首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Facebook developed what it calls a foundational " breakthrough": software that enables machines to learn to walk like toddler
Facebook developed what it calls a foundational " breakthrough": software that enables machines to learn to walk like toddler
admin
2022-02-15
86
问题
Facebook developed what it calls a foundational " breakthrough": software that enables machines to learn to walk like toddlers. Humans are very efficient at maneuvering. As children, we figure out how to adjust our stride and cadence to trek through mud, water, and up and down hills with ease. We can do this while toting a variety of objects, either in our hands or on our backs. However, it’s tough to program robots to make instantaneous adjustments to their legs and feet to accommodate such a variety of tasks, mainly because it’s hard to train them to deal with " corner cases" , or objects and environments they have never seen before.
Advanced robot navigation could revolutionize services in a wide range of fields, such as emergency response, agriculture, autonomous driving and manufacturing. It could hold the key to more complex chore robots. But it also requires teaching machines to act in the same way humans do subconsciously, based on lived experience—something that would be potentially impossible.
Humans learn to navigate new environments by stumbling and trying again. But that’s an expensive and lengthy undertaking when applied to robots, which need to be fixed or have their code tweaked when damaged. Researchers try to avoid this by simulating new environments and adjusting robot brains accordingly.
First, researchers used simulations to train AI to respond to various environmental conditions, such as slippery ground or a sudden incline. Then, they taught a generic dog-like robot to learn from its mistakes and keep walking as far as possible despite sudden changes to its environment. They layered the two strategies, and together they " enable the robot to perform robust and adaptive locomotion without any fine tuning," Facebook says.
What this means is that AI allows them to adapt to factors in their environment without having seen them first. Rather than trying to avoid disruptions, they learn from surprises and move with them. Through the observation AI, each new leg movement is informed by previous ones. Obstacles that push against the robot’s feet or legs can reveal information about the ground around it. The AI learns from that.
The so-called Rapid Motor Adaptation software might allow companies to create cheaper automated machines that figure out how to operate at peak performance with more affordable, not as-accurate hardware. Cheaper robots are a critical step toward more advanced robots in more fields.
The core ideas of using AI to train robots are to_________.
选项
A、coach in realistic surroundings and finely tune code
B、coach in realistic surroundings and learn from feedback
C、coach in simulated surroundings and finely tune code
D、coach in simulated surroundings and learn from feedback
答案
D
解析
细节题。根据题干可定位至第四段,由第一句中used simulations to train AI可知是在虚拟环境中训练,由第二句中learn from its mistakes可知,AI会从过去的错误中学习,即从反馈中学习,故选项D正确。而第五段再次强调了这两个核心概念。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GBmZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Inrecentdecades,scientistshavebecomeincreasinglyawareoftheparttheobserver【C1】______inthescientificprocess.Inthe
TheEconomistcalculatesthataroundtheworldalmost290million15-to24-year-oldsareneitherworkingnorstudying:almosta
Iwas______abouttheexam______Icouldn’tgettosleep.
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
Seariseasaresultofglobalwarmingwouldimmediatelythreatenthatlargefractionoftheglobelivingatsealevel.Nearlyo
Muchoftheworldshouldgoonadietin2014.Morethanathirdofadults【C1】______wereestimatedtobe【C2】______orobesein20
Womenhavelongbeenmoreinnumberthanmenoncollegecampuses.Theyalsoholdmoreadvanceddegreesthantheirmale【C1】______
[A]Thesortoffaultythinkingcalledmotivatedreasoningalsoblocksoursearchfortruthbutadvancesarguments.Forinstance,
HowmanyFacebookMendsdoyouhave?Forsome,theanswercanbeasignalofsocialsuccess,andthenumbersclaimedcanbeenor
Ithasbecomeanobvioustruthbynowthatscientistsarenotmereknowledge-acquisitionmachines;theyareguidedbyemotionan
随机试题
患者,女性,24岁,口服吲哚美辛数片后觉胃部疼痛,6小时前排黑色成形便约100g。既往无胃病史。Bp90/60mmHg,P86次/分,Hb100g/L,粪便隐血(+++)。应首选的治疗是
A.抑制蛋白质合成B.刺激胰岛β细胞释放胰岛素C.促进葡萄糖分解.D.抑制糖原分解和异生E.增强胰岛素的作用甲苯磺丁脲降血糖作用是
构成“传染过程”的必备因素有
女性,52岁,有胆管结石病史,近2天来右上腹痛,体温37.8℃,2小时前突然畏寒、寒战,体温达40℃,精神紧张兴奋、口渴、面色苍白、脉搏98次/分、有力,血压110/96mmHg尿量每小时26ml为排除发生弥散性血管内凝血的可能作了多项检查,下列哪项
某企业2015年支付如下费用:合同工工资105万元,实习生工资20万元,返聘离休人员工资30万元,直接支付给劳务派遣公司用工费40万元。2015年企业计算企业所得税时允许扣除的职工工会经费限额是()万元。(2016年回忆版)
以下行为中,构成诋毁商誉行为的有()。
在()上纠正了王明右倾错误。
下列不属于我国西部大开发范围的是()。
英国石油公司在墨西哥湾的油井发生爆裂,大量原油泄漏。该公司立即并持续使用化学分散剂来分解浮油。美国众议院能源和环境委员会主席埃德.写基对化学分散剂的安全性提出了严重质疑。国家食品和药物管理局的回应是:“化学分散剂是安全的,因为没有任何报告显示这种化学品进入
在共产主义社会,“三大差别”(工业与农业、城市与乡村、脑力劳动与体力劳动的差别)必须归于消失的前提条件是
最新回复
(
0
)