首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Television was invented in 1939. In the early 1950s, it entered into our household. Since then, millions of children have grown
Television was invented in 1939. In the early 1950s, it entered into our household. Since then, millions of children have grown
admin
2020-11-14
50
问题
Television was invented in 1939. In the early 1950s, it entered into our household. Since then, millions of children have grown up in front of the TV set. Now, many people in the United States spend most of their free time watching television. It has greatly changed people’s social and personal life.
Firstly, television has transformed the way that information is transmitted. No newspaper has ever reached so many people and shown so clearly what was happening right now all over the world. Television not only gives the news instantly, it also shows it in pictures which is more powerful than words. It can be said that television has brought reality to the public.
Secondly, television has also transformed politics. With the help of television, now even people from the most remote area can follow political issues. Through television’s intensive coverage on the election issue, people get to know the different parties’ platforms, their different domestic and foreign policies. When people are better informed, they are more likely, to vote. The larger the voter turnout is, the greater political democracy will be achieved.
Good Effects of TV
Television, invented in 1939 and brought into household in the early【B1】______, has changed people’s social and personal life.
Firstly, television has transformed the way information is transmitted.
1. Compared with newspaper, TV can【B2】______more people and show what is happening.
2. By showing news【B3】______, which is more powerful than words, television brings reality to the public.
Secondly, television has also transformed politics.
1. Through television’s intensive【B4】______on the election issue, people get to know the different parties’ platforms.
2. People are more likely to vote when better informed. And political democracy will be achieved due to【B5】______.
【B3】
选项
答案
in pictures
解析
本题考查电视所带来的良好的影响,由题干By showing news和more powerful than words定位于文章第二段倒数第二句:Television not only gives the news instantly,it also shows it in pictures which is more powerful than words,因此此处填in pictures。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GC4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatisthepositionwantedintheadvertisement?_____________totheSalesManager.Whatshouldbeincludedintheapplicatio
Americanswithsmallfamiliesownasmallcaroralargeone.Ifbothparentsareworking,theyusuallyhavetwocars.Whenthe
A、Thewomanshouldnotwriteagain.B、Thewomanshouldwait.C、Thewomanshouldwriteanotherletter.D、Thewomanshouldcallhe
Wewishthatyouhadn’thadsuchalotofworktodolasteveningbecauseweknowthatyouwouldhaveenjoyedtheparty.
Therulesforwritinganabstractarealmostthesametothoseforwritingthesummaryforaninvestigationreport.Inanabstra
A—plannedeconomyI—seller’smarketB—marketeconomyJ—buyer’smarketC—WorldTradeOrganizationK—InternationalBusinessLawD—
Manfindslivingtogetherwithhisownspecies(物种)difficultenoughandlivingtogetherwithotherspeciesalmostimpossible.O
A、At8:35.B、At8:45.C、At8:00.D、At8:25.C根据女士的回答“every30minutes”,“7:30train”,“nexttrain”等关键词可计算出下一班火车是八点整,故选C。
MemoTo:AllEmployeesFrom:BerryE.Silver,PresidentDate:Oct.22,2015Subject:OurgoalsforthenextyearMarketingandS
A、Heenjoysitverymuch.B、Hedoesn’tcaremuchaboutit.C、Hedoesn’tlikehisjob.D、Hehatesworkingovertime.A对话中女士说似乎男士公司
随机试题
某有色溶液在某一波长下用2cm吸收池测得其吸光度为0.750,若改用0.5cm和3cm吸收池,则吸光度各为()。
A.无须进行评价B.职业病危害预评价、控制效果评价应在企业备案C.需进行职业病危害预评价、设计阶段的职业病防护设施设计、控制效果评价D.经安全生产监督管理部门验收合格后,方可投入使用E.经卫生行政部门验收合格后,方可投入使用医疗机构产生放射性职
急性肾小管坏死和急性间质性肾炎鉴别困难时,为了不贻误治疗应当
肝气郁滞或肝胃不和所致胸胁作痛兼有热象者可用
糖皮质激素的主要不良反应有
试论述公序良俗原则。
乙公司是一家同时在境内外三地资本市场上市的煤业集团,其所有的产品均在国内销售。乙公司成功收购了澳大利亚H公司,获得H公司的控股权。H公司在澳大利亚拥有的煤炭资源为15亿吨,并拥有澳大利亚最大的煤炭出口港,主要客户为欧洲、美洲及澳大利亚本土的钢铁制造商和发电
Parenthoodisn’tacareer-killer.Infact,economistswithtwoormorekidstendtoproducemoreresearch,notless,thantheir
A、Toprovewomen’sdiligence.B、Toseekgenderequalityoncampus.C、Toimprovetransportationandaccommodation.D、Toputpress
A、Becausehewantedtoavoidhisfather’spunishment.B、Becausehehatedtogotoschool.C、Becausehewantedtoescapefromthe
最新回复
(
0
)