首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
We know that many animals do not stay in one place. Birds, fish and other animals move from one place to another at a certain ti
We know that many animals do not stay in one place. Birds, fish and other animals move from one place to another at a certain ti
admin
2017-03-01
61
问题
We know that many animals do not stay in one place. Birds, fish and other animals move from one place to another at a certain time. They move for different reasons; most of them move to find food more easily, but others move to get away from places that are too crowded.
When cold weather comes, many birds move to warmer places to find food. Some fishes give birth in warm water and move to cold water to feed. The most famous migration (迁移) is probably the migration of the fish, which is called "salmon". This fish is born in fresh water but it travels many miles to salt water. There it spends its life. When it is cold, it returns to its birthplace in fresh water. Then it gives birth and dies there. In northern Europe, there is a kind of mouse. They leave their mountain homes when they become too crowded. They move down to the low land. Sometimes they move to the seaside and many of them are killed when they fall into the sea.
Recently, scientists have studied the migration of a kind of lobster (龙虾). Every year, when the season of the bad weather arrives, the lobsters get into a long line and start to walk across the floor of the ocean. Nobody knows why they do this, and nobody knows where they go.
So, sometimes we know why humans and animals move from one place to another, but at other times we don’t. Maybe living things just like to travel.
The passage is mainly about______.
选项
A、living things on the move
B、the most famous migration
C、mice in northern Europe
D、migrating of lobsters
答案
A
解析
主旨大意题。文章一开头就点出主题“we know that many animals do not stay in one place.”接下来对动物的迁徙进行了描述和分析,由此可以判断,文章的标题应选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FoXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Howmuchlivingspacedoesapersonneed?Whathappenswhenhisspacerequirementsarenotadequatelymet?Sociologistsandpsyc
A.Thegirldecidedtotravelabroadonherowndespitethestrongoppositionofherparents.B.Itissaidthatthosewhoares
Itwasessentialthattheapplicationforms______backbeforethedeadline.
Mostepisodesofabsent-mindedness-forgettingwhereyouleftsomethingorwonderingwhyyoujustenteredaroom—arecausedbya
Formanyyears,scientistscouldn’tfigureouthowatomsandmolecules(分子)ontheEarthcombinedtomakelivingthings.Plants,f
______yourcomingtoseeme,Iwouldhavebeenverylonely.
Yououghttohavehelpedhim,______?
PlayingorganizedsportsissuchacommonexperienceintheUnitedStatesthatmanychildrenandteenagerstakethemforgranted
______,theworkerscontinuedtheirworkintheopenair.
The_______workcontinuedformore!hanaweekbuttherewasstillnosignofthemissingboy.
随机试题
腕部尺神经损伤的临床表现
图中红框内所示车辆可以怎样行驶?
下列属医护人员手上常住细菌的是
我国商务部应中国新闻纸产业100家企业代表的申请,对原产甲、乙、丙三国的新闻纸展开反倾销调查,经过调查做出最终裁定,对原产于该三国的新闻纸征收反倾销税,期限为4年。下列表述不正确的是哪项?()
电线或电缆在金属线槽内不宜有接头。但在易于检查的场所,可允许在线槽内有分支接头,电线、电缆和分支接头的总截面(包括外护层)不应超过该点线槽内截面的()。
教育史上最早出现的教学组织形式是()。
决定教育发展的规模和速度的是
你怎么理解“疑罪从无”?
住民代表が抗議に赴いたが、役所は____相手にしてくれない。
MembershipintheUnitedNationsisopentoallpeace-lovingstateswhichacceptthe______oftheCharter.
最新回复
(
0
)