首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Football is, I believe, the most popular game in England: one has only to go to one of the important matches to see this. Rich a
Football is, I believe, the most popular game in England: one has only to go to one of the important matches to see this. Rich a
admin
2009-06-28
53
问题
Football is, I believe, the most popular game in England: one has only to go to one of the important matches to see this. Rich and poor, young and old, one can see them all there, shouting for one side or the other.
To a stranger, one of the most surprising things about football in England is the great knowledge of the game which even the smallest boy seems to have. He can tell you the names of the players in most of the important teams. He has pictures of them and knows the results of large numbers of matches. He will tell you who he expects will win such and such a match, and his opinion is usually as good as that of men three or four times his age.
Most schools in England take football seriously--much more seriously than nearly all European schools, where lessons are all that are important, and games are left for the children themselves. In England, it is believed that education is not only a matter of filling a boy’s mind with facts in the classroom, education also means the training of character; and one of the best ways of training character is by means of games, especially team games, where the boy or girl has to learn to work with others for his team, instead of working for himself alone. The school therefore plans games and matches for its pupils. Football is a good team game, it is good both for the body and the mind. That is why it is every school’s game in England.
选项
A、people often go to a football game
B、people, rich and poor, young and old, play football
C、football is the most popular game in England
D、people usually shout at each other in a football match
答案
C
解析
本题为细节题。第1句中的this回指前面的句子“Football is,I believe,the most popular game in England”。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FFuK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
ThemoreyoupracticeoralEnglish,thebetteryoucanspeakit,andthisis"practicemakesperfect"means.
Abudget(预算)isaspendingplan.Itcanhelpyouspendmoneywisely.Itcandothisbycuttingoutwastefulspending.Ofcourse
Childrencometoreadingindifferentwaysoverdifferentperiodsoftime.【B1】Still,thereismuchparentscandotohelptheir
A、Inhardcandyjars.B、Inlargemetaljars.C、Inlargeglassjars.D、Inwrappedcandyjars.C短文中提到,在19世纪,便士糖没有任何包装,商店老板把糖放在有玻璃盖
说明:假如你是一家旅行社的经理李明。当地旅游职业学院外事办的王主任4月15日给你写信,询问是否能考虑赞助他们将在6月举办的为期一周的艺术节。你给王主任写封回信。时间:4月20日。内容:1.对他们的艺术节表示感兴趣并理解他们的需要;
A、Allright.B、Itdoesn’tmatter.C、Noproblem.D、Idon’tthinkso.B道歉句型。“I’msorrytohavedonesth.”的回答可以用“Noproblem.”。选项A“A
A、Withpleasure.B、That’sgreat.C、Whatapity!D、Pleasedon’t.A本题考点是日常用语。录音中的问话是“请帮我寄出这封信,好吗?”,回答要么是答应帮忙,要么是委婉拒绝。因此,四个选项中只有A
PhilipAndrewissixteenandheisabouttoleaveschool.Hecomestomeforadvice【11】week.Heislookingforan【12】jobandhe
A—Springbegins.B—therainsC—insectsawakenD—vernalequinoxE—clearandbright
A、Itsnowedheavily.B、Thewindwasstrong.C、Itrainedhard.D、Thefogwasthick.A事实细节题。题目问航班为什么延误了。对话开头男士说:“由于大雪航班延误了”,根据关键词h
随机试题
某企业拟发行债券筹集资金,债券利率为8%,而发行时市场利率为10%,则该企业通过发行债券筹集到的资金应该比债券票面价值()
合成1分子软脂酸需要多少分子的NADPH
治疗癫痫持续状态的首选药物是
根据《船舶吨税法》的规定,应税船舶到达港口前,经海关核准先行申报并办结出入境手续的,应税船舶负责人应当向海关提供与其依法履行吨税缴纳义务相适应的担保,下列财产、权利可以用于担保的有()。
Word中进行文档编辑时,要开始一个新的段落按()键。
社会工作者为服务对象提供必要的信息或者建议,让服务对象采取不同的理解和解决方法的一系列技巧是( )。
(2012)属于师德规范的核心内容之一的是()。
商场新进了一批服装,按照出厂价+运费+营业费+利润的模式定价,已知出厂价为360元,运费占到出厂价的1/18,营业费按利润的1/8收取,商场欲营利40%,则需定价()元。
下面程序的功能是将一个字符串str的内容颠倒过来,请填空。#include<string.h>main(){infi,j,[13];charstr[]={"1234567"};for(i=0,j=strlen(str)[14]
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasicstrengthsandweaknesses.Successor【C1】______inyo
最新回复
(
0
)