首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Ideas about"spoiling"children have always involved consideration of just what is a spoiled child. How does spoiling occur,and wh
Ideas about"spoiling"children have always involved consideration of just what is a spoiled child. How does spoiling occur,and wh
admin
2015-01-09
55
问题
Ideas about"spoiling"children have always involved consideration of just what is a spoiled child. How does spoiling occur,and what are the consequences of spoiling;they have always included concepts of a child’ s nature and concepts of the ideal child and the ideal adult.
The many mothers of the 1820s who belonged to the early"matemal associations"struggled to uphold the ideals about child raising that had been prevalent in the 18th century. They had always been told that the spoiled child stood in danger of having trouble later in life(when exposed to all the temptations of the world)and, more importantly .stood in danger of spiritual ruin.
At first.the only approach these mothers knew was to "break the wilf"of the child. This approach,com-ing initially from the theology of Calvin,the French Protestant reformer,was inherited from the stern outlook of the Puritans. As one mother wrote, "No child has ever been known,since the earliest period of the world,destitute of an evil disposition—however sweet it appears. "Infant depravity,by which was meant the child’s impulses, could be curbed only by breaking the will so that the child submitted completely to parental guidance.
In 1834,a mother described this technique:Upon the father’s order,her 16-month-old daughter had refused to say "Dear Mama"so the toddler was left alone in a room where she screamed wildly for ten minutes. After the ten minutes,the child was commanded again,and again she refused,so she was whipped and ordered again. This continued for four hours until the child finally obeyed. Parents commonly reported that after one such trial of "will",the child became permanently submissive. In passing,we can note that knowledge about a child’s "No"period might have moderated the disciplining of little children and the application of the saying"Spare the rod and spoil the child".
By freeing the child from its evil nature,parents believed they could then guide the child into acquiring the fight character traits,such as honesty,industriousness,and sobriety. These moral principles,fixed in the child’s character,were to govern it throughout life,in a society where free enterprise,individual effort,and competition were believed to be the ruling forces.
The purpose of this passage is to_____.
选项
A、inform
B、persuade
C、incite
D、change an attitude
答案
A
解析
题目问:这篇文章的目的是什么?通过文章内容可知,文章内容是关于子女教育培养问题的,文章内容通过19世纪父母的做法,向读者展示了那一时代教育培养孩子的时代特点。所以,答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F7QO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Older,lessdogmatictheoriesbetterexplainedhowtheproblemsinthefinancial______draggeddowntherestoftheeconomy.
ThefieldofsociologyintheUnitedStatesdevelopedasaresultofasocialexperiencewhichhadverylittletodowiththepo
Writeanessayofnolessthan200-wordsonthetopicgivenbelow.UsetheproperspaceonyourANSWERSHEETII.
Olderpersonstypicallyexhibitgreaterexperience-basedknowledge,Aincreasedaccuracy,betterjudgment,andgenerallyimproved
AIncontrasttotraditionalanalysesofminoritybusiness,thesociologicalanalysisBcontendsthatminoritybusinessownership
Bigcitiestodayareconfrontedwithveryseriousproblems.Transportisa【1】difficulty:someplannersbelievein【2】transportsy
Directadvertisingincludesallformsofsalesappeals,mailed,delivered,orexhibiteddirectlytotheprospectivebuyerofan
Linguistshaveunderstoodfordecadesthatlanguageandthoughtarecloselyrelated.Humansconstructrealityusingthoughtand
Whatdoconsumersreallywant?That’saquestionmarketresearcherswouldlovetoanswer.Butsincepeopledon’talwayssaywhat
Forthelast20yearsorsothesubjectofglobalwarminghas______heateddebateamongtheworld’sbrightestminds.
随机试题
事业单位现行的()对应管理岗位中六级职员岗位。
关于“神经纤维瘤病”最常见、最特征的脑肿瘤为
女性,65岁,冠心病心绞痛史8年,无高血压史,夜间突发心前区疼痛8小时入院,入院时血压为150/90mmHg(20/12kPa),经心电图检查,诊断急性前壁心肌梗死第2日患者出现胸闷、大汗、面色苍白,体检心率126次/分,律齐,血压80/50mmH
狭义上的投资银行业务只限于某些资本市场活动,着重指一级市场上的()业务。
企业在确定最佳估计数时,应当综合考虑与或有事项有关的风险、不确定性,但不需要考虑货币时间价值等因素。()
背景说明:你是宏远公司的行政秘书初萌,下面是行政经理需要你完成的几项工作任务。
安慰剂效应,又称“假药效应”,指的是病人虽然没有获得有效的治疗,但却“预料”或“相信”治疗有效,而让病患症状得到舒缓的现象。下列各项,属于安慰剂效应的一项是()。
2019年全球太空经济规模增至3660亿美元,较2018年增长1.7%,其中全球卫星产业收入为2707亿美元。在全球卫星产业收入中,卫星制造业的收入为125亿美元,较上年减少70亿美元;卫星发射服务业的收入为49亿美元,较上年下降21.0%;卫星通信服务业
TaskOne-Whatmistakedidtheymake?•Forquestions13-17,matchtheextractswiththemistakethateachpersonsaystheymad
录用信说明:假设你是公司的人事经理,写信通知一名应聘者John,公司决定录用他。内容:1.看过对方的简历和推荐信之后,发现他有很好的推销经验;2.9月20日的面试给你留下了深刻印象;3.决定录用对方:4
最新回复
(
0
)