首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
A Long-Expected Party ① When Mr. Bilbo Baggins of Bag End announced that he would shortly be celebrating his eleventy-first
A Long-Expected Party ① When Mr. Bilbo Baggins of Bag End announced that he would shortly be celebrating his eleventy-first
admin
2022-07-15
32
问题
A Long-Expected Party
① When Mr. Bilbo Baggins of Bag End announced that he would shortly be celebrating his eleventy-first birthday with a party of special magnificence, there was much talk and excitement in Hobbiton.
② Bilbo was very rich and very peculiar, and had been the wonder of the Shire for sixty years, ever since his remarkable disappearance and unexpected return. The riches he had brought back from his travels had now become a local legend, and it was popularly believed, whatever the old folk might say, that the Hill at Bag End was full of tunnels stuffed with treasure. And if that was not enough for fame, there was also his prolonged vigour to marvel at.
③ Time wore on, but it seemed to have little effect on Mr. Baggins. At ninety he was much the same as at fifty. At ninety-nine they began to call him well-preserved, but unchanged would have been nearer the mark. There were some that shook their heads and thought this was too much of a good thing; it seemed unfair that anyone should possess (apparently) perpetual youth as well as (reputedly) inexhaustible wealth. "It will have to be paid for, " they said. "It isn’ t natural, and trouble will come of it! "
④ But so far trouble had not come; and as Mr. Baggins was generous with his money, most people were willing to forgive him his oddities and his good fortune. He remained on visiting terms with his relatives (except, of course, the Sackville-Bagginses) , and he had many devoted admirers among the hobbits of poor and unimportant families. But he had no close friends, until some of his younger cousins began to grow up.
⑤ The eldest of these, and Bilbo’ s favourite, was young Frodo Baggins. When Bilbo was ninety-nine, he adopted Frodo as his heir, and brought him to live at Bag End; and the hopes of the Sackville-Bagginses were finally dashed. Bilbo and Frodo happened to have the same birthday, September 22nd. "You had better come and live here, Frodo my lad, "said Bilbo one day, "and then we can celebrate our birthday-parties comfortably together. " At that time Frodo was still in his twenties, as the hobbits called the irresponsible twenties between childhood and coming of age at thirty-three.
Task 1
A. Mr. Bilbo Baggins and His Heir Frodo
B. Mr. Bilbo Baggins Going to Hold a Birthday Party
C. Mr. Bilbo Baggins’ s Oddities
D. Mr. Bilbo Baggins’ s Generosity
E. A Local Legend
F. Mr. Bilbo Baggins’ s Social Relations
Paragraph ⑤______
选项
答案
A
解析
最后一段开头作者提出Frodo Baggins这个人物,他是Bilbo的继承人,接下来就讲了Frodo与Bilbo之间的关系。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/G1jR777K
本试题收录于:
英语(一)题库公共课分类
0
英语(一)
公共课
相关试题推荐
ShoppingandHealthManypeoplebelievethatshopping(shop)isabadhabit.However,arecentTimemagazinesuggeststhatth
WorkinginGermanyJuanMoralesis19yearsold.HehaslefthisparentswholiveonasmallfarminSpain.Henowworksina
TheStateFlowerofAlaskaAlaskaisknown(know)asastatethatproduceswildanimalsaswellaskind-heartedpeople.Thes
TheStateFlowerofAlaskaAlaskaisknown(know)asastatethatproduceswildanimalsaswellaskind-heartedpeople.Thes
MyWorstTravelExperienceLastyearmyparentsdecidedtotakemetoacowboyranch(牧场)forourvacation.Iwashappyand【W
MyWorstTravelExperienceLastyearmyparentsdecidedtotakemetoacowboyranch(牧场)forourvacation.Iwashappyand【W
CelebratingHistoryUsuallywhenpeoplecelebrate,theyarerecognizingabirthday,asportsevent,oraholiday.ButforNat
InternationalAdvertising①Internationaladvertisingentailsdisseminationofacommercialmessagetotargetaudiencesinmo
CulturalEstrangement(隔阂)betweenVisitorsandAmericansAreportconsistentlybroughtbackbyvisitorstotheUSishowfrie
TheBestPlacetoBeBornintheWorldLastyear,theEIU(EconomistIntelligenceUnit),asistercompanyoftheEconomist,
随机试题
某商业建筑,东西长100m,南北宽60m,建筑高度26m,室外消火栓设计流量为40L/s,南侧布置消防扑救面。沿该建筑南侧消防扑救面设置的室外消火栓数量,不宜少于()个。
患者因受精神刺激突发二便失禁,骨酸痿厥或遗精。其病机是患者因受精神刺激而气逆喘息,面红口赤,呕血,昏厥卒倒。其病机是
下列有抗原性的纤维蛋白溶解药是
外加剂储存时应当至少离地的高度和离墙的距离分别是()。
下列各项中,可能与“应付职工薪酬”科目贷方对应的有()。
沂源:苹果:水果
某种商品有小箱和大箱两种包装,一大箱这种商品有400件,张和王同时开始制造这种商品,制造一小箱和一大箱这种商品后,张比王多做50件。如果王此时的效率提高100%,并与张再共同制造一大箱这种商品,则王制造的总件数比张多50件。问一小箱这种商品有多少件:
下列成语及其出处的对应关系错误的是()。
Manhasbeenstoringupusefulknowledgeabouthimselfandtheuniverseattheratewhichhasbeenspiralingupwardfor10,000y
【B1】【B8】
最新回复
(
0
)