首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Is it any wonder that America is also a country of dangerously overweight people? According to a recent study by the Nationa
Is it any wonder that America is also a country of dangerously overweight people? According to a recent study by the Nationa
admin
2014-01-07
56
问题
Is it any wonder that America is also a country of dangerously overweight people?
According to a recent study by the National Center for Health Statistics, the number of adults characterized as overweight in the United States has jumped to an astonishing one-third of the population. Overweight in this case means being about 20 percent or more above a person’s desirable weight. Since the figures for "desirable weight" have moved upward over the last decade or so, total poundage—even at 20 percent over—may be considerable.
So are the attendant health risks. Excess weight has been linked to cardiovascular disease, hypertension, adult-onset diabetes and some forms of cancer, among other diseases.
Once, when work and school and the grocery store were a two-mile hike away, Americans could afford the calories they consume. But not now, not when millions spend four or five hours a day in front of a TV set—along with a bag of chips, a bowl of buttered popcorn and a six-pack—and there’s a car or two in every driveway.
"There is no commitment to obesity as a public health problem," said Dr. William Dietz, director of clinical nutrition at the New England Medical Center in Boston. "We’ve ignored it, and blamed it on gluttony and sloth."
If one definition of a public health problem is its cost to the nation, then obesity qualifies. According to a study done by Dr. Graham A. Colditz, who teaches at Harvard Medical School, it cost America an estimated $68.8 billion in 1990. But what’s wrong blaming it on gluttony and sloth? True, some unfortunate overweight people have an underlying physical or genetic problem. But for most Americans, the problem is with two of the seven deadly sins.
Losing weight is a desperately difficult business. Preventing gain, however, is not. Consumer information is everywhere, and there can be few adults who truly believe that hot dogs, fries, a soda and a couple of Twinkies make a good lunch. But they eat them anyway.
As more and more Americans became educated to the risks of smoking, more and more Americans gave up the habit. Now it appears that Americans need an intensive education in the risks of stuffing themselves and failing to exercise as well.
Given the seductiveness of chocolate and cheese, the couch and the car, that habit will be hard to break. But if an ounce of prevention can obviate a pound of fat, it is well worth the struggle.
By saying "So are the attendant health risks", the author means
选项
A、America suffers health risks as well as the overweight problem.
B、health risks resulting from overweight are serious too.
C、overweight is classified as one of the health problems.
D、people have also paid much attention to the possible health risks.
答案
B
解析
本题考点是一个倒装句,关键是理解其中的so和attendant的意思。第2段主要指出肥胖问题很严重,可以推断本句中的so指的是the health risks也很严重。从第3段第2句中的…has been linked to…表明超重造成各种健康问题,该旬是对前一句的进一步解释.由此可推断本段首句中的the attendanthealth risks可理解为“超重造成对健康的危害”,结合这两点的理解,可推断B为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FAFK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AccordingtotheOxfamreport,thenext20yearswillsee______percentincreaseintheneedforfood.
Nowadaystourismismoreandmoreindispensabletopeople’slife.Butwhichwayisabetterchoice:joiningpackagetoursortra
Allkindsofschoolcommunitiesbeginto______newmembersinthenewsemester.
Chinesee-commercecompanyAlibabaGroupplanstotakeitsHongKong-listedunitprivate,twosourcesfamiliarwiththematters
SocialWorkSocialworkisaprofessionalandacademicdiscipline/committedtothepursuitofsocialwelfare,socialchang
Onlinesocialnetworksaremassivelyinfluential,yetweunderstandverylittleabouttheimpacttheyhaveonourbrains.Recent
Onlinesocialnetworksaremassivelyinfluential,yetweunderstandverylittleabouttheimpacttheyhaveonourbrains.Recent
Onlinesocialnetworksaremassivelyinfluential,yetweunderstandverylittleabouttheimpacttheyhaveonourbrains.Recent
Whatistheinstructordescribing?
Yourexaminationresultswerequitesatisfactory,but______ifyouhadspentlesstimeinplayingfootball?
随机试题
Tom,withadog,______standingatthegate.
溶血性贫血时,血涂片红细胞中常可见到
患者,女性,65岁,次日准备行冠状动脉旁路移植术,晚餐时家人及室友劝其多吃点饭,晚餐后患者主诉心前区疼痛、憋气,立即舌下含服硝酸甘油片1mg,症状不缓解,患者仍主诉心前区及在肩胛后疼痛伴有大汗,频发室性早搏,该患者可能发生了
某公司承建一座双孔箱涵顶进工程。箱涵横断面总宽度28m,预制高度6.5m,沿道路中线预制长度22m。箱涵前设钢刃脚,顶进后背挡土墙用工字钢密排,混凝土预制顶进后背块做后背。预制箱涵采用明挖基坑施工,基坑自然放坡,坡度1∶0.5。现况地面标高为20.5
下列不属于个人住房贷款的主要风险点的是()。
马路上的红绿灯从上到下排列顺序是黄、红、绿。()
在一次聚会上,10个吃了水果色拉的人中,有5个很快出现了明显的不适。吃剩的水果色拉立刻被送去检验。检验的结果不能肯定其中存在超标的有害细菌。因此,食用水果色拉不是造成食用者不适的原因。如果上述检验结果是可信的,那么以下哪项对上述论证的评价最为恰当
在设计窗体时双击窗体的任何地方,可以打开的窗口是( )。
PassageThreeWhichparagraphssupporttheauthor’sideathatextremegamesarepopular?
A—interestrateB—nottransferableC—thesumofthedepositD—demanddepositE—currentaccountF—fixeddepositC—irrevocablecre
最新回复
(
0
)