首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They are found in larger cities and usually run between su
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They are found in larger cities and usually run between su
admin
2017-02-28
43
问题
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They are found in larger cities and usually run between suburbs and downtown areas. Maps and schedules are available from the ticket office. If you take the subway often, you can save money by purchasing a monthly pass(月票).
City-operated buses run on various routes(线路)and are designed to be at certain places at certain times. Maps and schedules may be posted at certain stops, or they may be available at local banks, libraries, student unions, or from bus drivers. Buses run mainly during the day. Fare is paid by exact change in coins, or by monthly passes.
Taxis are generally more expensive in the United States than in other countries. If you use a taxi, be sure you ask the amount of the fare before you agree to ride. The driver usually expects a tip(小费)of 15 percent of the fare.
From the passage we learn that______.
选项
A、buses are always available in 24 hours
B、bus riders have to buy monthly passes
C、bus fare can be paid by exact change in coins
D、buses are the best means of transportation
答案
C
解析
事实细节题。本题四个选项都是关于bus的,所以可以定位到第二段。本段最后一句提到,公交车车费可以用准确数目的硬币零钱或者月票来支付。C)给出了支付公交车车费的一种形式,并且和文章中的原句基本一致,由此确定C)为本题的正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Fa0K777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Nevergiveoutidentifyinginformationsuchashomeaddress,schoolname,ortelephonenumberinapublicmessagesuchaschato
Mary’sEnglishispoor,sosometimesshecan’tmakeherself(understand)______whensheistalking.
A—bumperB—reversinglightC—passengerseatD—doorhandleE—gearshiftF—sunroofG—numberplateH—ex
Itiswell-knownthatelectricitycanbetransmittedfromwhereitisproducedtowhereitisneeded.
Companiessometimesreceivehundredsofapplicationsforasinglejob,anditisbecomingmorecommonformanagerstoconductsc
Companiessometimesreceivehundredsofapplicationsforasinglejob,anditisbecomingmorecommonformanagerstoconductsc
Weusuallythinkthatpeoplehavefivesenses.Sensesarethe【B1】______welearnaboutwhatishappeningaroundus.Thefivema
You______yesterday,ifyouarereallyseriousaboutthejob.
Tosavemoney,heoftenbuyssome(use)______books.
随机试题
自顶向下的集成测试是一种递增组装软件的方法,从__________开始。
初产妇王某,产钳助产分娩一女婴,体重4100g,胎儿娩出后阴道持续出血50ml,色鲜红,检查产道发现出血口并缝合,鲜血停止,更换会阴垫。产后1小时又发现会阴垫约有出血100ml,马上测量血压80/50mmHg,面色苍白,出冷汗,子宫轮廓不清。为预防产后
高血压性脑出血的主要机理是
Gibbs反应的试剂是
属于不可保人身意外伤害的是()
投资企业确认被投资单位发生的净亏损,在长期股权投资账面价值减至零后,如果存在其他实质上构成对被投资单位净投资的长期权益,应()。
在分业经营的金融机构体系中,投资银行、储蓄银行和商业银行等银行性金融机构,都可以吸收使用支票的活期存款。()
关于琴棋书画,下列说法不正确的是()。
最初主张S—R联结存在意识中介的心理学家或心理学流派是
ReadthefollowingtextsfromanarticleinwhichfivepeopletalkedaboutLabafestival.Forquestions61to65,matchthename
最新回复
(
0
)