首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Over the past ten years, people—especially young people—have come to realize the need to change their eating habits, because muc
Over the past ten years, people—especially young people—have come to realize the need to change their eating habits, because muc
admin
2019-05-23
55
问题
Over the past ten years, people—especially young people—have come to realize the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly processed foods, is not good for the health. As a result, there has been a growing interest in natural foods: foods which do not contain chemicals and which have not been affected by the chemical fertilizers widely used in farming today.
Natural foods include vegetables, fruit and grain which have been grown in soil that is rich in essential vitamins and minerals. This is a natural process, in comparison with the use of chemicals and fertilizers. In the latter case, the main purpose is to increase the amount—but not the quality—of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in the outdoors. Compare this with what happens in the mass production of poultry: in some farms, for example , thousands of chickens live crowded together. Chickens raised in this way often do not taste good as food: they also produce eggs which lack important vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar. This is actually a non - essential food! Although a natural product, such as honey, can be good to taste, we can in fact do without it. There are no vitamins in it, no minerals—and no fiber. All it does is provide us with energy, in the form of calories. Of course, sugar is not harmful in itself, but eating too much of it will cause problems. The fact is that the quantity of sugar we use has grown quickly over the last two hundred years and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds of sugar a year!
Nowadays fiber is considered to be an essential part of a healthy diet. A lot of fiber is found in unprocessed flour and in many vegetables. However, the fiber has been removed in foods like white bread. In some countries where the national diet contains large quantities of unrefined flour and vegetables, certain diseases are comparatively rare. That is why modern experts on "healthy eating" place a lot of emphasis on the eating of vegetables.
The meaning of the last word "vegetables" in this passage is______.
选项
A、vegetables grown in natural process
B、vegetables grown with the use of chemicals and fertilizers
C、essential part of a healthy diet
D、not especially defined
答案
D
解析
文章最后一段提到纤维对人体健康有重要作用,而未经加工的面粉和蔬菜中含有大量纤维,但文章始终未明确指出是何种类型的蔬菜。故选D(未特别明确的)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GEDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A.Thosewhohavemadeoriginalcontributionstoscienceandtechnologyareoneswhohaveworkedthehardestandhavenotbeena
A.Whatwasnotrealizedinthoseearlyyearswasthatbirdshavemusclesverymuchstronger,inproportiontotheirsize,than
Thehours_______thechildrenspendintheirone-wayrelationshipwithtelevisionpeopleundoubtedlyaffecttheirrelationships
A、Hecansaveonlivingexpenses.B、Heconsiderscookingcreative.C、Hecanenjoyhealthierfood.D、Hethinkstake-awayistaste
OnOctober31st,dozensofchildrendressedincostumes(节日服装)knockontheirneighbors’doorsandyell"TrickorTreat"whenth
OnOctober31st,dozensofchildrendressedincostumes(节日服装)knockontheirneighbors’doorsandyell"TrickorTreat"whenth
A.Itiswidelyacceptedthattheculturalindustryhasbeenoneofthekeyindustriesindevelopedcountries.B.Nomatterhow
TheAmericanideaofcustomeristomakeeachcustomerthecenteroftheattention.PeoplegoingshoppinginAmericacanexpect
AboutAthree-fifthofthecountryhasaBmeanCannualDrainfallbetween782and1500mm.
随机试题
A.麻醉药品B.一类精神药品C.二类精神药品D.处方药E.非处方药专用处方保存三年备查的药品是
(2010年)百年一遇的洪水,是指()。
协调处理现场周围的保护工作是( )的义务。
计算单位工程的工程量应按( )计算。
秦先生目前在某咨询公司任项目经理,月薪税前1.5万人民币,按15%缴纳三险一金,年底约有税前15万元的奖金收入。秦太太是幼儿园教师,工作稳定,每月收入税后3500元。二人目前均为32岁,2005年结婚,2005年6月首付15万元,采用等额本息方式贷款购买了
导游人员在对儿童的接待中,下列说法正确的是()
包装策略主要包括()
税收是国家普遍采用的取得财政收人的形式,它与其他财政收入形式相比,具有()等形式特征。
Hisdogwas______byatrucklastnightanddiedimmediately.
Internetpiracyisdefinedas______.SalesofpiratedsoftwareovertheInternethasbeenencouragedbyallofthefollowingEX
最新回复
(
0
)