首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Humans may not have landed on Mars (火星) just yet, but that isn’t stopping a European company from devising a plan to send four p
Humans may not have landed on Mars (火星) just yet, but that isn’t stopping a European company from devising a plan to send four p
admin
2018-08-14
52
问题
Humans may not have landed on Mars (火星) just yet, but that isn’t stopping a European company from devising a plan to send four people to the Red Planet within the next few years. (78)
This project, called Mars One, aims to send a small group of people to Mars in 2022
and eventually establish a permanent colony on the planet.
"Everything we need to go to Mars exists," said Mars One co-founder Bas Lansdorp in March 2014. "We have the rockets to send people to Mars, the equipment to land on Mars, the robots to prepare the setdement for humans. For a one-way mission, all the technology exists. " Yet the four astronauts (宇航员) chosen for the trip will be stuck on Mars—forever. And despite Mars One’s thorough planning, there are a number of challenges that may prevent the mission from ever taking place. (79)
The biggest road block could be the mission’s huge cost
( $ 6 billion). However, Lansdorp is confident that Mars One will be able to fund the project by selling the broadcast rights for the mission and subsequent experiences living on the planet.
Those broadcast rights will also play a part in helping to select the people who will be sent to. Lansdorp said the company will hold a selection process similar to a reality show. Lansdorp is expecting at least 1 million applications from people around the world. In addition to the cost, several other potential problems could inhibit (阻止) the mission to Mars.
" It’s even more challenging to send people there with life support, with food, with air, with all the other things like books, entertainment, means of communication and of providing for their own resources for a long stay on Mars," said Adam Baker—senior lecturer in space engineering at Kingston University in London. "The sheer size of the rockets you’d need to do this would be absolutely colossal. "
According to the passage, all the following statements are TRUE EXCEPT that______.
选项
A、a competition process will be held to select the four astronauts
B、the cost of Mars One could go as much as $ 6 billion
C、if it goes as planned, we could expect to watch Mars One on TV
D、the four astronauts could return to Earth after a few years’ stay on Mars
答案
D
解析
文中第二段提到这是一个“0ne-way trip"也就是单程旅行,所以他们不能回来。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FpCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Nowadaysmostpeopledecidequiteearlywhatkindofworktheywoulddo.WhenIwasatschool,wehadtochoose【C1】______whenwe
ChildrendonothaveenoughexperiencetorealizethatTVshowspresentanunrealworld;thatTVadvertisementslietosellprod
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystriestodoaslittleaspossibleandtogetasmuch(
HespokesoquicklythatIdidn’t______whathesaid.
Televisionhaschangedthelifestyleofpeopleineveryindustrializedcountryintheworld.IntheUnitedStates,wheresociol
Thepassengers(saw)thethief(stole)(onthebus),butthey(didn’tsay)anything.
—Hewasnearlydrownedonce.—Whenwas______?—______wasin1998whenhewasinmiddleschool.
Thesebooksaredesignedto______children.
Theuniversityisveryunlikelytorecruitanystudentwhofailstomeetthe______foradmission.
ChokweSelassieisonamissiontohelpdriversavoidpotholes(路面坑洼).Theeighth-graderwasinspiredtokickoffhismissionon
随机试题
下列关于条件反射的描述,正确的是
患者,男,为原发性肝癌患者,某日突然出现腹部剧痛及腹膜刺激征,首先应考虑()
营业地在我国的甲公司向营业地在英国的乙公司订购电脑2000台。合同规定,电脑价格为每台600美元CIF上海,2004年7月2日纽约港装货,合同未约定法律适用问题。货物于2004年7月2日装船,但是外包装有破损。乙公司向船公司出具了货物品质的保函。船长应乙公
小明思维灵活,行动敏捷,适应性强,但是缺2_i耐心和毅力,稳定性差,见异思迁,小明的气质类型是()。
回避批评,缺点就会在_________中变成问题;拒绝批评,问题就会在延时误事中变成难题;压制批评,难题就会在_________中变成老大难题。填入画横线部分最恰当的一项是:
为什么地球、太阳等亿万个星球,亿万年来能在宇宙间相安无事地运行而不发生冲撞呢?为什么人与人之间,经常会发生磕磕碰碰的事呢?人文专家告诉我们,地球、太阳等亿万个星球都运行在自己的轨迹上,都走在自己的路上,而我们人类却非如此,有的人见别人的路好走,就想去走别人
法在执行社会公共事务上的作用具体表现是()。
下列关于Winmail邮件服务器配置、使用与管理的描述中,正确的是()。
Oneoftheimportantpropertiesofascientifictheoryisitsabilityto_____furtherresearchandfurtherthinkingaboutaparti
A、Callafriend.B、Takeataxi.C、Workonhiscar.D、Walktowork.B信息明示题。男士问没有车他怎么去上班,女士建议说:“何不叫辆计程车呢?”所以B“坐计程车”是正确答案。A“给朋友打电话
最新回复
(
0
)