首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Kentish Town Road is a boring high street in north London. It contains pound shops, hairdressers and some old hardware stores. U
Kentish Town Road is a boring high street in north London. It contains pound shops, hairdressers and some old hardware stores. U
admin
2016-03-08
25
问题
Kentish Town Road is a boring high street in north London. It contains pound shops, hairdressers and some old hardware stores. Unlike Camden Town to the south, full of bars and tattoo(纹身)clubs, Hampstead to the west, with its pubs and clothing shops, little seems to have changed on the street for the past three decades.
One explanation is that, in common with other parts of London, Kentish Town has lots of social housing, as well as costly Victorian terraces(排屋). Camden Council, the local authority, is building even more in the town. This helps cheaper shops survive, suggests Tony Travers of the London School of Economics: council renters are less likely to drive and so rely more on local outlets. And the sheer volume of car and lorry traffic on the busy high street, which is a main road into the city, might block shoppers from visiting and fashionable businesses from setting up in the area.
Population structure plays a part, too. Fully 72% of the population of Kentish Town is white, including a good number of Irish residents—higher than the proportion in London as a whole, at 60% . Unlike the high streets around Peckham and Berixton in south London, which cater for African shoppers who may travel far to reach them, few specialist shops draw people to Kentish Town. " We’re not a destination high street. " sighs one local trader.
Strong opposition of the local residents accounts for part of the reason. Lots of civic groups are active in the area, campaigning against new licenses and the like, says Dan Carrier of the Camden New Journal, a newspaper. A local business association is also good at complaining. Partly because of this, a big supermarket has not yet opened on the high street—though Lidl, a discounter, will set up shop this year.
Soaring house prices in the area might be another brake on the change. Wealthy family buyers mean that some houses once split into flats have been turned back into homes, says Mr. Carrier. The result is fewer shoppers on the high street. Wealthy residents are more likely to get their groceries online or drive to bigger stores. And most will go out to the West End rather than a local restaurant.
Which is the reason for the survival of cheaper shops on Kentish Town Road?
选项
A、Social housing provides opportunities for cheaper shops.
B、Victorian Terraces help the survival of cheaper shops.
C、The tourists make up the mainstream consumers of the shops.
D、Car drivers consume in the shops when the road is blocked.
答案
A
解析
事实细节题。由定位段可知,肯特镇有两种类型的房屋:社会住房和维多利亚式排屋。根据上下文的语义关系,第三句主语this应该指代前文中的social housing,而不是复数名词terraces,因此有助于低价店铺生存的是社会住房,而不是维多利亚式排屋;第三句冒号后的内容,也进一步说明议会租户不大可能开车去购物,所以更多的还是依赖于当地商铺,这些都给低价店铺提供了更多的机会,故A)为答案。B)项意思恰恰与A)相反,故排除;C)“游客构成了这些商店的主流消费者”,该段最后一句提到汽车总量和货车流量可能遏制了顾客对商店的光顾,C)表述与此不符,故排除;D)“当道路拥堵的时候,汽车司机会在这些店里消费”与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Fme7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Helikedtoshowoffinclass.B、Hewasthefirstpersonshemetatschool.C、Hehadafunnyface.D、Hewaslateforschoolon
A、ProfessorJohnson’slectureisboringbutcrucial.B、It’snotnecessaryforthemantoattendthelecture.C、Professor’slectu
DoesElectronicEquipmentPromoteEducation?1.很多大学投入大量的财力为教室添置电子设备2.有人赞同使用电子设备辅助教学,有人认为回到粉笔时代更有助于课堂教学3.我的看法
TherehavebeenalotofreportsthatboysareintroubleinAmericaneducation.Somepeoplesay【B1】______toimproveeducationf
TherehavebeenalotofreportsthatboysareintroubleinAmericaneducation.Somepeoplesay【B1】______toimproveeducationf
TherehavebeenalotofreportsthatboysareintroubleinAmericaneducation.Somepeoplesay【B1】______toimproveeducationf
Musicinhighereducation:whatisitworth?A)Musichasfounditselfincreasinglycentralinthesubjectcontroversysurroundin
Musicinhighereducation:whatisitworth?A)Musichasfounditselfincreasinglycentralinthesubjectcontroversysurroundin
Lookingforanewweightlossplan?Trylivingontopofamountain.Mountainaircontainslessoxygenthanairatloweraltitud
Lookingforanewweightlossplan?Trylivingontopofamountain.Mountainaircontainslessoxygenthanairatloweraltitud
随机试题
下列关于权力导向型企业的说法中,不正确的是()。
国家工作人员挪用救灾款归个人使用的,()。
试述水土流失的预防措施。
合同磋商的内容。
会计人员每年接受培训的时间,累计不少于()
男性,30岁,左小腿上段有一窦道,反复流脓,排碎骨块12年,近半个月发热,伤口红肿流脓,X线片显示:左胫骨上段增粗,见死骨,其周围有新生骨。在应用抗生素的同时给予
咳铁锈色痰最常见的疾病是
房地产企业是吸纳金融机构信贷资金最多的行业。()
设f(χ,y)=(1)f(χ,y)在点(0,0)处是否连续?(2)f(χ,y)在点(0,0)处是否可微?
Whattimeisitnow?
最新回复
(
0
)