首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) There was a woman who was beautiful, who started with all the advantages, yet she had no luck. She married for love, and the
(1) There was a woman who was beautiful, who started with all the advantages, yet she had no luck. She married for love, and the
admin
2018-05-14
98
问题
(1) There was a woman who was beautiful, who started with all the advantages, yet she had no luck. She married for love, and the love turned to dust. She had bonny children, yet she felt they had been thrust upon her, and she could not love them. They looked at her coldly, as if they were finding fault with her. And hurriedly she felt she must cover up some fault in herself. Yet what it was that she must cover up she never knew. Nevertheless, when her children were present, she always felt the centre of her heart go hard. This troubled her, and in her manner she was all the more gentle and anxious for her children, as if she loved them very much. Only she herself knew that at the centre of her heart was a hard little place that could not feel love. No, not for anybody. Everybody else said of her: "She is such a good mother. She adores her children. " Only she herself, and her children themselves, knew it was not so. They read it in each other’s eyes.
(2) There were a boy and two little girls. They lived in a pleasant house, with a garden, and they had discreet servants, and felt themselves superior to anyone in the neighbourhood.
(3) Although they lived in style, they felt always an anxiety in the house. There was never enough money. The mother had a small income, and the father had a small income, but not nearly enough for the social position which they had to keep up. The father went into town to some office. But though he had good prospects, these prospects never materialised. There was always the grinding sense of the shortage of money, though the style was always kept up.
(4) At last the mother said; "I will see if I can’t make something. " But she did not know where to begin. She racked her brains, and tried this thing and the other, but could not find anything successful. The failure made deep lines come into her face. Her children were growing up, they would have to go to school. There must be more money. There must be more money. The father, who was always very handsome and expensive in his tastesj, seemed as if he never would be able to do anything worth doing. And the mother, who had a great belief in herself, did not succeed any better, and her tastes were just as expensive.
(5) And so the house came to be haunted by the unspoken phrase: There must be more money! There must be more money! The children could hear it all the time though nobody said it aloud. They heard it at Christmas, when the expensive and splendid toys filled the nursery. Behind the shining modern rocking-horse, behind the smart doll’s house, a voice would start whispering: "There must be more money! There must be more money!" And the children would stop playing, to listen for a moment. They would look into each other’s eyes, to see if they had all heard. And each one saw in the eyes of the other two that they too had heard. "There must be more money! There must be more money!"
(6) It came whispering from the springs of the still-swaying rocking-horse, and even the horse, bending his wooden, champing head, heard it. The big doll, sitting so pink and smirking in her new pram, could hear it quite plainly, and seemed to be smirking all the more self-consciously because of it. The foolish puppy, too, that took the place of the teddy-bear, he was looking so extraordinarily foolish for no other reason but that he heard the secret whisper all over the house: " There must be more money!"
(7) Yet nobody ever said it aloud. The whisper was everywhere, and therefore no one spoke it. Just as no one ever says: " We are breathing!" in spite of the fact that breath is coming and going all the time.
(8) "Mother," said the boy Paul one day, "Why don’t we keep a car of our own? Why do we always use uncle’s, or else a taxi?"
(9) "Because we’re the poor members of the family," said the mother.
(10) "But why are we, Mother?"
(11) "Well—I suppose," she said slowly and bitterly, "it’s because your father has no luck. "
(12) The boy was silent for some time.
(13) "Is luck money, mother?" he asked, rather timidly.
What does the author want to imply by saying "We are breathing!" in Para.7?
选项
A、The fact that the family needs more money is quite obvious.
B、The fact that everyone needs to breathe is quite obvious.
C、The fact that the family needs a car is quite obvious.
D、The fact that the family lacks luck is quite obvious.
答案
A
解析
语义题。原文第七段讲道,这一私语没有人大声说出来,却到处存在,就像没有人说“我们在呼吸”,而我们却无时无刻不在呼吸。这里提到呼吸,显然是为了表明这一私语无处不在,无需明说。而这一私语在上一段最后一句讲得很清楚,即“There must be more money!”,因此作者用呼吸这一事实来类比这家人需要更多钱的事实不言而喻,故[A]为答案。[B]为字面意思,而文中为类比,故排除;[C]和[D]都是母亲与孩子谈话中涉及的内容,与这句话无关,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/FyxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
GoodWritingEducatorsinEnglish-speakingcountrieshavedevelopedasetofbasiccharacteristicsofgoodEnglishwriting—u
PreparingforTestsI.Preparingfortests—Tounderstandthe【T1】oftests【T1】______—Thecommonsenserequiredforbothaphysic
TheAudienceofWritingItisaveryimportantconceptforwriting.Youneedtoanalyzeyouraudienceintermsofthefollo
SunbedIntheUK,acountryknownforitsbadweatherandlackofsunshine,/thereappearstobeaneverincreasingnumber
TeaDrinkinginDifferentCulturesAllaroundtheworld,peopledrinktea./Butteadoesnotmeanthesamethingtoeveryon
Thespeakerfeelsthatmanyphotographsaremoreactualthanpaintingsbecause
Shestartedtakingmoneyfromheremployer,inthemistaken______thatshewouldnotbediscovered.
TheheadquartersofthistextilecompanyisinLondonwhileits20______companiesarelocatedindifferentpartsoftheworld.
(1)Becauseofcomputersandcabletelevision,themembersoftheaudiencewillsoonbemorethanwatchers.Theywillbeableto
Aninsuranceagentcalledmethismorning.Thisparticularagentwantedtodiscussmyautomobilecoverage,butthenextagentto
随机试题
仓库所配备的计量器具应经济合理、(),并保证其使用的准确性、可靠性和安全性。
小儿肥胖症的护理问题有()
某热处理工艺能够消除应力、细化组织、改善切削加工性能,且也可作为淬火前的预热处理和某些结构件的最终热处理,该工艺为()。
财务报表中的附注的作用有()。
甲公司拟投资进入飞机制造业。甲公司目前的产权比率为0.5,进入飞机制造业后仍维持该目标结构。在该目标资本结构下,税前债务资本成本为6%。飞机制造业的代表企业是乙公司,其资本结构为资产负债率50%,权益的B值为1.5。已知无风险利率为5%,市场风险溢价为3%
ABC会计事务所连续多年审计D集团财务报表。集团项目合伙人在考虑是否继续审计D集团2014年财务报表时,如果认为由于集团管理层施加的限制,使集团项目组不能获取充分、适当的审计证据,由此产生的影响可能导致对集团财务报表发表无法表示意见,集团项目合伙人应当采取
教室布置有哪几种方式?请简要叙述一下各自的特点。
××省人民政府:贵省《关于申请将××市列为国家历史文化名城的请示》(×××[2009]101号)收悉。现批复如下:一、同意将××省××市列为国家历史文化名城。××市历史悠久,地位独特,历史遗存丰富,城市传统格局保存较好,城市建设特色突出。二、贵省及
和表格相比,层的优势在于()。
A.enhanceB.equivalentC.idealD.probablyE.muchF.shortageG.certainlyH.calluponI.habituallyJ.callinK.
最新回复
(
0
)