首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When scientists consider the possible effects of global warming, there is a lot they don’t know. But they can say one thing for
When scientists consider the possible effects of global warming, there is a lot they don’t know. But they can say one thing for
admin
2018-03-30
33
问题
When scientists consider the possible effects of global warming, there is a lot they don’t know. But they can say one thing for sure: sea levels will rise.
This rising water will be felt along the artificially maintained beaches of New Jersey, in the vanishing marshes of Louisiana, even on the ocean cliffs of California. According to a 2000 report by the Heinz Center for Science, Economics and the Environment, at least a quarter of the houses within 500 feet of the United States coast may be lost to rising seas by 2060. There were 350,000 of these houses when the report was written, but today there are far more.
Though most of the country’s ocean beaches are eroding, few coastal jurisdictions(管辖权) consider sea level rise in their coastal planning, and still fewer incorporate the fact that the rise is accelerating. Instead, they are sticking with policies that geologists say may help them in the short term but will be untenable(站不住脚的) or even destructive in the future.
Florida is a good example. To prepare for hurricane season, which began on June 1 and has already brought Tropical Storm Alberto, Floridians were still repairing storm damage from 2005 and even 2004, building or repairing walls to shield beachfront buildings.
Until May 1, when turtle nesting season forced them to stop, they were also pumping hundreds of thousands of cubic yards of sand onto eroded beaches.
Florida has relied on this approach for decades, but after the past few storm seasons, there has been an increase in applications for sea wall permits, many from Mr. Tomasello’s clients. "If you have a house or a condo(集合公寓) that’s threatened, it’s really the only alternative," he said.
Maintaining eroding beaches with artificial infusions of sand is difficult and costly, and as sea levels rise, it may become economically impractical or even impossible. "The combination of sea walls and rising sea level will accelerate the rate of land loss in front of those sea walls", said Peter Howd, an oceanographer who conducts shoreline research for the United States Geological Survey in St. Petersburg. "So people with a sea wall and a beach in front of it will end up with just a sea wall."
The author gives Florida as an example to show that_________.
选项
A、it is effective for Floridians to protect their buildings by building walls
B、Floridians have no options but to build sea walls
C、it is not right for Floridians to rely on the traditional approach
D、Floridians should build more sea walls instead of pumping sand onto eroded beaches
答案
C
解析
重点通过第四、五、六段来判断,尤其是第五段。附近居民在受侵蚀的海滩上倾倒了大量的沙子,来保护房屋。他们几十年以来依赖这种方法,但经历了过去的几次风暴后,越来越多的人申请建立防海墙。作者这里举例说明了传统方法被当地居民所摒弃。同时作者指出,建防海墙和倾倒沙子都不能解决根本问题。只有选项C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GCWC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Undoubtedly,()winstheelectionisgoingtohaveatoughjobgettingtheeconomybackonitsfeet.
Environmentalawarenesshardlyexistssincemostcountriesaremoreconcerned【C1】______economicdevelopment【C2】______withglobal
Humanneedsseemendless.Whenahungrymangetsameal,hebeginstothinkaboutanovercoat;whenamanagergetsanewsports
However,attimesthisbalanceinnatureis______,resultinginanumberofpossiblyunforeseeneffects.
AsfarasanAdvertisingandSalesManagerisconcerned,excellentoralEnglishisalsoanecessaryrequirement.
Thequestionofwhetherourgovernmentshouldpromotescienceandtechnologyortheliberalartsinhighereducationisn’tanei
Agreenhouseisabuildingmadeofglasswhichisusedforkeepingplantswarmwhentheoutsidetemperatureislow.Inasimilar
I’vebeenwritingformostofmylife.ThebookWritingWithoutTeachersintroducedmetoonedistinctionandonepracticethat
Formanywomenchoosingwhethertoworkornottoworkoutsidetheirhomeisaluxury:theymustworktosurvive.Othersfacea
随机试题
Thereare______functionalwordsinthefollowingsentence:Itisfuntoplaywithchildren.()
行政管理运用法律方法,实质上是()
中国特色社会主义共同理想与共产主义远大理想有着内在的联系。它们是
首次通过法显像,右心房显影后,左心房和左心室立即显影是由于存在
下列细胞一定表达HLA-Ⅱ类抗原的是
某民爆企业发生乳化炸药爆炸事故,造成厂房倒塌,设备损毁,多人伤亡。在对该起事故进行调查处理过程中,下列收集现场有关物证的做法中,正确的有()。
创立大会一般由()组成。
下列关于“十二五”时期我国经济社会发展的国内外环境的表述,不正确的是()。
Parentsandstudentsarenowrelyinglessontakingoutloansandmoreongrants,scholarshipsandtheirownincomeandsavings,
F此处需填入动词原形,且能与介词to搭配。conform“遵守,顺从”符合要求。conformtowhatthecrowdwasdoing可以理解为“顺从大众的行为”,句意为:他们所感受到的压力到了哪种程度会使他们产生从众行为。
最新回复
(
0
)