首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Today, cigarette smoking is a widespread habit. About 43 percent of the adult men and 31 percent of the adult women in the US sm
Today, cigarette smoking is a widespread habit. About 43 percent of the adult men and 31 percent of the adult women in the US sm
admin
2015-01-26
74
问题
Today, cigarette smoking is a widespread habit. About 43 percent of the adult men and 31 percent of the adult women in the US smoke cigarettes regularly. It is encouraging to note, however, that millions of people have given up the smoking habit. 75 percent of the male population and 46 percent of the female population have smoked cigarettes at some time during their lives, but 26 percent of these men and 11 percent of the women have stopped smoking. The number of persons who have given up smoking is increasing.
It is a fact that men as a group smoke more than women. Among both men and women the age group with the highest proportion of smokers is the age group 24-44.
Income, education, and occupation all play a part in determining a person’s smoking habits. City people smoke more than people living on farms. Well-educated men with high incomes are less likely to smoke cigarettes than men with fewer years of schooling and lower incomes. On the other hand, if a well-educated man with a higher income smokes at all, he is likely to smoke more packs of cigarettes per day.
The situation is somewhat different for women. There are slightly more smokers among women with higher family incomes and higher education than among the lower income and lower educational groups. These more highly educated women tend to smoke more heavily.
Among teenagers the picture is similar. There are fewer teenaged smokers from upper-income, well-educated families, and fewer from families living in farm areas. High school students who are preparing for college are less likely to smoke than those who do not plan to continue their education after high school. Children are most likely to start smoking if one or both of their parents smoke.
Which of the following is true according to the passage?
选项
A、City people are less likely to smoke.
B、People in rural areas are more likely to smoke.
C、Men with higher incomes tend to smoke.
D、Well-educated men with high incomes are generally less likely to smoke.
答案
D
解析
细节判断题。原文第三段第三句中的Well—educated men with high incomes,less likely to smoke均与选项D重现。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GCLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
AIDSiscausinggreatpublicconcernbecausethe______fataldiseasehitsprimarilyyoungpeople.
Toomuch______canpossiblyleadtounhappiness,eventothoughtsofsuicideasfewpeoplehavethecouragetoanalyzethemselves
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【1】anongoingstruggleagainst【2】andindiffe
Oneofthebasiccharacteristicsofcapitalismistheprivateownershipofthemajormeansofproduction—capital.Theownership
Asthedirectorcan’tcometothereception,I’mrepresentingthecompany
Recentlyscientistshavebeen【1】andperfectingothersourcesofenergy:nuclearoratomicpower,solar(sun)power,andsynthetic(
Contentisthesubjectmatterofarchitecture,theelementinarchitecturalexpressionthatcommunicatesspecificmeaningsthat_
Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentresearchindicatesthatthemobilephoneischangingnotonlyourcul
爱因斯坦生于德国南部的一个犹太中产阶级家庭。母亲非常喜欢音乐。爱因斯坦受她的影响很大。她鼓励小爱因斯坦对小提琴和古典音乐的爱好。他的父亲,一名工程师,对爱因斯坦的影响甚微。不过,是他送给他五岁儿子那个著名的玩具指南针,促发了小爱因斯坦的第一次“思想实验”:
随机试题
2017年年初,甲公司与乙银行签订一份协议,约定甲公司一旦发生特定事件引起财务危机时,有权从乙银行取得500万贷款来应对风险。在协议中,双方明确了甲公司归还贷款的期限以及获得贷款应当支付的利息和费用。针对甲公司采取的措施,下列各项中表述正确的有(
高温掺合阀TV05106的作用是调节制硫燃烧炉出口工艺气的温度确保一级转化器入口温度正常。
A.化生B.机化C.分化D.再生组织细胞从胚胎期不成熟细胞到正常成熟细胞的生长发育过程
大量输入生理盐水治疗等渗性脱水可导致
低分子右旋糖酐抵克力得
表证和里证的鉴别要点为()
原告蒋发与被告高金于2007年3月8日经法院判决离婚后,属双方共有的位于河池市某局的一套房改房和位于河池市江北路的一栋五层楼房在判决中没有分割处,双方离婚一直也没有对共有房屋自行协商分割处理。原、被告于2007年3月8日离婚后至2007年11月间,原告蒋发
商业银行操作风险即是金融欺诈和金融犯罪。()
下列关于北京故宫保和殿的叙述中,正确的是()。
软件测试的目的是尽可能发现软件中错误,通常【】是在代码编写阶段可进行的测试,它是整个测试工作的基础。
最新回复
(
0
)