首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Of all the areas of learning, the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought
Of all the areas of learning, the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought
admin
2011-01-04
65
问题
Of all the areas of learning, the most important is the development of attitudes. Emotional reactions as well as logical thought processes affect the behavior of most people.
"The burnt child fears the fire" is one instance: another is the rise of dictators like Hitler. Both these examples also point out the fact that attitudes stem from experience. In the one case the experience was direct and impressive: in the other it was indirect and accumulative. The Nazis were filled largely with the speeches they heard and the books they read.
The classroom teacher in the elementary school is in a strategic position to influence attitudes. This true partly because children acquire attitudes from those adults whose words they respect.
Another reason, it is true that pupils often study somewhat deeply a subject in school that has only been touched upon at home or has possibly never occurred to them before. To a child who had previously acquired little knowledge of Mexico, his teacher’s method of handling such a unit would greatly affect his attitude toward Mexicans.
The media which the teacher can develop healthy attitudes are innumerable. Social studies(with special reference to races, beliefs and nationalities), science matters of health and safety, the very atmosphere of the classroom, these are a few of the fertile fields for the education of proper emotional reactions.
However, when children come to school with undesirable attitudes, it is unwise for the teacher to attempt to change their feelings by scolding them. She can achieve the proper effect by helping them obtain constructive experiences.
To illustrate, first grade pupils’ afraid of policemen will properly alter their attitudes after a classroom chat with the neighborhood officer in which he explains how he protects them. In the same way, a class of older children can develop attitudes through discussion, research, outside reading and all day trips.
Finally, a teacher must constantly evaluate her oven attitudes, because her influence can be harmful if she has personal prejudices. This is especially true in respect to controversial issues and questions on which children should be encouraged to reach their own decisions as a result of objective analysis of the facts.
A statement NOT made or implied in the passage is that______.
选项
A、worthwhile attitudes may be developed in practically every subject area
B、a child can develop in the classroom an attitude about the importance of brushing his teeth
C、attitudes cannot easily be changed by rewards and lectures
D、the attitudes of elementary school aged children are influenced primarily by the way they were treated
答案
A
解析
推断题,注意题中的NOT。文章指出,教师可以帮助学生在某些领域培养观念,但并未说所有的领域,A过于绝对,所以选A。文中第四段提及老师可以影响的媒介很多,其中包括“science matters of health and safety”,因此B项结论可以得出。文中第二段提到“attitudes stem from experience”,因此推断其不会轻易被奖品和讲座改变。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FgHO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentdevelop【C1】______andsocialindividuality.TheAm
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentdevelop【C1】______andsocialindividuality.TheAm
(浙江大学2010年试题)ThecharacterofEuropeaneducationdemandsthatthestudentdevelop【C1】______andsocialindividuality.TheAm
Theideologicalmake-upoftheunionsisnow______differentfromwhatithadbeen.(四川大学2010年试题)
Traditionalfairytalesarebeingditchedbyparentsbecausetheyaretoo______fortheiryoungchildren,astudyfound.(北京大学201
(四川大学2010年试题)Youprobablyknowthatit’sbetterforbothyouandtheenvironmentifyoubuyanorganictomatoinsteadofon
(中国矿业大学2013年试题)AlthoughmanypeoplespeakEnglish,theydon’tpronounceitorspellthewordtheyusethesameway.TheUnit
(中国矿业大学2013年试题)AlthoughmanypeoplespeakEnglish,theydon’tpronounceitorspellthewordtheyusethesameway.TheUnit
Helivedina______house,andforthisreasonhewaseasilyacceptedintohismoney-worshipingsociety.
Dinnerwillbeready______,butwestillhavetimeforadrink.
随机试题
求由曲线y=x2与x=2,y=0所围成图形分别绕x轴,y轴旋转一周所生成的旋转体的体积.
产后“三急”是指()
关联方关系存在形式中的关系密切的家庭成员包括父母,配偶,兄弟,姐妹和子女。()
幼儿教师在教授动作示范时往往采用“镜面示范”,原因是()。
2019年6月12日,李克强总理主持召开国务院常务会议,会议指出,以企业为主体,拓展多元化国际市场。有利于促进外贸稳中提质和经济平稳运行。()
A、27B、8C、21D、18D此题答案为D。每行前两个数字之差除以3等于第三个数。(63-9)÷3=(18)。
由元素序列(27,16,75,38,51)构造平衡二叉树,则首次出现的最小不平衡子树的根(即离插入结点最近且平衡因子的绝对值为2的结点)是()。
桌球就是台球。几乎所有人都知道丁俊晖是台球高手,但很少有人知道丁俊晖是桌球高手。以下哪项陈述能最有效地解决上文中的不一致之处?
Newresearchontechnologyandpublicpolicyfocusesonhowseemingly(i)____designfeatures,generallyoverlookedinmostanal
A、SportsintheUnitedStates.B、ThemostpopularsportsintheUnitedSports.C、ThreepopularsportsintheUnitedStates.D、Sp
最新回复
(
0
)