首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Give them a blood test. B、Give them a medical checkup. C、Keep them awake as long as possible. D、Find out their reason for inso
A、Give them a blood test. B、Give them a medical checkup. C、Keep them awake as long as possible. D、Find out their reason for inso
admin
2019-01-22
63
问题
M: Joining us now is Dr. Joanne Getsy, medical director of the Drexel Sleep Center. Dr. Getsy, welcome!
W: Good morning!
M: Good to have you here. We talk about insomnious people who can’t seem to get to sleep. Then you have folks, I think, I’m one of them who just don’t sleep because you’re just too busy. I meant to go to bed at nine last night. It was 22:30 before I climbed into bed. So how do you separate the two?
W: Oh I think most people who complain of trouble sleeping are really in your category. And there is just the 24-hour world. We have too much to do. And there is just not enough time for sleep. And I think the important thing is that people don’t understand the importance of sleep. You know, we exercise and we eat right and we try to do what is right for us. But we forget that sleep is as important as all of those things.
M: It is not a luxury. It’s a health thing. The National Institute of Health says 10-15% of the general population struggles with chronic insomnia. And some of those people do fall in the category of, they can’t sleep, as much as they try, they can’t.
W: That’s right! And when we see them at sleep specialists, we can usually determine from what they tell us, whether they really have insomnia and have trouble sleeping, or whether they just can’t seem to find the time for sleep.
M: Alright. Primary insomnia, again, these are people who can’t sleep enough because of the health condition. But they simply can’t get to sleep. You have got some advice for them, including "To stay asleep, you must stay awake."
W: Yes! Well, the important thing is to keep a schedule. People that have trouble sleeping really need to schedule when their sleep is going to be. They must try to find the time when they’re going to be asleep and the time they must stay awake.
M: Even, even in fact I’m not tired until 3 am.?
W: Then, then you go to bed at 3 am.
M: Go to bed at 3 am.? And then get up and go to work at 7 or 8...
W: Exactly! And we actually make a schedule and that means there’s no point in lying in bed for two hours. Your mind wants to see production.
M: Do you say "Set a bedtime" and "Don’t lie awake in bed"?
W: Absolutely right!
M: And also "Persevere".
W: Well, it’s hard, you know.
1. What kind of sleeping trouble does the man have?
2. What is the most usual cause for the sleeping troubles?
3. What can we learn from the survey of the National Institute of Health?
4. What is the first thing sleep specialists will do when seeing a patient?
5. What should those struggling with insomnia due to the health condition do?
选项
A、Give them a blood test.
B、Give them a medical checkup.
C、Keep them awake as long as possible.
D、Find out their reason for insomnia.
答案
D
解析
Dr.Getsy提到,当她在接待失眠的病人时,会从病人的言谈中确定他们是否真的失眠,还是有睡眠困难,抑或只是没有时间睡觉,D项所说的“找出他们失眠的原因”是对原文概括。其他三项均没有在原文中提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GHEK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Poetrydoesn’tmattertomostpeople.Onehastowonderifpoetryhasanyplaceinthe21stcentury,whenmusicvideosandsat
Today’skindergartenersareheavierthankidsbroughtupinthe1970sand1980sandappeartobeontheroadtobecome【M1】______
Womenweremorelikelythanmentoreporthavingunderstandingsaboutsaferbehavior,suchasagreeingnottogetdrunk(23per
Stoppingcigarettesmokinghasbecomeabigproblemforallgovernments.Indemocraticcountries,theeconomicstrengthofthe
CrossCulturalBusinessPresentationsWithinthebusinessenvironment,understandingandcopingwithinterculturaldifferencesb
HowtoPrepareforaScholarshipInterview?I.Beforetheinterview—Preparationisamust—Readasmuchaspossibleaboutthe
PASSAGEFOURAccordingtothepassage,whatcouldbebroughtaboutbyself-satisfiedculture?
DavidCameronhasnoticedthathealthandsafetyregulationsstopschoolstakingchildrenoutonfieldtrips,outdooractivitie
A、Thetimerangeofthestudy.B、Thenumberofwomenfollowed.C、Theresultofthestudy.D、Thedecreaserateofdisease.B本题设题点
随机试题
解释下列句子中加下划线的字。货恶其弃于地也,不必藏于己。
关于知、情、意的关系,正确的表述是()
突触前抑制是由于突触前膜
甲股份有限公司为了建造一栋厂房,于2007年11月1日专门从银行借入5000万元(假定甲公司向该银行借款仅此一笔),借款期限为2年,年利率为6%,利息到期一次支付。2008年1月1日借入一般借款4000万元,期限为3年,年利率为7%,利息到期一次支付。该厂
凡在一年内接到警告通知书不超过()次的饭店,可继续保持星级
Whichofthefollowingmaybettercheckstudents’abilityofusingagrammaticalstructure?
怎样培养学生良好的态度与品德?
一项最新研究结果表明:高校毕业生仅靠高成绩已很难获得高薪。在接受调查的6059位应届毕业生中,成绩在班级排名前20%的毕业生月平均工资为2027元,反而低于其他毕业生10%。以下哪项如果为真,最能削弱上述结论?
Theeldestson______allthefamilymemberstodiscusshowtocelebratethe50thweddinganniversaryoftheirparents.
OverthepasttwodecadesAmerica’sbrokenimmigrationsystemhasconfoundedoneCongressafteranother,becauseitneverseemed
最新回复
(
0
)