首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Since Andrew Benton graduated from college less than four years ago, he has dropped out of a Princeton Ph.D. program in economic
Since Andrew Benton graduated from college less than four years ago, he has dropped out of a Princeton Ph.D. program in economic
admin
2012-05-28
27
问题
Since Andrew Benton graduated from college less than four years ago, he has dropped out of a Princeton Ph.D. program in economics, moved to rural Georgia to start a Web-software company that he’s trying to sell, and now works freelance (自由职业) for a cloud-computing company in Silicon Valley. He buys his own health insurance and contributes to his retirement accounts; neither his policy nor his accounts receive corporate contributions. Does his job instability and lack of benefits worry him? Nope. The 26-year-old does not expect to hold a traditional 9-to-5 job unless he starts his own business again, and he is not overly pessimistic about the recession’s long-term effect on his career. "I don’t pay that much attention to what is going on in the economy," he says. "I just found stuff I was interested in."
Whatever you make of this attitude — smart, entitled, tech savvy (聪明的), risky, or bold — Benton is arguably the prototype (典型) of the new and perhaps ideal worker in the post-recession economy.
Still, this savvy demographic group isn’t immune from the career setbacks of the recession. Workers born after 1980, who are having a harder time gaining a foothold in the job market, may face lower earnings over the next several years of their careers.
Those who opt for traditional corporate careers have had to readjust their expectations. For some young, well-educated workers such as 24-year-old Adrian Muniz, the recession has been startling. Muniz graduated from Brown University in 2007 and moved to New York City, expecting to easily find work at a magazine. Instead, he ended up working at high-end retail stores for the past three years and doing media internships on the side to build up his resume.
When the economy does pick up, experts warn that millennials, i.e. people born in or after 1980, may leave their companies for better jobs and higher paychecks. They will quit to travel the world, or simply because they did not like their boss. When more jobs become available, the millennials will use their tech savvy to promote themselves on Facebook, Twitter, and other social networks. They will have no problem accepting contract, short-term work in place of a steadier paycheck. "The economy is actually creating a type of work that suits millennials well and does not suit baby boomers," says Karl Ahlrichs, a human-resources consultant. In part, that’s because the economy is generating jobs in technology, computers, education, and health care that require serious technological, entrepreneurial, and creative skills as opposed to expertise in operations or management.
Armed with their education, parental support, or savings, millennials seem to have plenty of answers when it comes to dealing with the current economy. Still, questions remain. In their 30s and 40s, will they start their own businesses rather than joining the ranks of middle management? Will their innovative and entrepreneurial streak survive as they move through adult rites (仪式) of passage such as buying houses, raising children, or caring for aging parents? Ask a millennial and they’ll tell you that they’ll find or invent new answers to such age-old questions.
What do we learn about Andrew Benton’s work experience?
选项
A、He has now an unsteady job without corporate welfare benefits.
B、Without a Ph.D., he was at a disadvantage when applying for job.
C、He gave up the chance to take a traditional corporate job.
D、It takes about four years for him to realize what he wants to be.
答案
A
解析
根据题干中的Andrew Benton和work将本题出处定位到首段前三句。前两句讲述了Andrew Benton的工作状况:现在,他正着手出售自己开创的公司,同时,他兼做硅谷的一家云计算机公司的工作。自己购买健康保险,并为自已的养老保险账户缴纳保险金;他的保险和养老账户公司均不负责。第三句提到的job instability and lack of benefits正是对上述工作状况的概括总结,故答案为[A]。[C]是针对该段倒数第三句设的干扰项。[D]是针对首句中提到的four years设的干扰项。[B]在文中未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FfE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Aftertheyear1958,amoremodernSupremeCourtagreedwithJusticeHelen.Inahistoricdecisionin1954itheldthatlawstha
Aftertheyear1958,amoremodernSupremeCourtagreedwithJusticeHelen.Inahistoricdecisionin1954itheldthatlawstha
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispartyouwillhave15minutestogooverthepassagequ
Itisonlyrightthatthestarsshouldbepaidinthisway.Don’tthetopmeninindustryearn【B1】______salariesfortheserv
HarvardUniversity,breakingwithamajortrendincollegeadmissions,willeliminateitsearlyadmissionsprogramnextyear,wi
Inrecentyears,researcheshavesuggestedmorehealthvaluefromvitaminDthanhadoncebeenthought.VitaminDis【C1】___
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrolsbehavior.Ittellsplantswhento【C1】______flowers
Everylivingthinghaswhatscientistscallabiologicalclockthatcontrolsbehavior.Ittellsplantswhento【C1】______flowers
StudyStylesYouknowwhetheryou’reamorningpersonoranightowl.Youknowwhetheryou’reapickyeaterorahumangarb
Thejobofraisingchildrenisatoughone.Childrendon’tcomewithaninstructionmanual.Andeachchildisdifferent.Sopare
随机试题
预防维生素D缺乏性佝偻病应强调
胰岛素依赖型糖尿病的易感性原发关联成分是
A、肝细胞点灶状坏死B、肝细胞碎片状坏死C、肝细胞亚大片坏死D、肝细胞桥接坏死E、肝细胞大片坏死急性重型肝炎的病理特点是
大洲公司超标排污导致河流污染,公益环保组织甲向A市中级法院提起公益诉讼,请求判令大洲公司停止侵害并赔偿损失。法院受理后,在公告期间,公益环保组织乙也向A市中级法院提起公益诉讼,请求判令大洲公司停止侵害、赔偿损失和赔礼道歉。公益案件审理终结后,渔民梁某以大洲
下列关于各类债券的风险和收益的比较和断言,正确的是()。
A公司现销方式每年可销售产品800000件,单价1元,变动成本率为70%,固定成本为120000元,该公司尚有30%的剩余生产能力。为了扩大销售,该公司拟改用赊销政策,信用政策准备调整为“3/0,2/30,N/60”。有关部门预测,年销售量可增至10000
下列属于共同违反治安管理行为的是()。
在我国社会主义建设时期,爱国统一战线的性质是()(2008年综合课单选第16题)
It’smyfirstwritinginthenewclass.IafraidImay76.______makelotsofmistake.Butwithoutpractice,Icannever
Marketing:theimportancetoacompanyofresearchingconsumertastesandtrends
最新回复
(
0
)