首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The labor. B、The animals. C、The environment. D、The quality. D细节题。当主持人问及判断伦理商品的规则时,James回答道We can buy very cheap products and i
A、The labor. B、The animals. C、The environment. D、The quality. D细节题。当主持人问及判断伦理商品的规则时,James回答道We can buy very cheap products and i
admin
2019-11-02
47
问题
(I): And is there any kind of rule of thumb? Is something that’s more expensive, for example, likely to be more ethical?
(L): Unfortunately it isn’t always the case that the more expensive something is, the more ethical it is. We can buy very cheap products and it’s very likely that when products are cheap, something has suffered in order to get it to us. Whether it’s the person making it or the animals or the environment. Quality, however, is often a good indicator whether something, especially with clothes, has been made well. And unfortunately a lot of ethical products will cost more because they reflect the real cost of bringing that thing into the shops. So something that has been made in a factory where the workers have been paid a proper wage will cost you more to buy, simply because the people making it are getting paid enough to live on.
(I): Do you have to be well off then to be an ethical shopper?
(L): It really depends. You don’t have to be rich to be an ethical shopper. One way of thinking about ethical shopping is thinking about buying less. Sometimes we buy an awful lot more than we need. We buy more items of clothing than we need. So being an ethical shopper really means thinking a bit before you go and spend your money in the shops. Some things may cost a little bit more in the short-run, but be worth it in the long-run. If you are paying for quality, something will last you longer and then save you money. And sometimes you can buy things second-hand. There are a lot of charity shops on the high street to buy good clothes. Sometimes you can look a lot better than someone who’s just bought off the high street because you can have quite a unique look, and the quality that you find in most second-hand shops is really very good these days. So it’s about thinking before you shop.
(I): Thanks James. Do you think your ideas are popular among the shoppers now?
(L): I am afraid not. When people buy clothes they wouldn’t want to think of them being made in a sweat shop. But I suppose more start to think about shopping ethically. For example, more youngsters want an ethical buy, but their original thing for that might be that they like to wear clothes which are totally different from everyone else. So they would start shopping for vintage clothes. Obviously some of them would be second-hand. They might buy a lot of clothes from market stalls, from fashion students maybe. Anyhow, I am sure ethical shopping will be popular with consumers and one day, it might appear as appealing as the latest fashion.
(I): It sounds good and I’ll certainly be doing my clothes shopping with a little bit more care in future. Thank you, James, for all the useful information and valuable advice you have given us.
(L): My pleasure.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard
Question Six Which of the following is NOT likely to be sacrificed to cheap products?
Question Seven Why are many ethical products more expensive?
Question Eight How to become an ethical shopper?
Question Nine What kind of clothes is the young’s favorite?
Question Ten What is James’ attitude toward the future development of ethical shopping?
选项
A、The labor.
B、The animals.
C、The environment.
D、The quality.
答案
D
解析
细节题。当主持人问及判断伦理商品的规则时,James回答道We can buy very cheap products and it’s very likely that when products are cheap,something has suffered in order to get it to us.Whether it’s the person making it or the animals or the environment.可见便宜的商品经常会以牺牲劳工的福利、动物的利益或者污染环境为代价,但是没有提到以降低质量为代价,所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FAbK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
ApplicationsoutsidetheEarth’satmosphereareclearlyagoodfitforrobots.Itisdangerousforhumanstogettospace,to
Formany,thepursuitofhappinessisalsothepursuitofprosperity.PartoftheAmericandreamistheabilitytoprovide【M1】__
A、6billiondollars.B、116billiondollars.C、30billiondollars.D、110billiondollars.D根据句(4)可知,1970年美国人在快餐上花费了约60亿美元,到2000年,
A、Becausethetechnologyisnotmatureenough.B、Becauseitisdifficulttodevelopanonlinetestingprogram.C、Becauseitcost
A、Humans’survivalneedsforacquiringfoodandsafety.B、Humans’careforanimals.C、Humans’senseofprotectingenvironment.D
A、Turnbeingagoodshopperintoanonlinegame.B、Launchappsappealingtoadultcustomers.C、FocusonproductsfromtheUnited
A、Itisaheartfeltrealsong.B、Itisasongalbum.C、Itisamusicband.D、Itisavocalsong.B在谈到SisterWife时,主持人问里面意义最重大的歌是
Throughoutthenation’smorethan15,000schooldistricts,widelydifferingapproachestoteachingscienceandmathhaveemerg
沙漠是人类最顽强的自然敌人之一。有史以来,人类就同沙漠不断地斗争。但是从古代的传说和史书的记载看来,过去人类没有能征服沙漠,若干住人的地区反而为沙漠所并吞。地中海沿岸被称为西方文明的摇篮。古代埃及、巴比伦和希腊的文明都是在这里产生和发展起来的。但
“有一个人,终生在寻求生活的意义,直到最后,他才明白,人生的真谛实质是十分简单,就只是自食其力。”星星在很高很远的天上一闪一闪,端丽忽然想哭,她好久没哭了,生活里尽是好事,高兴的事,用不着眼泪。“用自己的力量,将生命的小船渡到彼岸……。
随机试题
根据商业银行法,企业事业单位可以自主选择一家商业银行的营业场所开立一个办理日常转账结算和现金收付的账户。这种账户是不属于下列选项中的哪一个?
若有非零解,则k=()。
如图7—2—27所示电路的等效电阻RAB为()Ω。
开展价值工程活动通常分为准备、分析、创新和实施四个阶段,其中分析阶段主要应回答的问题是( )。
关于施工生产要素的质量控制,下列说法不正确的是()。
2019年8月某房地产开发公司转让新建普通标准住宅1幢,取得不含增值税转让收入4000万元,转让环节缴纳税款以及有关费用合计24万元(不含增值税和印花税)。已知该公司为取得土地使用权而支付的地价款和有关费用为1600万元,房地产开发成本为900万元,利
下列关于风险管理技术与方法的说法中,错误的是()。
地方各级人民代表大会会议每年至少进行一次,经()以上代表提议,可以临时召集本级人民代表大会会议。
左侧立体图形仅有图中所示的一个面被涂黑。下列选项不可能由三个左侧立体图形构成的是:
设f(x)在[0,1]上连续,在(0,1)内可导,且f(0)=f(1),证明:存在ξ,η∈(0,1),使得f’(ξ)+f’(η)=0.
最新回复
(
0
)