首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The wide spread of the photographic industry has led to a greater demand for skilled technicians in darkrooms and photographic l
The wide spread of the photographic industry has led to a greater demand for skilled technicians in darkrooms and photographic l
admin
2014-07-10
40
问题
The wide spread of the photographic industry has led to a greater demand for skilled technicians in darkrooms and photographic laboratories. However, qualified workers are hard to find, because not many people seem to be attracted to this kind of work. Some people like to take pictures during their holidays, but they seldom produce their pictures all by themselves--that is the work of a photographic technician. Although it may not be easy to spend a full working day in the darkroom, it can be very satisfying to produce carefully processed photographs.
Especially, if one can produce a very good photograph of high quality, his sense of achievement is gained. Besides achieving job satisfaction, the photo technician can move on into production if he or she desires. For instance, the technician may choose to learn related skills such as photo restoration or photo retouching. Of course, these will make photo production more like an art, and it is not easy to become skilled in these kinds of work. Although it is a good idea to seek classroom theory and technical knowledge, the individual interested in becoming a darkroom technician will learn the most by actually working in a photographic laboratory. The use of photograph in research and development is increasing. Therefore, the need for more technicians will undoubtedly increase.
选项
A、Photo retouching.
B、Photo restoration.
C、Darkroom work.
D、The sale of the film rolls.
答案
D
解析
细节题。出售胶卷不是摄影技师的工作,而是卖者的工作,因此D选项为正确答案。摄影技师要有照片的修描、润色及照片的恢复和修补等技术,因此A选项和B选项是工作的一部分。第一段说明摄影业的发展急需大量的摄影技师,这些人要能在暗房里和实验室里操作,C选项也是工作的一部分。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FVYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Unreasonable.B、Horrible.C、Frightening.D、Stupidandunbelievable.D该题为细节题。男士表示“They’re(horrorfilms)sortofstupidandunbel
A、ThemanwillprobablygotoNorwayforhisvacation.B、ThemanwillprobablywaituntilsummertogotoFinland.C、Themanwil
A—interestrateB—nottransferableC—thesumofthedepositD—demanddepositE—currentaccountF—fixeddepositC—irrevocablecre
Whatistaboofood?Taboofoodisthatpeopleavoidforhealth,culturalorreligiousreasons.Certainreligionsforbidtheeati
Thisautumnterm,springterm,oracademicyearprogramoffersadvancedstudentsanopportunitytoimprovetheirspokenaridwri
Thisautumnterm,springterm,oracademicyearprogramoffersadvancedstudentsanopportunitytoimprovetheirspokenaridwri
A—telegraphictransferB—billofloadingC—prepaidD—demanddraftE—special
Ellsworthlaidhisconclusionon______.Thetwobestseasonsforthinkingseemtobe______.
A、Sheiswandering.B、Sheisthinking.C、Themanshouldwashtheclothes.D、Shehasalreadywashedtheclothes.C题目询问女士的话是什么意思。对
随机试题
编辑回复读者来信时,做法错误的是()。
男性,46岁,饮酒后出现发热,体温39.3℃,伴咳嗽、咳少量黄痰,自服“头孢菌素”3天无效,1天前咳出大量脓痰,自觉有臭味,体温降至37.5℃。最可能的诊断是
A、奶及奶制品B、猕猴桃C、动物肝脏D、粮谷类E、马铃薯富含维生素A的食物是
酵母菌落为单细胞真菌的菌落形式。()
()风险因素是指促成某一特定风险事故发生,或增加其发生的可能性,或扩大损失程度的原因和条件。
相对于单向投机而言,期货套利是一种比较稳健的交易方式。()
(2010年卷一第42题)某发明专利申请的独立权利要求如下:“1.一种橡皮泥的制作方法,原料按重量份计算,具体步骤为:步骤一、将蜂蜡140~160份、微晶蜡140~160份、白凡士林40~50份、松香20~30份放入金属容器中,加热到120℃~1
把课程分为国家课程、地方课程、校本课程的依据是()。
根据以下资料,回答下列问题。2011年上半年,我国软件产业实现软件业务收入8065亿元,同比增长29.3%,增速比去年同期高0.2个百分点;实现利润103亿元,同比增长34.9%。其中,6月份完成软件业务收入1828亿元,同比增长32.9%,增速
ManyforeignerswhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,fortheyareusedtothinkingoftheBritishIsle
最新回复
(
0
)