首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They think they should follow the current trend. B、Nursing homes are well-equipped and convenient. C、Adult day-care centers ar
A、They think they should follow the current trend. B、Nursing homes are well-equipped and convenient. C、Adult day-care centers ar
admin
2018-05-10
42
问题
When people care for an elderly relative, they often do not use available community services such as adult day-care centers. If the caregivers are adult children, they are more likely to use such services, especially because they often have jobs and other responsibilities. In contrast, a spouse, usually the wife, is much less likely to use support services or to put the dependent person in a nursing home. Social workers discover that the wife normally tries to take care of her husband herself for as long as she can in order not to use up their life savings. Researchers have found that caring for the elderly can be a very positive experience. The elderly appreciated the care and attention they received. They were affectionate and cooperative. However, even when care-giving is satisfying, it is hard work Social workers and experts on aging offer caregivers and potential caregivers help when arranging for the care of an elderly relative. One consideration is to ask parents what they want before they become sick or dependent Perhaps they prefer going into a nursing home and can select one in advance. On the other hand, they may want to live with their adult children. Caregivers must also learn to state their needs and opinions clearly and ask for help from others especially brothers and sisters. Brothers and sisters are often willing to help, but they may not know what to do.
19. Why are adult children more likely to use community services to help care for elderly parents?
20. Why are most wives unwilling to put their dependent husbands into nursing homes?
21. According to the passage, what must caregivers learn to do?
选项
A、They think they should follow the current trend.
B、Nursing homes are well-equipped and convenient.
C、Adult day-care centers are easily accessible.
D、They have jobs and other commitments.
答案
D
解析
原文提到,成年子女往往需要工作并肩负其他责任,因此他们更倾向于使用社区服务。D与此相符(其中commitments为原文responsibilities的同义替换),故正确。A“他们认为该跟随当下的潮流”、B“疗养院设备完好且方便”和C“成人日托中心易于使用”与录音不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FT47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【C1】______throughidentification.Childrenidentifywithaparent
I’musuallyfairlyskepticalaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscerta
Althoughmanyofusmayfeelair-conditionersbringrelieffromhot,humidorpollutedoutsideair,theyposemanypotentialhea
DevelopHealthyEatingHabitsinYourChildrenA)Whatdoyouthinkyourchildrenareservedatschool?Thechildrenwerese
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayaboutyournext-doorneighbor.Youshouldwriteatleast120wo
A、Itwastooexpensive.B、Itwastooheavytohand.C、Itwasnotpretty.D、Itwaseasytogetrotten.B男士说:“文章也介绍了那个移动雕塑。它说,该雕塑原
A、Hewasembarrassed.B、Hefeltgreatlyencouraged.C、Hefeltsad.D、Hewasdeeplytouched.D题目询问当Sam看到手表上面的字时,心里是什么感觉。关键是要听到“Sa
A、Journalistofalocalnewspaper.B、Directorofeveningradioprograms.C、Produceroftelevisioncommercials.D、Hostessofthe
A、Thecustomerdidn’tfollowtheinstructions.B、Thesweaterwasoutofstock.C、Themannolongerhasthestorereceipt.D、The
随机试题
甲、乙公司同属于东方集团,2015年1月1日甲公司以360000元银行存款和账面价值为500000元的无形资产对乙公司进行吸收合并。假设甲公司的资本公积均为股本溢价。在合并日甲、乙公司资产负债表各项目的账面价值和公允价值如下表所示:要求:编制甲公司
《麦琪的礼物》的故事结局是()
经产妇,32岁,曾足月分娩3次,月经周期规律,量中等。妇科检查,阴道前后壁明显膨出,重度宫颈糜烂,子宫口松,子宫后倾,正常大小,附件(-)。该患者要求避孕,最合适的避孕方法是
土地使用权出让,是指国家将()使用权在一定年限内出让给土地使用者,由土地使用者向国家支付土地使用权出让金的行为。
A公司投标该工程,投标时钢筋价格为4500元/t,合同约定市场价在投标价上下浮动10%内不予调整;上下浮动超过10%时,对超出部分按月进行调整。市场价以当地造价信息中心公布的价格为准。该公司现有的钻孔机械为回旋钻机、冲击钻机、长螺旋杆钻机各若干台提供本工程
(2014年)2013年10月15日,人民法院根据债权人申请受理了A公司破产清算案,并指定了管理人。在该破产案件中,存在以下情况:(1)根据A公司章程的规定,股东分两期缴纳出资,其中,第一期出资于2011年2月1日公司设立时缴纳,第二期出资于2014年2
由自己或别人的举止行为是否符合社会道德标准而引起的情感称之为______。(黑龙江)
野草是这个世界上最为平凡和普通的植物,但却具有最顽强的生命力。野草是有灵性的,有春的绚丽,有夏的_____,有秋的_____更有冬的_____。依次填入划横线部分最恰当的一项是()
甲、乙、丙共同购置一套房屋,三人约定对房屋按照出资比例分享房屋产权,但对因管理房屋产生的修缮费用没有约定承担份额。该房屋由丁完成修缮,丁对房屋共有产权的性质并不知情。则()。
Inordertosurvivemanneedstoconsumefoodandwater.
最新回复
(
0
)