首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the 1950s, the pioneers of artificial intelligence(AI)predicted that, by the end of this century , computers would be convers
In the 1950s, the pioneers of artificial intelligence(AI)predicted that, by the end of this century , computers would be convers
admin
2018-07-30
43
问题
In the 1950s, the pioneers of artificial intelligence(AI)predicted that, by the end of this century , computers would be conversing with us at work and robots would be performing our housework. But as useful as computers are, they’re nowhere close to achieving anything remotely resembling these early aspirations for human like behavior. Never mind something as complex as conversation : the most powerful computers struggle to reliably recognize the shape of an object, the most elementary of tasks for a ten-month-old kid.
A growing group of AI researchers think they know where the field went wrong. The problem, the scientists say, is that AI has been trying to separate the highest, most abstract levels of thought, like language and mathematics, and to duplicate them with logical, step-by-step programs. A new movement in AI, on the other hand, takes a closer look at the more roundabout way in which naturally came up with intelligence. Many of these researchers study evolution and natural adaptation instead of formal logic and conventional computer programs. Rather than digital computers and transistors, some want to work with brain cells and proteins. The results of these early efforts are as promising as they are peculiar, and the new nature-based AI movement is slowly but surely moving to the forefront of the field.
Imitating the brain’s neural(神经的)network is a huge step in the right direction, says computer scientist and biophysicist Michael Conrad, but it still misses an important aspect of natural intelligence. "People tend to treat the brain as if it were made up of color-coded transistors" , he explains, "but it’s not simply a clever network of switches. There are lots of important things going on inside the brain cells themselves. " Specifically, Conrad believes that many of the brain’s capabilities stem from the pattern recognition proficiency of the individual molecules that make up each brain cell. The best way to build and artificially intelligent device, he claims, would be to build it around the same sort of molecular skills.
Right now, the option that conventional computers and software are fundamentally incapable of matching the processes that take place in the brain remains controversial. But if it proves true, then the efforts of Conrad and his fellow AI rebels could turn out to be the only game in town.
Which of the following is closest in meaning to the phrase "the only game in town"(Line 3, Para. 4)?
选项
A、The only approach to building an artificially intelligent computer.
B、The only way for them to win a prize in artificial intelligence research.
C、The only area worth studying in computer science.
D、The only game they would like to play in town.
答案
A
解析
阅读中词语的理解也不能脱离短文主题:game一词有游戏、竞赛方法规则、策略、计谋、方针对行动步骤等多种释义,D是短语的简单改写,不可能作为答案;B重点在获奖也与短文内容相差甚远,也应排除。容易混淆的是选项C,只是C侧重研究领域,即范围,而本文主题讨论研究方法,即途径。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FqRd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Clothesplayacriticalpartintheconclusionswereachbyprovidingcluestowhopeopleare,whotheyarenot,andwhotheywo
StandardEnglishisthevarietyofEnglishwhichisusuallyusedinprintandwhichisnormallytaughtinschoolsandtonon-nat
In1637theFrenchphilosopher-mathematicianReneDescartespredictedthatitwouldneverbepossibletomakeamachinethatthi
On5thDecember,1945;fivebombersfromaUnitedStatesNavalAirStationleftFortLauderdale,Florida,onaroutinetraining
On5thDecember,1945;fivebombersfromaUnitedStatesNavalAirStationleftFortLauderdale,Florida,onaroutinetraining
Sincethe【21】______oftheNationalEnvironmentalPoliciesActin1969,theUnitedStatesCongress,legislatureatthefede
WhichoneofthefollowingisnotmentionedbyKerry?
WhichofthefollowingistrueabouttheInternetaccordingtothetalk?
Whenwillshowersreachsouth-westEnglandandthesoutherncoastofWales?
Aformertownhallworkermadelegalhistorylastweekwhenshewasawarded67,000poundsforstressbroughtonbyherwork.The
随机试题
某一在我国A城履行的港口作业合同约定发生纠纷向我国S仲裁机构申请仲裁,井约定实体法适用甲国法。后来该港口作业发生纠纷,一方即向s仲裁机构申请仲裁,并申请对另一方进行财产保全。对此,下面说法正确的是:
回答沥青软化点测定的试验步骤。
下列不属于政策性银行的是()。
一般资料:求助者,女性,27岁,未婚,某公司职员。案例介绍:求助者的父亲多年前因病去世,母亲辛苦地把她抚养成人,母女感情很好。一年前母亲突发脑血管意外,经治疗保住了生命,目前瘫痪在床,语言功能也受到严重影响。求助者一直精心照顾母亲,尽管辛苦,但毫无
科学家对2012年5月6日晚“超级月亮”现身于夜空的天文现象进行了准确的预报和大量的观察研究,这一事实不能表明的是()。
A、1B、2C、3D、4B
从所给四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
党的十一届三中全会开启的农村改革,将承包经营权从农村土地所有权中分离,大大提高了生产效率。党的十八届三中全会启动的新一轮改革,将经营权从承包经营权中分离,赋予经营权以抵押担保权能。对此,下列有关说法不正确的是()。
驻藏大臣
【B1】【B3】
最新回复
(
0
)