首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In the quest for the perfect lawns, homeowners across the country are taking a shortcut—and it is the environment that is paying
In the quest for the perfect lawns, homeowners across the country are taking a shortcut—and it is the environment that is paying
admin
2023-03-23
42
问题
In the quest for the perfect lawns, homeowners across the country are taking a shortcut—and it is the environment that is paying the price. About eight million square metres of plastic grass is sold each year but opposition has now spread to the highest gardening circles. The Chelsea Flower Show has banned fake grass from this year’s event, declaring it to be not part of its ethos. The Royal Horticultural Society (RHS) , which runs the annual show in west London, says it has introduced the ban because of the damage plastic grass does to the environment and biodiversity.
Ed Home of the RHS said: " We launched our sustainability strategy last year and fake grass is just not in line with our ethos and views on plastic. We recommend using real grass because of its environmental benefits, which include supporting wildlife, alleviating flooding and cooling the environment. "
The RHS’s decision comes as campaigners try to raise awareness of the problems fake grass causes. A Twitter account, which claims to "cut through the greenwash" of artificial grass, already has more than 20,000 followers. It is trying to encourage people to sign two petitions, one calling for a ban on the sale of plastic grass and another calling for an "ecological damage" tax on such lawns. They have gathered 7,276 and 11,282 signatures.
However, supporters of fake grass point out that there is also an environmental impact with natural lawns, which need mowing and therefore usually consume electricity or petrol. The industry also points out that real grass requires considerable amounts of water, weed killer or other treatments and that people who lay fake grass tend to use their garden more. The industry also claims that people who lay fake grass spend an average of £ 500 on trees or shrubs for their garden, which provides habitat for insects.
In response to another petition last year about banning fake lawns, which gathered 30,000 signatures, the government responded that it has " no plans to ban the use of artificial grass. "
It added: " We prefer to help people and organizations make the right choice rather than legislating on such matters. However, the use of artificial grass must comply with the legal and policy safeguards in place to protect biodiversity and ensure sustainable drainage, while measures such as the strengthened biodiversity duty should serve to encourage public authorities to consider sustainable alternatives. "
The petitions mentioned in Paragraph 3 reveal the campaigners’________.
选项
A、disappointment with the RHS
B、resistance to fake grass use
C、anger over the proposed tax
D、concern about real grass supply
答案
B
解析
推理题。根据题干定位到第三段。本段第三句指出,两份请愿书分别呼吁禁止销售塑料草坪和对此类草坪征收“生态破坏”税。由此可知两份请愿书都是为了抗议人造草坪,选项B符合文义。选项A为针对第三段第一句设置的迷惑性选项,本句是指活动人士也在努力帮助人们认识到人造草坪所造成的问题,而非指请愿揭示出活动人士对 RHS 的失望;选项C是对第三段第三句的曲解,另一份请愿书呼吁对此类草坪征收“生态破坏”税,由此达到对抗人造草坪的目的,而非请愿书揭示了活动人士对拟议税收的愤怒,故排除;原文并未提及有关天然草供应的问题,故排除选项D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FAMD777K
0
考研英语二
相关试题推荐
"Juststicktoscience."ThisisacommonadmonitionthatSciencereceiveswhenwepublishcommentariesandnewsstoriesonpoli
"Juststicktoscience."ThisisacommonadmonitionthatSciencereceiveswhenwepublishcommentariesandnewsstoriesonpoli
Scientistssentpatternsofelectricitycoursingacrosspeople’sbrains,coaxingtheirbrainstoseelettersthatweren’tthere.
AdecadeagobiologistsidentifiedaremoteprotectedareainnorthernLaos,calledNamEt-PhouLouey,asthecountry’sprobable
AdecadeagobiologistsidentifiedaremoteprotectedareainnorthernLaos,calledNamEt-PhouLouey,asthecountry’sprobable
AdecadeagobiologistsidentifiedaremoteprotectedareainnorthernLaos,calledNamEt-PhouLouey,asthecountry’sprobable
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshave【C1】________thatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedi
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshave【C1】________thatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedi
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshave【C1】________thatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedi
Thinnerisn’talwaysbetter.Anumberofstudieshave【C1】________thatnormal-weightpeopleareinfactathigherriskofsomedi
随机试题
王某1998年于医科大学本科毕业分配到市级医院工作,《中华人民共和国执业医师法》颁布3个月后,其依照有关开办医疗机构的规定申请个体开业。依据《执业医师法》卫生行政部门应
关于环境污染对人体健康危害的特点,哪项是错误的
位于A县的某热水瓶厂生产了一批热水瓶,其在B县与代理商签订合同协议约定由代理商负责在C县销售。住在D县的杨某在旅游到C县时购买了该热水瓶,后在拿回家使用的过程中因为该热水瓶爆炸而造成杨某面部严重受伤,杨某欲以侵权损害赔偿为由提起诉讼。则对该案具有管辖权的法
主要适用于以最大限度地满足招标文件实质要求为主要评标因素的复杂的和有特殊要求的项目的方法是()。
根据我国对标准级别的划分,对没有国家标准和行业标准而又需要在该地区范围内统一的技术要求所制定的标准是( )。
以学生发展为本的课程,要求把课程改革建立在脑科学研究、心理学研究和()研究的基础之上,把学生的发展作为课程开发的着眼点和目标。
利得与所有者投入资本无关。()
班里有6个男生4个女生,现以随机抽签的方式选取3人去开会,则抽中1名男生、2名女生的概率在以下哪个范围之内?
AvalancheandItsSafetyAnavalancheisasuddenandrapidflowofsnow,oftenmixedwithairandwater,downamountainside.A
ConradHiltonreallywantedtobeabanker.Instead,hesuccessfullychangedthe【C1】______purchaseofaTexaslow-endhotelinto
最新回复
(
0
)