首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
1. 双休日给大学学生带来许多好处; 2. 双休日也给大学学生带来许多好处; 3. 你打算如何度过双休日 On the Two-day Weekend
1. 双休日给大学学生带来许多好处; 2. 双休日也给大学学生带来许多好处; 3. 你打算如何度过双休日 On the Two-day Weekend
admin
2010-02-05
34
问题
1. 双休日给大学学生带来许多好处;
2. 双休日也给大学学生带来许多好处;
3. 你打算如何度过双休日
On the Two-day Weekend
选项
答案
On the Two-day Weekend The two-day weekend has brought about many advantages to colleges and universities. Most importantly, it has lightened the burden on students. It provides students, for example, with much leisure time and enables them to play on the background or take part in recreational activities. Entertainment brings them new energy, so they welcome it vigorously. However, the two-day weekend may possibly cause problems For instance, some students don’t know how to play their activities so that they can relax. After two days of attentive study they are too tired to concentrate their attention on Monday’s class. In my opinion, I’ll not spend my weekend that way. On the other hand, I should make sure that I have enough time for relaxation and entertainment. On the other band, I should set aside time to review and preview my lessons. I’m confident that I can make the best use of this precious time.
解析
文章根据作文的要求可以分成三步来写。第一部分紧扣提示阐明双休日给大学学生带来许多好处的种种现象和例子,可以用举例的方法来做。第二部分讲双休日也给大学学生带来许多坏处;也可以用举例的方法来做。第三部分讲自己打算如何度过双休日。可以用“on the one hand...on the other hand...”结构来完成行文,同时也可表明自己的信心。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FqqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Hereyougo.B、Ofcoursenot.C、Notnow.D、Verygood.D考查“Whatdoyouthinkof…”询问看法的表达。此句句意为“你觉得约翰昨天的报告如何?”D项Verygood(非常棒)是肯
NoticeOverthepastmonththePersonnelOfficehasreceivednumerouscallsabouttheapprovalprocessforusingthenew"fl
Holdthemoneyinyourbankaccount________youuseitforcollegecourses.
A—AssembleJ—MembershipB—CustomersatisfactionK—PlaceorderC—DeferpaymentL—ReceiptD—Deli
Whatisthecourseinthispassageabout?Togetinformationrelatedtoyourstudy,you’dbetterpaycloseattentionto______.
Inthefirstparagraph,thewritertriestotellusthatpeopleAccordingtothewriter,therightwaytoargueisto______.
Melbourne,withapopulationofover3.5million,isthesecondlargestcityinAustralia.Itisclean,safe,dynamicandexciti
WheredidTimfirstwork?Hefirstworked______.Whydoesheworkmuchharderthanhedidintheofficeorinthefactory?Be
Whydidgrandfatherlookupset?Because______________.
Thefollowingaretheconditionsofcancellationandterminationofthecontract.1.Bothpartiesshouldabidebythecontra
随机试题
在Word2003编辑状态下,可以利用“文件”菜单中的“()”来设置每页的行数和每行字符数。
如果为当前演示文稿做旁白,需要选择“幻灯片放映”选项卡的“录制幻灯片演示”命令。()
大面积烧伤早期发生的休克多为()
A、散发B、暴发C、流行D、大流行E、大暴发在一个局部地区或集体单位中,短时间内突然有很多相同的患者出现。这些人多有相同的传染源或传播途径。大多数患者常同时出现在该病的最长潜伏期内
下列选项哪些行为属于操纵证券交易价格的行为()。
如果用一个圆来表示词语所指称的对象,则以下哪项中三个词语之间的关系符合下图?()
进入2012年以来,一些企业开始审慎评估之前的并购效果以及新的并购机会,海外并购开始趋于理性化、审慎化。2005年中国企业海外并购事件开始发生,2008年并购进入活跃阶段。从有关资料了解到,2005-2012年,中国企业完成的196件海外并购事件
民主与法治之间的矛盾是
Hewasacceptedasa(n)______memberofstaffafterthreemonth’sprobation.
Itisnotthe"somedayIwillwinthelottery"kindofdaydream,butthekindthattapsintothehiddenpartofyourbrain.That
最新回复
(
0
)