字中国建设峰会开幕的贺信中指出,当今世界,信息技术创新目新月异,数字化、网络化、智能化深入发展,在推动经济社会发展、促进国家治理体系和治理能力现代化、满足人民日益增长的美好生活需要方面发挥着越来越重要的
最新回复
(
0
)